čtvrtek 29. září 2016

'Personal Shopper' New Trailer

Vážně jsem se na tohle neměla koukat, když jsem čekala na autobus před jedenáctou večer a měla jsem před sebou docela tmavou cestu ze zastávky domů. Naštěstí jsem tedy dorazila bez jakéhokoliv nadpřirozeného setkání, ale i tak. Mám pro vás teď nový trailer na film Personal Shopper, který se má letos objevit na filmovém festivalu v New Yorku. Stejně jako další dva filmy, ve kterých si Kristen vloni zahrála. Vůbec jsem netušila, že má nějaký trailer vyjít, takže je to úplné překvapení. Samozřejmě příjemné překvapení. Moc toho v traileru není řečeno, to málo máte přeložené pod videem, ale je v něm spousta nových scén. Je to tedy jen krátký trailer, který vyšel u příležitosti uvedení na filmovém festivalu v New Yorku, jak už jsem říkala. Kristen bude na tomto festivalu, který začíná zítra, také oceněna, o čemž jsem psala před několika týdny. NYFF začíná už zítra, konečně! Tak snad se dočkáme nějakých těch fotek, alespoň z toho oceňování. Uvidíme. Každopádně tedy ten trailer, co k němu víc dodat. Je to mysteriózní duchařský thrillero horor, já jsem jistá, že si nakálím do gatí, až se na to budu dívat, protože horory nesnáším, ale kvůli Kristen to zkrátka musím přetrpět, protože věřím, že to bude rozhodně zajímavé. Všichni říkají, že Kris je v tom filmu skvělá, že je nejlepším aspektem filmu a že to je její nejlepší výkon... tak jsem zvědavá.
* * * * * * *
I really should not watch something like this when I was waiting for a bus in the dark. That was a bad idea, considering I had to get myself from the bus station home, alone, no one around. Just Personal Shopper trailer in my mind. Whatever, I made it home without any extraordinary encounter, so I can write you about it. I have for you new short trailer to the Personal Shopper movie. This film is a mysterious thriller, horror, ghost story, in which Kristen plays the leading role of Maureen, a girl who is a medium and her brother recently passed away in Paris. She is trying to connect with him from the other side and things probably get messy and very scary and I am sure I will shit my pants watching it, because I HATE horror movies, but Kristen is in it, so I have to see it. It looks really a lot like the psychological kind of horror, really like a pure ghost story, no blood and brains and stuff around, but we will see. So I will maybe even finish watching it. This film will have several screenings at the New York Film Festival, it is one of 3 movies Kristen is in, that are going to be there this year and also because of this, she's going to be honoured this year at the NYFF. Check out the trailer, a lot of new scenes, I love it.


Ingo: Co děláš v Paříži?
Maureen: Čekám. Můj bratr tu Lewis zemřel. Uzavřeli jsme dohodu. Ten z nás, který zemře první, pošle tomu druhému znamení.
Ingo: Z druhé strany...
Maureen: Lewisi, jsi tady?
Lewisi jsi to ty? Nebo je to jen mnou?

6 komentářů:

  1. Páni, je tak super, že toho má Kristen teď tolik, tím lípe pro nás! Trailer nevypadá vůbec špatně, určitě to bude stát za to, jako každý její film, miluju její herecké výkony, snad nikdy mě film s ní nezklamal. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já si do těch gatí nakálím taky Angie! i když teda na rozdíl od tebe si nejsem stoprocentně jistá, jestli se na ten film odvážím kouknout...mě stačil ten trailer, abych měla děs v očích, díky Bohu že je den Já se hororům a všemu co zavání jen trošku hrůzou a děsem a čímkoliv tomu podobnému vyhýbám na sto honů od doby, co jsem jako malá (no dobře zas tak malá jsem nebyla, ale to zamlčím) viděla Šestý smysl Já se teda budu těšit alespoň na tu propagaci:) Koukám, že nás čeká pěkný nášup novinek...juhuhůůů...sem s tím

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že je to jen taková krátká ukázka, protože ten film vypadá fakt zajímavě a už teď se mi zamlouvá :) Já si ho teda určitě nenechám ujít :) Jinak horory taky moc nemusím. Naposledy jsem se dívala na oba díly V zajetí démonů a i když jsem si myslela, že to se mnou nic neudělalo, tak jsem pak nemohla spát - a to jsem se na oba díly podívala během dne Tak uvidíme, jak moc strašidelný bude Personal Shopper :)

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně já horory nesnáším, ale jak říkáš, kvůli Kristen to přetrpím, protože podle traileru to vypadá na úžasný výkon ♥ Jinak na blogu je důležitý článek, už jsem ti to napsala i na blog o Sophie :)
    http://jennifer-lawrence.blog.cz/1610/moving-again-and-for-the-last-time-i-hope

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že je teď jedenáct hodin večer a já jsem děsná poseroutka, tak se na to podívám raději až zítra při denním světle, nicméně se už moc těším na fotky z festivalu!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ow kurnik ako názov tomu nenasvedčuje ale je to teda nášup ako keď som to pozerala nama som zimomriavky, nemyslela som si, že to bude až také bububu ale ono to je hmm asi si to pozriem len cez deň      ale pozriem si to určite

    OdpovědětVymazat