pátek 4. října 2013

Sam Claflin talks about Kristen

Ahoj lidi. Já vím, že tu teď moc nejsem a je mi to moc líto... ale ono nějak není tolik novinek, o kterých bych měla náladu psát a ani jsem neměla náladu cokoliv dělat, protože jsem tenhle týden hrozně unavená. Dneska je 4. října, což má svůj význam. Ani dneska nemám nejlepší náladu, ale říkala jsem si, že depku jsem měla už včera, že dneska bych ji mít nemusela. Ačkoliv mám, tak jsem ochotná ji ignorovat a napsat aspoň nějaký článek, protože na blogování náladu mám. Dokonce jsem začla vymejšlet jednu věc, která nevím, jestli se vám bude líbit, ale tak... třeba jo, aspoň některým :D Musím taky konečně udělat nový kolo DYKTM a MWIHSTTTTS. To druhý už mám i rozepsaný, akorát jsem to zase nějak zazdila, protože... já ani nevím proč... s tím začátkem školy jsem neměla moc času, takže jsem přidala, co je nového, ale na nějaké psaní dlouhých článků jsem náladu neměla. No... dneska mám pro vás úryvek z rozhovoru se Samem Claflinem (kolegou Kristen ze Snow White and the Huntsman), který Kristen zmínil v rozhovoru pro Elle UK. Zmiňuje se tam o Kristen a její situaci, která se týká toho, jak ji všichni pronásledují. Konkrétně řekl (přibližně po mém překladu) toto:
"Kristen, žehej jejímu srdci, je ta nejsledovanější osoba, se kterou jsem kdy pracoval. Cítila se, jako by se musela schovávat. Je mi jí skutečně líto, když vím, jak ona a Rob (samozřejmě Pattinson) museli žít."
Všichni víme, že si Kristen za svou kariéru prošla už hodně nepříjemnými momenty s paparazzi a mě to hrozně mrzí, protože je to ten typ člověka, který skutečně miluje to, co dělá a dělá to skvěle.. ale tohle pronásledování jí ztrpčuje život, je to šílené. Je mi z toho smutno, protože ji mám ráda a chtěla bych přijít na to, jak jí pomoct... jenomže na to asi odpověď neexistuje. Musí to být pro ni opravdu těžké, obzvlášť, když si vezmu, že v několika rozhovorech - a i tak obecně působí - řekla, že je ve skutečnosti dost nesmělá osoba. Pro ni tahle popularita a ten boom kolem Twilight a všeho, musel být skutečně šok a paparazzi a novináři jí život rozhodně neusnadňují. Je dobře, že má pozornost lidí, ale co je moc je moc.
* * * * * * *
Hi guys. I know that I am not here very ofter last few days... there is not some much to write about and I also didn't have much time. Well, I had, but I was so tired that I didn't even consider to write something. Sam Claflin few days about talked about Kristen in one interview for Elle UK. He talked about how Kristen feels about attention that everyone gives to her. He literally said this:
"Kristen, bless her heart, is the most looked-at person of anyone I've worked with. She felt she had to hide herself away. I feel sorry for her, knowing how she and Rob (Pattinson) must've had to live."
We all know, that she came through many hard moments with paparazzi, and I am so sorry about that, because she's a person who really loves her job and she's doing it great, but this chasing... that's crazy and horrible and I feel sad about that, because I would love to find a way, how to help her, I think that it has to be really hard for her, especially when we consider the fact that she's kind of shy, like she told in many interviews. Have some attention is goot, but this is too much.

5 komentářů:

  1. Já mám Sama strašně moc ráda, on je takovej miláček už od pohledu, ale když promluví... je to vážně anglický gentleman :3 Navíc o Kristen vždycky mluvil jedině v dobrém a spolu jim to neuvěřitelně sluší! Těším se na něj v Hunger Games, sice jsem si Finnicka představovala trochu jinak, ale myslím, že se téhle role zhostí dobře
    A samozřejmě doufám, že ho uvidíme i v pokračování SWATH!

    OdpovědětVymazat
  2. chudák Kris nechápu proč jí pronásledujou..co z toho maj :/

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel, jediné řešení je jít do ústraní a přestěhovat se někam, kde bude mít klid. Ale to by chyběla spoustě fanouškům a i paparazzi, to je jisté Takhle to má každá celebrita, musejí to přijmout jako svou součást, tohle není pro citlivé a jemné povahy... Pak to má pro ně smutný konec

    OdpovědětVymazat
  4. Sam má pravdu, taky jí lituju:(

    OdpovědětVymazat
  5. skvelej rozhovor a promin, ze moc neobiham ve skole je ted toho strasne moc a nemam moc casu :(

    OdpovědětVymazat