středa 24. dubna 2013

Layout no. 7

imagebam.com

Ahoj lidi, jak se máte? Musím ještě jednou poděkovat Blair za předchozí design, který tu byl od 1. března až dodnes. Hrozně se mi líbil, vážně jo, ale už jsem potřebovala změnu... barev, fotek, prostě to tu udělat trochu jinak, prostě... jsem potřebovala změnu. Jo, a rozhodla jsem se si nechat udělat tetování, až odmaturuju... jestli odmaturuju.:D Ale ne, i když neodmaturuju. A už vím i co. Jsem se trochu zbláznila... původně jsem chtěla ještě před maturou, ale to nevím, jak bych stíhala. Ale po matuře si dojdu ještě naposled na plazmu (páč po tetování člověk tuším půl roku nemůže) a nechám si udělat tetování. A zejtra si nechám udělat ofinu... potřebuju změnu. Ale nevim, jestli si jí fakt nechám udělat :D to je fuk. Každopádně jsem udělala ten novej design a má všechno, co jsem chtěla, aby měl. Je tmavej, je tam červená, je tam moje sovička :D je tam hodně černý... tak doufám, že se líbí :)
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I have to tank Blair once again for the previous design, but I just needed change. I loved that one so much, but I needed to make another one, different colors, different photos, just make it different here. I hope you like it. It has everything I like about layouts. It's dark, it's red and it's with Kristen and there is my owl again :) So... I like it, hope you like it too. Jeez, I love that color! :D

5 komentářů:

  1. Já nevím, co pořád čekám.. Asi že mi dá někdo pilulku a najednou budu rozumět, jak dělat layouty... To se asi nestane, takže zpět na zem... 5? Páni to je 2 500, za přihlášky ne? Máma mi řekla, že si mám vybrat 2 a učit se... To bude fajn.. Jinak držím palce!!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, už to chtělo změnu a červená je skvělá:) Moc se ti povedl!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se ti povedl, ačkoliv zprvu jsem se té červené trochu lekla Ale už jsem si zvykla :) A co si chceš nechat vytetovat? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Layout je perfektní. Ta červená mě dostala! Super!!!
    Jaké tetování si chceš nechat udělat?

    OdpovědětVymazat