pondělí 22. dubna 2013

Gallery update 13.9: New photos for Elle France

Ahoj lidi, jak se máte? Já celkem fajn, ale musím se učit... no rozhodla jsem se, že začnu až po obědě a dopoledne si dám volno :D A taky se teda musím kouknout na novej díl Once, ale ještě není online, což mě štve, ale holt to musím vydržet. No, nicméně mám pro vás dneska konečně nějaké nové fotky... respektive jsou už celkem staé, ale objevily se až teď. Jsou to fotky z photoshootu pro červnové číslo Elle France z roku 2012, no až teprve teď se objevily a já jsem za to hrozně ráda, protože jsou vážně perfektní, hrozně moc se mi líbí :) Kristen tam vypadá nádherně, asi je použiju na nový design, který se chystám udělat:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I'm fine, I have to study, but I decided to start after lunch. After I will watch new episode of Once Upon a Time, but it's not online, yet. Hate it! Anyway, I have for you now some new photos finally! Not just videos and articles, but photos! I have for you six new photos from photoshoot for Elle France by M. Jones from June 2012 and I totally love them! I think I will use them for new design :) They are absolutely amazing, she's adorable there :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

10 komentářů:

  1. Ty fotky jsem si okamžitě zamilovala ♥ A nový layout? Bezva :)

    OdpovědětVymazat
  2. No to teda použij! Z roku 2012 :O Vypadá tam jak z roku 2008 až 2009 :O Nádherná

    OdpovědětVymazat
  3. Tento photoshoot mám veľm rada, Kristen je tu nádherná. A ďakujem za video, už som kúsok z neho videla, ale už ho pridavať asi nebudem, no aj tak vďaka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou to vážně překrásné fotky!! Já mám z nich hroznou radost:)

    OdpovědětVymazat
  5. Co na to říci? Je úžasný! PS: Viděla jsi film s Kristen Fierce People?... Chtěla bych jenom znát názor... to je asi kromě filmu Na cestě jediný co jsem neviděla... Ty dva jsem ještě prostě neměla odvahu zkouknout.. nevím co od toho čekat už ze stillsek..

    OdpovědětVymazat
  6. ten shoot je úžasný, vypadá tam skvěle :)

    OdpovědětVymazat