neděle 13. října 2013

Demi Lovato mentions Kristen Stewart

Pořád mám jeden den na to, abych napsala článek na téma týdne... :D no... popřemejšlím... :D
Nicméně... jsem včera byla pryč celý den, takže jsem tu zase nebyla. Já vím, poslední dobou jsem trochu na baterky, ale pokusím se to napravit. Pracuju na jedný věci, kterou bych ráda během tohohle týdne dodělala, tak uvidím, jestli se na to nevybodnu. No včera jsem byla v zoo... se čtyřma dalšíma dospělýma osobama (mýma kamarádkama) a šesti malýma dětma... :D To byli synovci a neteře dvou z těch kamarádek a mně z toho málem hráblo :D Bylo nás 5 na 6 dětí, ale stejně to byl teda záhul, fakt, že jo :D Ty vado, mně málem hráblo. Jsou roztomilí... to jo... ale zatím je to takový, že byli roztomilý, pokud člověk věděl, že je může vrátit :D Zatím bych vlastní asi nechtěla... i když... jedno bych možná zvládla, no šest rozhodně ne :D No a později jsem byla na oslavě narozenin mojí kamarádky, kde se povídalo, popíjelo... a tak. Když se začly hrát hry, tak jsem odcházela... :D Což mě fakt nakrklo, protože mě ty Activity fakt bavily :D No nevadí... vypila jsem toho dost, ale ne dost na to, abych byla opilá, přestože jsem měla pocit, že z té kombinace se nutně musím pozvracet :D Přišla jsem domů ještě před půlnocí, ale už se mi prostě nechtělo nic dělat. No... mám pro vás dneska rozhovor s Demi Lovato, která, kromě toho, že si nabarvila vlasy na modro, taky v rozhovoru krátce mluví o Kristen. Což mě hrozně moc potěšilo, protože mám Demi moc ráda a jsem ráda, že ona má ráda Kristen :D Ptali se jí, jestli má nějakou módní ikonu, no ona na to odpověděla: "Miluju Kristen Stewart, myslím, že má neuvěřitelný styl." A já nemůžu jinak, než souhlasit :) Je to cca v 3:15, kdybyste si to chtěli ověřit :D
* * * * * * * * * * *
I still have one day for topic of the week article... well... I will think about that :D
Anyway, I was gone whole day yesterday in the end... I went to zoo with my friends and many kids... six small kids.. that was quite... well... hm... it was interesting :D and then I was at my friend's birthday celebration... I didn't come back that late but I was drunk a little bit and I just did not have mood for blog... well, I actually wasn't that drunk, despite the fact that I drunk quite a lot of different things... :D Doesn't matter, I have for you today an interview with Demi Lovato, where she mentions Kristen. I love Demi and I am so glad that she said what she said. She was asked, who is hers style icon, in 3:15 you can hear her say: "I love Kristen Stewart. I think she has incredible style." I totally agree. And it's great that Demi thinks that :) By the way, I love Demi's blue hair, it's crazy, but I love it :D

7 komentářů:

  1. Tohle mě taky moc potěšilo, protože i já mám Demi hrozně ráda - je taková svá a normální (a to i když má modré vlasy ), takže když takhle hezky mluví o Kristen, vždycky mi to udělá radost
    Jinak děti jsou zlo Což ode mě zní asi dost hnusně, ale podle mých zkušeností to tak vážně je, takže já nějak neplánuju, že bych si nějaké pořídila, eh... A šest? Myslím, že bych nepřežila prvních deset minut

    OdpovědětVymazat
  2. me se strasne libi tetovni Demi-ti ptacci, ona je celkove uzasna a ja taky miluju styl Kris

    OdpovědětVymazat
  3. Som rada, že Demi tak pekne hovorí o Kristen, aj keď len tak krátko. A súhlasím, tie Deminé modré vlasy sú perfektné, mne sa veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fíha, do zoo se 6ti dětmi -- asi bych se zbláznila =DJinak, opět opožděně reakce na tvůj koment =))
    Taky hrozně ráda čtu tyhle dlouhé komentáře =) Vždycky když tam je takový komentář, tak skáču do stropu =)))
    Nesnáším, když mi takhle někdo něco vykecá =D Bohužel se mi teď stává, že kámoši na koleji zbývá dokoukat poslední dva díly 3. série a furt to natahuje. A já mu furt chci říct, co se tam stalo =)))
    Robba mi je taky líto, chtěla jsem ho v tom seriálu udržet ještě dýl. A na Catelyn mám podobný názor, v seriálu ji taky moc nemusím, takže to že zabili i jí mi až tak nevadilo. Jediné, co mě ale překvapilo na rudé svatbě byla smrt Talisy. To jsem fakt nečekala.
    Náhodou, zakončení tím, jak je všechny povraždí Chodci -- byla by to celkem sranda =D Takový nečekaný konce mám ráda =D
    A to ne, vůbec nejsi otravně ukecanej člověk (já jsem to samé, takže rozhodně nejsme otravné =))) Ono, já ti vždycky chci odpovědět hned na komentář, ale pak mrknu na hodiny a zjistím, že už jsem někde měla být =D Asi jako teď. Ale znám se, že když bych si řekla, že ti rychle odepíšu, tak to dopadne tak, že nakonec napíšu další román a pak už bych vážně nestíhala =)Jinak s výběrem školy máš můj obdiv. Ne že bych považovala ekonomiku za něco hrozného, ale co se týče mě, tak hrozná je =D =D (dává to smysl ? =D) Já vždycky jen přetrpěla hodiny ve škole, když jsme měli ekonomiky a jsem ráda, že už jí mám za sebou. Na těch hodinách jsem vždycky umírala, ekonomika mě prostě nebaví a neleze mi do hlavy... =DCo se týče spoluadminky, ze začátku jsem si myslela, že je to fakt dobrý nápad, nebudu na to sama, někdo mi s tím pomůže atd. Ale jen co jsem ji přijala, už mě to začlo trochu hlodat. Prostě najednou už to bylo takové, jako že ten blog není ani můj, i když prakticky tam bylo všechno podle mě. Takže najednu stranu jsem možná ráda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo =)) Uvidím, furt čekám jestli se mi ještě ozve, ale jelikož svůj další blog stále aktualizuje, myslím si, že už o to nestojí. Najednu stranu taky si toho o prazkách vzala na sebe hodně (co já vím, tak měla 2 vlastní blogy o herečkách a 2 společný o seriálu) a teď už asi na tom časově taky není dobře. Ostatně, asi tak jako všichni =))) Co tak koukám po blozích, tak většina není přes týden tak moc aktualizovaná. (Pro mě překvapivé zjištění, přišlo mi, že když jsem blogovala před těmi, hmm asi už 8 lety, hrůza jak ten čas letí =)) tak měli všichni daleko víc času i přes  týden --- zajímavé zjištění =D )
    Co se týče tvého stylu blogování, hrozně se mi líbí =) Připomíná mi to jednu holčinu z blogu o Twilight, měla podobný styl článků jako ty. Do každého článku dávala i kus sebe, rozepisovala se o sobě, nebo o svém dni,... vážně ráda jsem její blog navštěvovala, i když jsem sama už neblogovala =)) A další věc co máte společnou je to, že i ona psala články jak v češtině, tak i v angličtině =) Vlastně, pořád si říkám, jestli náhodou nejste jedna a ta samá osoba jen s jinou přesdívkou =)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež som premýšlala, že dotiahnem mamu na American Hustle, ale to by skôr išiel so mnou otec

    OdpovědětVymazat
  6. Teda jak je možný, že jsem si to dřív nějak přeslechla!? :)) Ale nepřekvapuje mě to, Demi je úžasná a obě majá úžasný styl!

    OdpovědětVymazat
  7. Tady je má zelené Sranda. Kris má skvělý styl, i když pro mě módní ikonou není :) Já vlastně žádnou ani nemám

    OdpovědětVymazat