sobota 20. dubna 2013

More information about Kristen & "Focus"

Ahoj lidi, jak se máte? Já trochu nemůžu dejchat :D ale jinak fajne... je mi líp. Dneska jsem koukala na Now is Good, znova... ale nějak jsem to nedokoukala, neměla jsem moc náladu, viděla jsem to nedávno a ačkoliv jsem si myslela, že na to náladu mám, tak nemám... ale dá se to najít na youtube, kdo by chtěl, tomu pošlu odkaz :D Pořád se tak nějak ptám, co 19. kluka, kluka podobně starýho, jako jsem já, kluka, kterej studuje na vejšce a má spoustu kamarádů, kteří o něm mluví jako o pohodáři, o kterém by neřekli, že by dovedl byť i někoho praštit, vede k tomu, že s bratrem naplánuje teroristickej útok... já vím, že to asi udělali ti dva, jasně, FBI má důkazy a nějak na ně přišli, že jo (moc o tom nevím), ale zkrátka to nedokážu pochopit, můj mozek mi to nebere. Ale tak co, nebudu o tom už mluvit. Mám pro vás nový info o odchodu KStew z filmu Focus. Zdroj na její rozhodnutí prohlásil:

"Kristen neodešla kvůli věkovému rozdílu mezi ní a Willem. Neměla žádný problém ani s věkem Bena Afflecka, a to je mu 40. Zpočátku byla Kristen z tohohle projektu vážně nadšená, ale momentálně chce své možnosti nechat otevřené a chce se soustředit na svůj vztah s Robem. Natáčení Focusu by zasáhlo do času, který by mohla trávit s Robem a ona nechce nic riskovat. Myslela to vážně, když řekla, že Rob je její číslo jedna. Její vysněnou prácí je teď možná spolupráce na filmu s Robem. Potom by mohli být spolu pořád."

No... tohle mi zní tak nějak trochu logičtěji, než ta verze s věkem. Protože Ben přeci jen taky neni žádnej mladík a bylo to trochu divný. Tenhle důvod je spíš sladkej :) No, teda, jako pořád mě to trochu mrzí, protože jsem se těšila na další film s Kristen, ale zase na druhou stranu je dobře, že se chce soustředit na jejich vztah, já vím, že jsou schopní všechno překonat a myslím, že už tak nějak i překonali, když vidím všechny ty fotky a chápu to, ale... trochu mě to pořád mrzí no..
* * * * * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I kinda can't breath :D but I'm fine... I was watching Now is Good today again, but not full, I didn't have mood for it, too sad movie for me, I am these days kind of hypersensitive. Anyway, I have for you today some more information about Kristen's exit from Focus. The source said about it this:

"Kristen did not leave because of the age difference between her and Will. She didn't have any problem at all with Ben Affleck's age, and he's 40 years old. Initially, Kristen was really excited about doing the project, but now she just wants to keep her options open and wants to focus on her relationship with Rob. Filming Focus would have conflicted with spending time with Rob, and she doesn't want to take any chances. She meant it when she said Rob was her number one priority. Her dream job, right now, would be to work on another film with Rob. Then they could be together all the time."

So... it seems to me more logical than that all talks about the age.. 'cause Ben is not much younger than Will... and it is kind of sweet reason for quiting a job, but still, I'm sad about that, I know, how excited she was. I hope she won't leave The Big Shoe project... On the other hand, Robert was two months in Australia without Kristen because of a movie, and she won't film this one in US... but still, it's sweet reason, that she wants to focus on their relationship and that Robert is number one for her, but still, I was looking for new movie with her...

3 komentáře: