sobota 13. dubna 2013

There and back again.

I have new tumblr. For checking out click to the picture↑

Ahoj!
Neberte to tak, že jsem tenhle blog podváděla s tumblrem.
Prakticky hned druhej den, co jsem sem napsala, že nemám nervy na nic, natož na blog, jsem se chtěla zase vrátit, ale nějak nebylo co přidávat a já si říkala, že si tu pauzu trochu protáhnu. Jenomže jsem prostě v přestávkách mezi učením dělala animace.. a tak nějak jsem si říkala, že by byla škoda je nevyužít.. a tak jsem si založila ten tumblr, kde jsem tenhle blog trochu podváděla no... ale hrozně mě to baví, fakt strašně moc, víc jak ten tumblr o Once Upon a Time, asi tak o 200%. Měla jsem fakt dost těžký období a to rozhodně nekončí dnešní koncem tohohle týdne, spíš naopak, začíná. Do úterý musím napsat 4 stránkovou esej na španělštinu, abych měla dvojku a fakt nevím, jak to mám udělat. Každopádně ten novej tumblr byl takovej únik, obzvlášť ta radost, když lidi začali reblogovat moje animace. Ten pocit, že se někomu líbí, člověka tak nějak prostě potěší. A hlavní, co mi v tomhle těžkym tejdnu pomáhalo, kromě toho, že jsem se konečně mohla vyspat a strávila jsem asi šest hodin s partou v čajovně, byl úsměv Kevina Zegerse (viz animace nahoře). Vždycky, když tuhle animaci vidím, tak se usměju s ním. Hned mi zvedne náladu, která většinu času stojí za prd. Místo abych se dneska učila, jsem dělala kraviny a koukala na Pána Prstenů 2 prodlouženou verzi... Mám něco s okem... a tak no, zas se cejtim hrozně... Ale tak co s tím, trochu života do toho umírání.
Takže jsem vám jen chtěla říct, že se zase vracím:)
-Angie.

4 komentáře:

  1. Jo chápu, já dneska teda neměla odpočinek.. makala jsem celý den na poli, potom doma jsem nosila latě na novou střechu na půdu a pak ještě jsem musela na dřevo... no a teď jsem se dokopala ke cvičení s Jillian (já jí tak nenávidím ) a to jsem neměla dělat, protože jsem kvůli tomu teď hotovej invalida.. Takže zítra doufám nebude nic na práci, protože jestli se nebudu učit dopadne to se mnou hodně špatně.. Jinak já jsem u 1x20 .. včera jsem zkoukla od 1x16 do 1x19.. protože jsem musela nutně vědět, jak to dopadně s Mary Margaret a teď je to tak zamotaný všechno.. A ten August, já ho začala mít ráda a on umře? To nee..! Jinak teď jsem napjatá jak nevim co, protože čekám na to kdo je syn Golda.. teda vim kdo ho hraje .. můj milovaný herec z True Blood, dokud jsem teda nezjistila že je to vrah, ale už se těším až přijde, protože ten jediný má na Golda asi dobrý vliv... a já doufám, že konečně začne pomáhat jenom Emmě a ne i Emmě i Regine.. A už jsem viděla i díl jako Regina byla hodná... to byl dokonalý díl... byla tak úžasná, něco jako dospělá druhá Sněhurka a po smrti Daniela byla zlá.. to mě mrzelo... chudák Daniel ale... :(

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi zpět! Hned se jdu kouknou na tvoje tumblr:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje tumbl vyzerá skvelo, Mortal Instruments mám rada aj ja. A som ráda, že si späť .)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je naprosto skvělé a já tě za to moc chválím! Člověk se má soustředit na školu, ale hlavně se musíš soustředit na sebe a svoje potřeby, aby tě to úplně nedostalo. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat