sobota 22. října 2016

Gallery update 59.2: NYFF 2016 - 'American Pastoral' Premiere (October 19, 2016)

Noooo... ták co bych vám tak řekla. Včera jsem byla na koncertě Tomáše Kluse po roce, co nevystupoval a musím říct, že to byl opravdu nářez. Teda v Klusovském stylu. Já ho zkrátka miluju. Ale to je trochu jiný příběh. No maximálně jsem si to užila. Za chvíli odjíždíme na rodinnou oslavu, kde mi asi hrábne, protože nemám rodinné oslavy ráda :D ale holt s tím nemůžu nic dělat :D Ale teď k věci. Dakota Fanning se také objevila na filmovém festivalu v New Yorku, aby zde podpořila svůj nejnovější film jménem American Pastoral, který režíroval Ewan McGregor, který i hraje hlavní postavu a na který se vážně těším. Kristen se vrátila do New Yorku při příležitosti premiéry tohoto filmu, aby podpořila svou dlouholetou kamarádku a kolegyni z několika filmů, právě Dakotu. Moc jí to tam šlušelo a je to od ní vážně skvělé, že ji tam jela podpořit :) Na sobě měla blazer značky Sandro, triko Alo Yoga a boty od Rodarte, k tomu měla klasické černé džíny s roztrhanými koleny a musím říct, že jí to podle mě neskutečně slušelo, je to takový outfit, který Kristen prostě sedne. Kromě oficiálních fotek mám pro vás i dvě fotky z after party, kde je Kris s Dakotou a jednu fotku s fanouškem z New Yorku. Taková zajímavost, že vlasy Kris tentokrát nedělal Adir, ale její kamarád CJ.
* * * * * * *
Soooo.... I went to the Tomáš Klus concert yesterday and it was absolutely incredible and totally insane! I love him, e is so crazy XD Dakota Fanning was at the New York Film Festival too with one of her movies. Why am I telling you this? Because Dakota is one of Kristen's best friends and Kristen made it to the premiere of her movie at the New York Film Festival on October 19, 2016. The film is called American Pastoral and it will also be in our cinemas in November. I really really really want to see it, I cannot wait, because Ewan McGregor plays the main character and Dakota is in it. But back to Kristen. She came back to New York from Los Angeles to attend this premiere and she looked absolutely amazing. I am really glad she went to support her friend there :) She was wearing Sandro Verica blazer, Alo Yoga top and Rodarte shoes, that I absolutely love. It was really comfy outfit, but very very nice and I love it. I also have for you two photos from the after party with Dakota and one photo with fan from New York. Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. No rodinne oslavy sú niekedy des.. ale ja ich mám aj tak rada ♥♥♥
    No a od kristin je strašne milé že prišla podporiť Dakotu. Kris tam bola strašne pekne oblečená aj učesana. Aj ja chcem také vlasy krásné
    A taktiež sa mi páči tá fotka s fanúškom ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen vypadala naprosto úžasně!♥ Vážně bych na ní nenašla jedinou chybičku... Měla úplně dokonalý účes a hodně mě zaujaly její boty:) Je moc pěkné, že Dakotu podpořila!
    Jinak toho Tomáše ti fakt závidím! Já už ho neviděla víc než dva roky a fakt mi chybí... On vždycky člvěku dokáže dodat optimismus a energii Chtěla jsem na tohle turné jít, ale neměla jsem s kým:/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Kristen vypadala opět parádně :) Ten outfit se mi vážně moc líbí. Je takový jednoduchý, ale zároveň stylový. Tentokrát mě ale nejvíc zaujaly boty Ty jsou podivné a zároveň peckový No nic, ještě se mi moc líbí ta kombinace hodně blond vlasů a té rudé rtěnky :)
    Mimochodem viděla jsi tohle video s Benedictem, když byl u Jimmyho Kimmela? Já se mále počůrala smíchy
    https://www.youtube.com/watch?v=CzQktI1d1zs

    OdpovědětVymazat