pátek 18. října 2013

Gallery update 21.2: New 'On the Road' photo from the set

Dneska jsem měla fakt docela nudnej den... :D ve škole jenom angličtinu, kde jsem málem usnula... ačkoliv... to byla i celkem sranda chvílema, potkala jsem tam docela fajn lidi, tak doufám, že se se mnou budou bavit furt... :D ale tak uvidíme, zatím jsou to všechno takové povrchní známosti... no... a pak jsem jela domů, cestou jsem si ještě koupila velký vanilkový latté :D a doma jsem šla se psem a pak jsme jeli na trénink na golf... no.. jednou se dokopu k tomu, že jedu taky a on nepřijede trenér :D sice psal, že nepřijede, ale táta si zapomněl mobil, takže jsme to nevěděli :D no tak jsme si odpálili pár míčů a zase jsme jeli domů :D pak jsem akorát koukala na Doctora Who... :D a flákala se. No... teď mám pro vás jednu super fotku z natáčení On the Road... docela by mě zajímalo, proč si někdo tyhle fotky schovává jen pro sebe tak dlouho... no, každopádně jsem ráda, že se objevila :)
* * * * * * * *
I had really boring day. I went to school just to my English lesson, where I almost fell asleep... but it was quite fun actually sometimes. I met some great guys, who seem to me fine, but we'll see if they'll keep talk to me... and after I came home, I went out with my dog... and then to golf training with my father, but our couch didn't come:D so we went home again after a while...:D Anyway, I have for you one new photo from the set of On the Road movie. I really don't understand, why is anyone hiding photos like this one such a long time. Anyway, this phot is really beautiful :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Nejvíc mě baví Sam s Garrettem v pozadí, muhehe A ano, nechápu to, jako by byl takovej problém zveřejnit všechny pořízené fotky v nějakej rozumnej časovej úsek   

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si teda mala v celku príjemný deň :) Spravila si mi chuť na vanilkové latté Včera som mala jedno a teraz túžim po ďalšom :) Nuž, tá fotka je naozaj parádna, tiež mi príde divné, že ich zverejňujú tak neskoro, ale som rada, že ju zverejnili, predza len je čo pridať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tě naučím tenisu, ten je záživnější než golf A jak ti to jde? Zatím asi nic moc, když odřekl trenér Ale aspoň sis zahrála :) Bude z tebe český Tiger Woods?

    OdpovědětVymazat
  4. Takže to budeš mít během, školy zdarma ne? Kdyby ne, budu tě učit D Chtěla bych (třeba to vyjde) jednou učit mé děti Ráda bych si golf s tebou jednou zahrála, kdybys chtěla :) Kdybych měla k tobě blíž, myslím to vážně :)Zdravá jsem, i když mě trochu trápí kašel, no v pondělí už musím být fit, vlastně zítra, jelikož budu vstávat v po 5:30 (opět)

    OdpovědětVymazat
  5. mnam latte bych si taky dala :) a ta fotka je moc hezka, taky nekdy nechapu, kdyz treba nekdo dela shooty tak se ty nejlepsi fotky objevej nekdy i po roce

    OdpovědětVymazat