středa 24. dubna 2013

Gallery update 14.0: New photo for Entertainment Weekly photoshoot from 2008

Ahoj lidi. Ano, jsem doma... nebylo mi tak blbě, abych nutně musela zůstat doma, nebylo mi tak blbě, jako včera, ale prostě jsem se po dvou hodinách ve škole usoudila, že to nemám za potřebí a šla jsem domů. Zítra už musím jít do školy, ale dneska o nic důležitýho nepřijdu. Akorát odpolední seminář no, ale já bych stejně nevydržela chrchlat tam do šesti. Se zeptám kámošky... která se ale tvářila, že je na mě naštvaná, protože odcházím. Já jako vim, že jsem neumírala, ale fakt se jí nebudu omlouvat za to, že je mi blbě. Prostě jsem šla domů. Ani se mě nezeptala, jak mi je a pak se tváří, jakobych jí zradila, že jdu domů. No nic, seru na to, říkám, nebudu se omlouvat, že mi není dobře a nebudu to řešit. Radši budu doma, když mi není úplně dobře, než abych byla nemocná při maturitě. Jsem se ráno málem zadusila, ale ne, prostě jsem simulant, jasně... dobře, možná jí křivdim, ale ona se vždycky tak tváří. SERU na to, kašlu na to, mě mrzí, že přicházím o poslední společný dny ve škole, ale zejtra už normálně zase jdu, jeden den, co to je? Ach jo, poslední tři dny ve škole s mou nejlepší kamarádkou... asi se rozbrečim. Vidíme se skoro každej den už od školky a najednou to končí. Zblázním se z toho, nechci, aby to tak byl :/ Budu brečet, fakt budu brečet. Ale asi ne teď, teď jsem na to moc nakrklá. No nic, mám pro vás jednu staronovou fotku, než se začnu učit, jakože fakt musím no... je to z photoshootu z roku 2008, takže se objevila až po pěti letech, což moc nechytám, ale tak... nevadí. Z shootu pro Entertainment Weekly, který je hodně známý celkem si myslím a ta fotka je moc krásná, hrozně se mi líbí, Kris to tam fakt sluší:)
* * * * * * * * *
Hello guys. Yes, I am home. I was not as sick as last week, but after two hours in school, I've decided to go home. Tomorrow, I will have to go to school, but today is not anything special there, so... The only thing which could be helpful is the afternoon's seminary, but I am not able to be in school till 6 p.m... I am sorry about that, but I will just ask my friend, what was there. Possibly, she's mad at me, with no reason, I am sick, so why wouldn't I go home, but she seemed to be little pissed off, when I decided to leave. I am quite sorry that I've left, 'cause these days are my last in school, but better not to be in school and be sick home than be sick during my maturita exams, right? Yeah, I thought so. I am actually pretty angry, because she didn't even ask me, how I feel... doesn't matter, I don't care, I will not apologize for that I am sick. Anyway, I have for you now, before I will start study (because I really have to), one new beautiful photo from one 2008 photoshoot, it's very beautiful, I love it. It's interesting, that it went out now, you know, after five years... anyway, Kristen looks there beautiful:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Uf, to jsem ráda, že nejsem sama :) chceš diplom za spřátelení? S Kristen.

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen tu vyzerá skvelo. A to mi je ľúto s tou kamarátkou. Tiež som to tak občas mala. Keď som sa raz vypytala zo školy, lebo mi bolo zle, namiesto toho, aby som počula "je ti dobre ?" som počula "to ma tu necháš samu?" Ľudia sú proste raz taký, no. Teraz som tiež doma, no doma nie, na intráku, ale prakticky doma Mala som problémy s hlavou, teraz ma už len bolí, a moje spolužiačky, fakt veľmi dobre kamaratky sa mi ani len neozvú, ako sa mám. Je mi to ale fuk, kamarátky z môjho bydliska vedia, čo mi je... Možno tu tvoju kamarátku len štve, že nie ste spolu... A prajem ti, nech ti je lepšie. :)

    OdpovědětVymazat
  3. :OO Nedýcham! Toto mi nerob... Taký nádherný layout! Máš fakt talent, je naozaj prekrásny, neskutočne sa ti podaril. Ku Kristen sa tento štýl hodí, pôsobí to nádherne. Aj sa som si na ten predtým tmavý tak zvykla, až to bolo nepekné Ale som rada, že je preč... Presne, nestresuj sa zbytočne tím. Neviem síce, či je to takto medzi vami častejšie, no ja mám tiež kamarátku, ktorá by mohla nosiť nálepku "vysávač energie". Sú proste ľudia, ktorý ťa doslova vyciciavajú, potom sa pri nich cítiš nepríjemne, máš zlú náladu... Treba to ale brať s odstupom, a napríklad keď sa urazí, nevšímať si ju. Nemá sa na čo urážať, keď ti bolo blbo. A aj ja ďakujem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lay je dokonalý, vážne vážne sa podaril! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůů... to je úžasný layout! Jak je děláš?.. Se mi fakt moc líbí!!! Jináč, jak se máš? Hlásila jsi se na vysokou? Dneska kámošce přišli výsledyk a vzali jí

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle pocit znám! Slyším to každou chvíli, když jedu zase do nemocnice na kontrolu... Kam zase jde? Ta furt někam odchází.. blabla bla.. :/

    OdpovědětVymazat