čtvrtek 10. října 2013

Gallery update 20.8: Fan photo from Italy

Ahoj lidi, vypadá to, že bych měla napsat článek na téma týdne :D měla bych, ale pravděpodobně to neudělám, protože jsem na to moc líná :D No nic... každopádně se mi asi vrátily stavy naprostého vyčerpání, které jsem měla kvůli maturitě a tak v druhém pololetí loňského školního roku... což neznamená, že bych neměla náladu na blog, to vůbec ne... znamená to, že jsem tak unavená, že spím, co nejdýl to jde a snažím se o to každou volnou chvíli... i přesto, že to nefunguje... Včera jsem šla spát v deset, vstávala jsem v 8, takže vlastně jsem teoreticky spala 10 hodin, ale spala jsem tak hrozně blbě, že jsem ráno málem nevstala a teď jsem úplně vyřízená, ačkoliv můj aktivní den většinou začíná až kolem deváté a já jsem schopná jako sova klidně strašit do tří... :D prostě divný, asi budu muset začít pít ještě víc kafe, než piju teď... :D No nic... mám pro vás teda dneska aspoň jednu fotku, ono těch novinek není zas tolik, takže mi to akorát tak vychází ke škole, náladě a únavě... a slibuju, že zejtra vám sem přidám dokonce dva krátké rozhovory, ale byla jsem moc líná je překládat, včera, protože jsem přišla domů před osmou večer, a dneska, protože jsem odpoledne usnula a probudila jsem se až v těch osm, takže kromě toho, že jsem neviděla Doctora Who, což mi dokáže pokazit den :D jsem ještě byla tak rozespalá - a furt jsem :D - že se mi text na počítači rozdvojuje každých 5 vteřin :D a tenhle článek napíšu prakticky jenom díky tomu, že mám díky 13 letům klavíru machanickou paměť v rukách, takže poznám, že jsem napsala chybu, i když se nekoukám na monitor... což mé rodiče velice fascinuje, ale pro mě je to naprosto přirozené... :D No... takže teda k tématu, mám pro vás fotku s fanoušky z Itálie, kde Kristen natáčela Sils Maria ještě před pár dny... konkrétně jsou to fotky z Bolzana z hotelu Granvara Relais & SPA. Kristen to vážně moc slušelo :) Vypadá skvěle :) No nic, já si buď půjdu lehnout, nebo ještě něco vyšťourám, ale kdyby ne, tak zítra ahoj :)
* * * * * * * *
Hi guys. It seems like I have to write an article to the topic of the week.. I should, I really should, but I will be probably too lazy for it. Anyway, I am back in my f*ucking-tired status, which I had quite often last school year because of everything what happened and maturita and so on... I really don't understand, why am I so tired, but I am... that doesn't mean, that I don't have mood for blog, that just means, that I sleep as much as I can despite the fact that it doesn't work. Anyway, I have for you today another gallery update, it's another fan photo, this time from Italy, where Kristen was shooting Sils Maria actually few days ago :D and I love it, Kristen looks there beautiful :) It is from Granvara Relais & SPA hotel in Bolzano...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. spánek je prý zdravý, ale nic se nemá přehánět ne? hlavně to kafe..
    Jinak fotka je super, Kristen vypadá tak nějak nadšeně..

    OdpovědětVymazat
  2. Mne príde Kristen na fotkách s fanúšikmi ako "obyčajné" skromné, milé dievča. Tu je veľmi zlatučká, závidím tým ľuďom, že majú takú podarenú fotku s Kris :)
    Angie, padaj spať ! Nie, nie, len dúfam, že máš naozaj dosť spánku, pretože si ho rozhodne zaslúžíš. Nedokázala by som byť toľko času v škole a byť sústredená, neviem si to ani len predstaviť Ja už kávu moc nepijem, no ešte pred dvomi týždňami som vypila tak tri denne + ešte som si kupovala aj z automatu Teraz po škole chodím ako taká živá mŕtvola Hádam budú hodiny spánku pribúdavať, alebo si aspoň cez víkend pekne oddýchneš :)

    OdpovědětVymazat