neděle 30. října 2016

Kristen's schedule for November


Vím, že jsem si tu otvírala pusu a říkala něco ve smyslu, že mám hordu věcí, které můžu přidávat... a potom jsem za celý víkend nepřidala vůbec nic. Tak nějak jsem byla celý víkend bez nálady a to je i ten důvod, proč jsem ho celý v podstatě proflákala. Trochu jsem pracovala na jednom blogovém projektu, který se možná rozjede a možná taky ne, ale jinak jsem dělala dost velké kulové, kromě pátku, kdy jsem aspoň vyšla z domu, narozdíl od soboty a neděle :D Má to asi i co dělat s tím, že mi nebylo přes víkend moc dobře, ale hlavně je to tedy mojí nesnesitelně unavující lenorou a prokrastinací. Ale což. Během toho víkendu jsem ale stihla shlédnout tři filmy a stáhnout si čtvrtý. Tím čtvrtým je Certain Women s Kristen, dá se už stáhnout na uložto, ale nemám to jak s ostatními jejími filmy, upřímně kouknout se na tenhle mě tolik netankuje a tak trochu to odkládám. Místo toho jsem shlédla hned tří filmy s Elizabeth Olsen. Od nejhoršího po nejlepší, řekla bych. Hrozně jsem se do téhle herečky v poslední době zamilovala. Nedávno jsem mluvila o Emily Blunt, teď budu mluvit o Elizabeth Olsen, zvyknete si. Přijde mi, že zatímco její sestry se chytily spíš té módy a možná i dobře udělaly (Mary-Kate a Ashley), tak Lizzie byla podle mě předurčena k tomu, aby byla herečkou. Nejznámější její role je teď aktuálně v Marvel universe, hraje Scarlet Witch a já tu postavu mám hrozně ráda, i když jí pak v komiksech totálně hrábne a už ani nevím, co všechno, ale Lizzie jí zkrátka hraje skvěle. No a o tom posledním filmu, který jsem dnes viděla, vám určitě napíšu i článek. Co mám osobní blog, tak většinou tyhle věci směřuju tam, ale nechci vás o to ochudit, po delší době bych mohla napsat nějaký názor na film, který není s Kristen. Jestli tedy chcete, jestli ne, tak to určitě bude na mém osobáku, ale jeho adresu dávám jen na požádání a ne veřejně. Takže kdo vydržel mé kecy až sem a chtěl by znát adresu mého osobního blogu, může mi napsat na mail. No nic. Hrozně dneska kecám, mám nějakou povídavou, ale už toho nechám. Protože Kristen čeká propagační kolečko filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk už velmi brzy, konkrétně už v první polovině listopadu, který začíná již v úterý, tak se nakupilo pár informací, ze kterých mám ohromnou radost a tak jsem se vám o tom rozhodla napsat.

Co zatím víme s jistotou, jsou tři potvrzené talk show, kterých se Kristen zúčastní. První z nich je TODAY show, ve které Kris bude 8. listopadu spolu se svými kolegy z filmu, Joem Alwynem, Stevem Martinem, režisérem Angem Lee a Garrettem Hedlundem, se kterým se Kris ve filmu sešla už podruhé a v nedávném rozhovoru prozradila, že jsou dobří přátelé. Trochu mě mrzelo, že se Kristen neukázala u Fallona, když byla tak dlouho v New Yorku, dokonce i kolovaly takové zprávy, že by měla, ale pak na to nedošlo. Rozhodla se ale, že mi to vynahradí, protože dámy a pánové, Kristen se znovu ukáže v show 'CONAN' Conana O'Briena 9. listopadu 2016. Ale to pořád není ta nejlepší zpráva. Já zbožňuju Conana a už se na to hrozně těším. Nejlepší zpráva ale přišla snad jen den poté, co oznámili TODAY a CONANA. Dámy a pánové, Kristen se po letech 11. listopadu 2016 konečně objeví v show Ellen Degeneres!!!! Já z toho mám tak ohromnou radost, jsem absolutně nadšená. Conan a Ellen rozhodně patří do mé top desítky oblíbených talk show. Vede pořád Graham Norton, ale nepředpokládám, že by se tam Kris někdy v brzké době znovu objevila. I když v to stále doufám. To jsem ale ostatně nepředpokládala ani u Ellen. Zrovna jsem koukala na nějaká stará videa na kanálu Ellen a říkala jsem si, jak je možné, že tam Kris byla jen jednou a to ještě před tolika lety a k tomu ani ne sama, ale s velkou částí castu Twilight? Absolutně nechápu. Tehdy to bylo tuším nějak před 1. dílem Breaking Dawn, to už je spousta let. Což je teda dost hrozný, když si uvědomím, kolik let to je a já jsem pořád tady a píšu vám novinky o Kristen :D No nic. Každopádně se na to nehorázně těším a udělalo mi to strašnou radost, tak doufám, že i vám.
* * * * * * * *
I know that I was talking about how I have so many things to write about, but I actually kind of lost the mood I had on Friday, so I didn't write anything whole weekend. I was actually working on something new I became part of, but I am not sure if it will become something or not. And I basically did nothing the whole weekend, which I am pretty angry about, but what can I do? I cannot change what happened, I have to live with it :D It sometimes happens, that you have a tons of time, but you actually don't do anything. I watched three movies during the weekend, all with Elizabeth Olsen. Do you know Lizzie Olsen? I love her, I fell in love with her after I've seen Avengers: Age of Ultron, she portrays Scarlet Witch so good, and I also think that she is incredibly beautiful. She looks a lot like her sisters Mary-Kate and Ashley, but she is actually much more talented and much more beautiful. I don't want to be mean or anything, I just feel like her sisters found their way in fashion after some years of acting, but Elizabeth just has it, she is a pure talent. I will write more about one of those movies I've seen, because it was really strong experience and I actually haven't written about my movie experiences for a while, I do it less, since I have my personal blog, but I will write about this one. Well... I have for you now just a short article, that is why I am talking too much about myself. But Kristen will appear on some talk shows during the Billy Lynn's Long Halftime Walk promotion in November, that I am really really excited about and it is very possible, that she will stop by some more, so I decided to write you short article about that. So...

What we know so far is, that Kristen will appear on three talkshows. I thought she will appear on Jimmy Fallon's since she was in New York for such a long time, she never misses Fallon, but she actually didn't which I was really sorry about. But she decided to make it up to us, because she will be on ELLEN!!!!! I am so fucking excited. I was just watching some old Ellen Degeneres videos and I was thinking about how is that even possible, that Kristen was there so many years ago with the Twilight cast and never again. But she is going to be! Very very soon, I cannot wait. She is going to appear on Ellen Degeneres show on November 11, 2016. And before that, she will also visit TODAY show on November 8, 2016 alongside with Joe Alwyn, Steve Martin, Ang Lee and Kristen's good friend Garrett Hedlund who also stars in the movie. But that is still not all. Kristen will also be on CONAN the day after, on November 9! This will be such an amazing week and I cannot wait. You know like... Ellen and Conan are both in my TOP 5 favorite talk shows. The number one is of course Graham Norton, but I kind of lost hope that Kristen will appear there again any time soon, but she will be on Ellen and Conan, that makes me so happy.

7 komentářů:

  1. Nový blogový projekt?? Těším se, tak snad se rozjede! Jinak se těším na její učast v Ellen, protože Ellen zbožnuju a určitě se nebudeme nudit!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak prokrastinaci ti schvaluju, na mě už to taky leze Hlavně mě ta filologie ani nebaví. Minulý čtvrtek jsem psala první důležitější test, který jsem posrala. Tenhle čtvrtek jdu na druhý pokus - který beztak taky poseru Nehledě na to, že za týden (snad) budu psát fonetiku, které absolutně nerozumím a na dnešní přednášce jsem spala a psala si s kamarádkou přes messanger Je to v prdeli Angie - asi si začnu hledat jinou školu nebo obor Na filologii nejspíš nezůstanu. A do toho na mě asi začíná lézt nachlazení. Zrovna na fonetice mě začalo bolet v krku To se mi asi snaží vesmír předat zprávu "Už tam nechoď" Jsem ráda, že koukáš na filmy s Emily. Myslím, že jsi nedávno viděla ty Pětileté zásnuby (nebo jak se to jmenuje) a taky se ti to moc nelíbilo co? Bylo to hrozně natáhnuté a místy i trapné Každopádně pak napiš, až uvidíš nějaký další film s Em. Já nedávno koukla na Lásku podle předlohy (v aj je to The Jane Austen Club nebo nějak tak) a to se mi líbilo. Emily tam hrála docela zajímavou a řekla bych pro ni netradiční postavu. Co se týče Elizabeth tak tu já mám taky ráda :) Ona je hrozně sympatická. Mně se teda Olsenky tak nějak vyhly, na jejich staré filmy moc nekoukám. Ale určitě pak napiš tu recenzi :)
    A teď už teda ke Kristen! Moc ráda slyším, že se objeví hned ve třech show. Fallon mě taky mrzí, ale myslím si, že Conan je skvělá náhrada! To zase bude paráda A teda je docela vtipný, že se Kristen objeví u Ellen 11.11.. Den předtím se tam totiž ukáže Jennifer spolu s Chrisem Prattem A Jenn tam taky už 4 roky nebyla Což mě dost překvapuje. Ale u Kristen je to teda horší. Docela šok, že už se tam neobjevila dřív. Jak tam byla s Twilight, to si ještě trochu pamatuju Ale myslím, že toho moc neřekla no...Jo a mimochodem nechystáš se do kina na Arrival s Amy Adams a Jeremym Rennerem?

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Elizabeth Olsen jako herečku strašně moc ráda, je to skvělá herečka, moc se mi líbí film Very Good Girls, ten jsem viděla už tak třikrát! Taky se těším na nový blogový projekt. :) Doufám, že se objeví dost fotek, až bude Kristen v Ellen. už teď jsem zvědavá, co bude mít na sobě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, taky mám Elizabeth hrozně ráda, určitě sem pak šoupni tu recenzi :) Mě bylo předurčeno jí mít ráda, protože když mi bylo 10-13 byla jsem posedlá filmy s jejíma ségrama A teda na ten blogový projekt jsem zvědavá!Jupí, Kristen hned ve dvou mých oblíbených show! Na Today se taky podívám, ale Conan a Ellen taky patří do mé top 10 (asi i 5 ), Graham Norton zůstává neporažen (tajně doufám, že by ho mohli navštívit Emma s Ryanem ..no a vůbec, aby byli na těchthle show taky...ať jsou všude ), Kristen u Ellen si pamatuju, to byl nějakej vánoční díl a Kris tam házela na Taylora hrozny Každopádně z toho mám hroznou radost a těším se!

    OdpovědětVymazat
  5. tak to ťa viem pochopiť, ja tiež v poslednej dobe som úplne ako mátoh, nič sa mi nechce, som rada, že niečo dám na blog a obehnem, v novej práci trávim asi 9 hodin a potom keď prídem domov neskoro večer sa mi nič poriadne nechce aj filmy ktoré som si stiahla mi len tak stoja lebo sa mi nič nechce ale dúfam, že to bude lepšie, a jop Elizabeth,  tou máš pravdu, tá sa podarila a jej kariéra je dosť úspešná ooroti jej setrám
    mám obrovskú radosť kde všade sa Kris ukáže a čo všetk osa objaví

    OdpovědětVymazat
  6. Poravde aj ja som v poslednej dobe celkom mimo, nič nerobím a potom sa sťažujem že nič nestíham. Ja som rada že niekedy si stihnem pozrieť nejaký nový diel serialu a niežeby filmu.
    A ku Kristen. Mám obrovskú radosť že sa teraz ukáže vo viecerých talkwshow.

    OdpovědětVymazat
  7. Na účast na akcích Kristen se hrozně těším a koukám, že máme stejné oblíbenkyně Já Emily a Elizabeth mám moc rád a takže tedy přemýšlíš o blogu o Lizzie? :) Jinak ten nový film vypadá zajímavě bude to nějaký drama, tak uvidíme, jaký to bude :)

    OdpovědětVymazat