pondělí 7. října 2013

Gallery update 20.5: New photo of Kristen playing guitar

Mám jenom asi půl hodiny, než se budu muset vrátit do školy, ale mám pro vás dneska moc krásnou fotku, kterou prostě musím zveřejnit hned, nemůžu s tím čekat. Nemám tušení, co je to za fotku, jestli je to prostě nějaká osobní fotka nebo z nějakého photoshootu, netuším, nemám šajna, ale vím, že jí naprosto miluju, je vážně perfektní. Kristen tam hraje na kytaru a hrozně moc jí to tam sluší :) Myslím, že už je jasné, jaká fotka nemůže chybět na příštím designu, na kterém pracuju pro první 2. výročí blogu... doufám, že bude tak speciální, jaký ho chystám :D Ještě musím vymyslet nějaké další oslavné věci pro tento slavnostní den, ale na to mám do 6. prosince ještě čas... :D Ježíííííš, koukám tu u toho na Kosti na JOJke a Booth tam dal Brennanové malou hračku prasátka jménem Jasper :D Pamatuju si, jak jsem tomuhle věnovala celý článek na starém blogu o Twilight :D Bože, já byla tak sentimentální :D ne, dobrý, už budu muset za chvíli jít, tak tady je ta fotka.. :D Určitě se vám líbí, protože je perfektní, no do těch komentářů mi to klidně můžete potvrdit :D
* * * * * * *
I have just half an hour befor I will have to go back to school, but I have for you very beautiful photo, which I have to publish right now! I have noooo idea fromm where this photo is, but I love it, totally. I love it so much. If you know, from where this photo is, tell me, but I don't know. I just know that it's absolutely amazing. It's photo of Kristen playing guitar. I am pretty sure which photo will be on my next design now. This one. That's for sure. Oh my goood, I watch Bones on TV JoJ and there is that pig toy called Jasper! I remember how I made an article on my Twilight blog just for saying that :D I was sooo sentimental!:D I miss that, it's so much time ago... :D Anyway, here is the photo:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Som z tej fotky nadšená, je dokonalá. Teší ma, že Kris hrá na gitare, pretože je to tiež jedna z mojích srdcoviek (teda, ešte sa len pomalinky učím, ale už teraz to milujem) :) Navyše je tá fotka taká úžasná, čiernobiela - čo je tiež moja srdcovka :) Je proste neskutočná.Hádam sa to v škole dalo vydržať, obdivujem ťa, že sa ti tam vôbec chcelo vracať. Na ten design sa veľmi teším - táto fotka + tvoja grafika to bude niečo z čoho mi bude behať mraz po chrbte, samozrejme to myslím v tom najlepšom slova zmysle. Teším sa, čo si pre nás pripravíš, sa som mimo z každého tvojho design, za každým viac a viac :) A to prasiatko Jasper.... To je zlaté Ja som tiež podobným veciam na starom blogu venovala články :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka je prostě báječná! Líbí se mi, jak je na ní Kristen soustředěná :) Je úžasná! A těším se, jak ji zapracuješ do budoucího layoutu :)

    OdpovědětVymazat
  3. je uzasna az ted jsem si uvedomila, ze Kris hrala na kytaru v tom filmu s Dakotou Runaways?

    OdpovědětVymazat