neděle 9. října 2016

Gallery update 58.6: 'Personal Shopper' Press Conference pics + portrait + video

Měla jsem docela super večír včera. Slavili jsme rozlučku se svobodou jedné kamarádky, takže jsme se docela opili a užili si spoustu zábavy. Přišla jsem domů tedy relativně brzy, oni to ještě táhli dál, protože přespávali někde v centru, ale já se musela dostat domů, abych si nemusela volat taxíka, tak jsme s Emily vyrazily už dřív. Měla jsem celkem slušném množství koktejlů a panáků a bylo to moooc fajn. No nic. Mám pro vás teď taky nějaký ten článek, jak jsem slibovala. Dala jsem dohromady víc věcí, abych toho neměla zase tolik. Konkrétně jsou to pak fotky z 6. října, z tiskové konference filmu Personal Shopper s Kris a Olivierem Assayasem, potom jeden portrét pro The Hollywood Reporter, který pochází z toho samého dne, dle outfitu, a potom ještě také video z této konference, která začíná příchodem Kristen a jejím prohlášením: "Já jdu včas, to on tu byl brzy." Kristen měla hrozně parádní outfit, připomněl mi trochu outfit z Cannes z roku, kdy tam Kris byla s On the Road, tuším 2012 nebo 2013, pohodlné, ale stylové kalhoty, sáčko a top, tentokrát opět velmi odvážný, ale Kris si to může dovolit. Tentokrát tedy top má, ne jako na premiéře Certain Women. Tenhle outfit se mi vážně hodně zalíbil. Jinak tedy Kris na pár dní odjela zpět do LA, ale do New Yorku se ještě vrátí kvůli premiéře Billy Lynn's Long Halftime Long a také by se měla objevit u Jimmyho Fallona, protože Kris nemůže chybět u Jimmyho, když je v New Yorku. Tak doufám, že tahle informace je pravdivá, protože jsem na ní narazila jen někde, trochu jsem jí přešla a teď už nevím, kde to bylo:D Každopádně tedy bohužel ty fotky z konference jsou z větší části pouze dost nekvalitní a fanouškovské, protože v sálu žádní oficiální fotografové nebyli, stejně jako u konference k Certain Women, tak to je škoda no, ale co se dá dělat. Konference má lehce přes 15 minut, podle mě to stojí za shlédnutí, ale je to samozřejmě na vás.
* * * * * * *
I had pretty nice evening and night yesterday. My friend had a bachelor party, she's getting married next week, so we went to this party and it was pretty cool. I got home at 1 a.m., which is much earlier then I thought I'll get home, but on the other hand, the party started in the early afternoon, so we spent a lot of time together. They continued, but I and my best friend Emily had to go home, so we could go with a bus and didn't need to call a cab. It was fun. I got home quite drunk, to be honest :D Whatever.... Well, I have a lot of things to write about, so I have decided to put some things together in one article, just to make it quicker. Basically just things that are somehow connected. So I have for you photos from the New York Film Festival 2016 of course, and I have for you pics from the Personal Shopper press conference, I also have for you a video from this conference and last thing is a portrait for The Hollywood Reporter from the same day. Kristen had absolutely incredible outfit, but most of the pictures is unfortunatelly in very low quality as it was with the Certain Women conference. No official pics, just the audience. But she looked really beautiful, I love it. Enjoy photos and... the conference. Well, it is funny, I love it. I understand if you will not watch it full, but some parts are really really interesting and funny. "I am on time, he's early." That is the very begining, when Kristen arrives late at the event.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

1 komentář:

  1. Páni! Já prostě naprosto zbožňuju to líčení Kristen! Vždycky ho má perfektně sladěné s outfitem.Ten portrét je dokonalý.Už se nemůžu dočkat filmu.Já horory moc nemusím, ale kvůli Kristen to nějak přežiju

    OdpovědětVymazat