sobota 5. října 2013

Sils Maria shooting officially ended yesterday.

Už nebudu více přidávati fotky z natáčení Sils Maria, je mi to líto... má to svůj důvod. Natáčení totiž včera 4. října 2013 oficiálně skončilo. Jsem ráda, že už je to hotový, samozřejmě, jsem nadšená, teď už se jde stříhat a skládat střípky dohromady a možná se i dočkáme nějakého toho traileru (doufám, že co nejdřív:D), ale zároveň mě to i mrzí, protože už nebudou fotky z natáčení a tak dále... bude mi to chybět. Byl to takový pěkný pocit mít ji tak blízko... no co se dá dělat, už se vrací do své domoviny, což je dobře, hádám už se jí taky stýská, měla teď spoustu práce, natáčení ve dne v noci, zaslouží si trochu oddechu, ačkoliv teď už začal Filmový festival AAHSFF, kde by se Kris možná mohla ukázat, ačkoliv zatím filmy hodnotila z Německa během natáčení Sils. Charles Gillibert na svůj twitter ohledně natáčení napsal tyto zprávy:
* * * * * * * * *
No more photos from the set of Sils Maria guys, because the shooting officially ended yesterday, on October 4, 2013. I am soooo excited, because that means, that everything is done and now they are going to complete whole movie together :) and hopefully we will see first trailer soon ;) but in the same time I am sorry about that, because I was so excited about all those photos from the set etc, I'm going to miss that. And it was nice to have her that close one time. Well... everything has to end some day, so... :D Here are twitter messages from Charles Gillibert.

"Závěrečná klapka."
"Začíná poslední den natáčení, každému producentovi bych přál režiséra, herečky a téma jako je toto!"
Mám to prohozené no, ale koukněte na časy :D

7 komentářů:

  1. Tiež mi budú tie nové fotky chýbať. Z tých fotiek zo setu Sils Maria som mala vždy veľkú radosť. Nevadí, ako sa hovorí, keď sa niečo končí, niečo nové sa začína. Tak sa hadám už čoskoro budeme môcť radovať z fotiek, plagátov a traileru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě mrzí , viděla jsem fotky z letiště,tak jsem si říkala,že už je asi konec ,ale uvidíme,co bude dál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky doufám, že se co nejdřív objeví nějaký ten trailer:)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem z toho taková... je škoda, že už natáčení skončilo. A hlavně se fakt bojím toho, že teď zas bude na nějakej čas až nepříjemné ticho. Kdybychom třeba věděli, že se blíží nějaký další projekt k natočení, určitě bych byla strašně ráda! Takže budu pevně doufat, že Kristen neusne na vavřínech, samozřejmě nechci, aby natáčela hned něco dalšího, poslední měsíce pro ni musely být vyčerpávající, ale víš jak... Nějaká bombová novinka by se hodila!
    A Angie, na blogu jsem vyvěsila článek, který by sis možná chtěla přečíst

    OdpovědětVymazat
  5. doufam, ze se brzo dockame filmu v kine :) nevis na kdy se to planuej?

    OdpovědětVymazat
  6. Už aby byly nějaké ukázky..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky z natáčení Sils Maria byly skvělé, Kristen na nich vždycky vypadala úžasně, takže budou chybět i mně. Já osobně už se nemůžu dočkat traileru na film, určitě bude fantastický :) Taky se těším až se Kristen objeví na jeho premiéře a doufám, že se tak znovu objeví v Cannes :)
    A jinak jsem zvědavá, jestli se na tom filmovém festivalu ukáže :)

    OdpovědětVymazat