pondělí 8. dubna 2013

I need a little break.

Hrabe mi.
Zjistila jsem, že mi prostě solidně hrabe, jak chudince Sněhurce v temném lese.
Totálně šílím a už nemůžu dál. Nemám na nic náladu, přemejšlím o věcech, o kterejch bych přemejšlet neměla, nespim, skoro nejim a pak se přežeru, pak je mi blbě, usínám ve škole, mám nervy na dranc, nemůžu se soustředit. Může za to náš třídní, protože si myslí, že máme v tý škole jenom jeho předmět. Už dva tejdny neustále do noci dělám referát na jeho debilní předmět jménem dějepis a nemůžu se tim prokousat, páč je to hrozně rozsáhlý téma. A kromě toho, že je rozsáhlý, tak je zamotaný, stojí za hovno a on mi do toho stejně furt kecá a vždycky mi akorát vytkne, co je špatně, místo aby někoho někdy aspoň jednou v životě pochválil za to, že se alespoň snažil spracovat takovýhle téma dobře.
Radši bych si hodila mašli, než abych šla zejtra do školy.
Každopádně nemám čas ani náladu něco psát, takže tu teď chvíli nebudu. Hádám, že tak do pátku, ale možná, že to poruším, jen prostě potřebuju pauzu, potřebuju vypnout, potřebuju se dát trochu dohromady, ale mám pocit, že si budu muset zajít za psycholožkou, protože se fakt solidně psychicky hroutim.
Mějte se, vrátím se, až mi bude líp.
-Angie.

8 komentářů:

  1. Aj mne by sa zišla prestávka !  Jasné, chápem, oddýchni, snád sa čoskoro vratiš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle bývá i v práci a za málo peněz. Každý něco chce, ve škole není výjimka. Hlavně se netrap hlady, to je to nejhorší a spánek je též důležitý. Já vím že mudruji, ale vím o čem. Tak pevné nervy přeji

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu rozumiem, ja som to mala nedávno. Nechápem ľudí, ktorí môžu byť na blogu v jednom kuse, jednak je to dosť unavujúce a taktiež časovonemožné. Oddychni si, netráp sa blogom, radšej sa sústred na dôležitejšie veci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Snad se to brzy spraví! Mysli na to, že tě čekají dlouhé prázdniny:):)

    OdpovědětVymazat
  5. To je mi moc líto, že na tom jsi takhle. Já myslím, že prostě potřebuješ takový jednodenní relax, prostě nic nedělat, odpočinout si, pořádně se vyspat a vyprdnout se na školu. Hlavně se soustředit na maturitu :) Budu držet palce, aby se to, co nejdřív zlepšilo

    OdpovědětVymazat
  6. ok to chapu. hodne stesti s dejepisem

    OdpovědětVymazat