pondělí 21. října 2013

Gallery update 21.4: Kristen on gas station on October 18

Ahoj lidi. Dneska jsem nešla na matiku... já vím, měla jsem a už teď se cítím blbě, že jsem tam nešla, ale byla jsem hrozně unavená, když jsem přišla domů a pak se mi po obědě udělalo špatně a pořád mi trochu špatně je, takže jsem se na to zkrátka vybodla... ale ono je to jedno, je to přednáška, zaprvý můžu jít na tu samou přednášku ve čtvrtek, takže no big deal. To je to kouzlo studentského života. Občas tam prostě nemusíte jít a nemusíte se omlouvat. No s jazykama je to horší, to jsou cvičení, tam se chodit musí... teda... musí... záleží na tom, jak moc krutého máte profesora. Třeba na cvičení z matiky se chodit nemusí, protože on vůbec neřeší docházku a nedělá prezenci :D to je fajn. No nic.. je mi fakt blbě, nesnáším, když je mi blbě, poslední dobou je mi nějak furt tak těžko a nedobře od žaludku... skoro pokaždý, co se najim, je to fakt na nic :/ No... aspoň jsem měla čas na hodinu kreslení. Ne, že bych chodila na hodinu kreslení, ale občas, když mám náladu kreslit, tak dělám já sama sobě hodinu kreslení :D Vždycky si najdu nějaký obrázek... který se pak snažím nakreslit sama, protože z hlavy mi jdou jenom čmáranice :D Neumím moc dobře kreslit, teda... jako... jo, ale prostě nic extra, nikdy jsem na žádné hodiny kreslení nechodila, když nepočítám výtvarku v šesti letech a pak jeden rok, kdy mi po tom roce řekl, že nevidí žádnej pokrok a já měla sto chutí mu ty uhly narvat všechny do nosu a přetáhnout ho malířskym stojanem. Takže tak. Tohle jsem dneska nakreslila. A tohle je originální digitální kresba od jedné hrozně šikovné holčiny :D Můžete vidět to srovnání, že moje tužkou na papír teda zatím nic extra :D Vždycky se zaseknu a nevím jak dál. Neumím stínovat :D No nic. Dneska mám pro vás fotku Kristen, kterou udělala jedna holčina 18. října na benzinové pumpě, kam Kristen jela natankovat se svým autem, náklaďáčkem, nebo jak se to nazývá :D Sice je dost rozmazaná, ale je poznat, že je to Kris :) Je fajn ji zase vidět :)
* * * * * * * *
Hi guys. I didn't go to maths today... I know, I should and I feel bad about that I didn't go, but I am so tired and I am quite sick, it doesn't matter I wasn't there once, I can go on Thursday's lesson, it's the same professor, the same lecture. No big deal. That's the magic of student's life. Sometimes, you don't have to go there. And it's good I didn't go, because I just got much worse right now, I am sick... what's up with me? I don't understand. I am sick quite ofter, I don't know why. Well... I had time for my drawing lesson. It's not real drawing lesson, it's my drawing lesson. That means that I just... find some picture on the internet and I try to.. draw it. Because sometimes, I need to draw, but I am not very good at it. This is, what I have. And I don't know what to do now :D This is how one girl draw it digitally... and she's amazing! I am drawing the same thing, just by pencels. And now I'm stuck. Like I am quite often. Anyway, I have for you today one photo, it's taken by one fan on a gas station, Kristen is there driving her blue track on October 18, 2013. It's not in high quality, but it's for sure it's Kristen. Nice to see her again :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Ta kresba je naprosto dokonalá, máš talent a snad sem přidáš i výsledek a další a další :) A jinak konečně nějaká fotka,kde je sice rozmazaná Kriten,ale víme,že existuje a že se nepropadla do země Chyběla mi ^^:)

    OdpovědětVymazat
  2. nahodou je ta tvoje kresba dobry :) povedla se ti tos jeste nevidela kreslit me :) ja sem antitalent na kresleni a budu s toho maturovat no big deal   

    OdpovědětVymazat