úterý 15. října 2013

Gallery update 21.0: New outtakes by Steven Pan for M Magazine

Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám fajn, protože je úterý... a já mám úterky volno... takže se mám fajne :D a taky jdu odpoledne pro změnu do kina. Byli jsme v neděli s rodičema na Gravity se Sandrou Bullock a Georgem Clooneym a musím říct, že se mi to vážně hoooodně líbilo. Mámě ne :D tátovi jo, ale šťoural v tom chyby... :D Každopádně to je dobrej film a doporučuju, pokud byste nevěděli, co odpoledne dělat a chtěli si zajít do kina. No... dneska jdu jen s mámou, jdeme na filmu Rivalové, ve kterém hraje Chris Hemsworth, což je první důvod, proč to chci vidět :D no... a taky trochu i to, že už teď, asi dva týdny po uvedení v českých kinech, se tenhle film vyhoupl na 3. místo žebříčku nejlepších filmů na ČSFD, což se nestalo už hooodně dlouho, že by byl nějaký vyloženě takhle nový film takhle rychle takhle na vrcholu. Takže očekávám hodně, doufám, že nebudu zklamaná, ale to já většinou nebývám. Musím konečně dodělat ty otázky od Katie*, sakra... nějak jsem na to úplně zapomněla... :D no nevadí. Teď k věci. Mám pro vás dvě úúúúchvatné fotky, které jsou z roku 2012, ale objevily se až teď. Jsou z photoshootu, který Kris nafotila spolu s Garrettem Hedlundem a Samem Rileym jako propagační photoshoot On the Road pro M Magazín. Tyhle dvě jsou teda jen s Kris a já je fakt miluju! :) Totálně je žeru, žrala jsem už i ty předchozí. Víte moc dobře, jak, vy, kteří mě znáte už dýl. Design a pak tu byl ještě jeden design, který, jak jsem zjistila, nemám v rubrice past layouts... no ten byl z tohohle wallu. No a teď se objevily dvě nové fotky a jsou vážně nádherné, hrozně se mi líbí a hádám minimálně jednu z nich použiju na nový design :)
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I'm fine, it's Thuesday, I have free Thuesdays, so I am fine... and I also go to cinema again. I was with my parents on Gravity with Sandra Bullock and George Clooney this Sunday... and I am going today with my mom to Rush, which is by the way a movie with Chris Hemsworth and it's now on third place in the ČSFD list of best movies. Which is quite cool. I hope I will be as impressed as everyone says. Anyway, I have for you today two absolutely amazing photos, I am sooo excited. I loved this photoshoot and I loved one photo from it a lot, it was that photo similar to the second one I have for you now, so I am really excited that other outtakes were published, I love them I totally love them and I guess that I know from which photos will be new design now... from these and the one with guitare... :D Well, we'll see...

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Na první fotce je nádherná! Ty se máš, užívat si kino, já musím ležet a léčit se

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle photoshoot zbožňuju a tyhle fotky jsou nádherné, obzvlášť ta, kde se tak úžasně směje :3 Vždycky, když se po takové době objeví nějaké fotky, říkám si, kolik podobných si jich magazíny střádají a nechávají pro sebe - neskutečná drzost!

    OdpovědětVymazat
  3. Na Gravitaci se chci už hrozně moc dlouho podívat... Asi od té doby, co jsem zjistila, že tam hraje moje oblíbená Sandra Bullock :) A pak mi musíš napsat, jak se ti film Rivalové líbil :)
    A jinak tohle jsou fotky k jednomu z mých nejoblíbenějších photoshootů s Kristen. Moc se mi líbí hlavně ta první fotka :)

    OdpovědětVymazat
  4. V Rivalech hraje i Natalie Dormer
    Nové fotky Kris jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. nadhera moc se mi tady libi ty jeji saty i svetr je uzasny. a jak se mas?

    OdpovědětVymazat