čtvrtek 4. dubna 2013

Everything is just fucked up.

Ten je skoro tak nasranej jak já... Ach jo, ten film bude dokonalej.
Škoda, že mě před tím čeká tolik zlýho... Dneska jsem se ve škole složila.
Ne úplně a nikdo o tom nevim, ale prostě jsem se složila na záchodech o hodině matiky. Už jsem fakt nemohla dál, prostě jsem z tý třídy odešla, chtělo se mi i na záchod, nejen pryč, no chtělo se mi tak hrozně spát a bylo mi tak hrozně zle z toho, jak hrozně jsem unavená, že jsem tam málem usnula, když sem seděla na míse. Fakt krize.
Mám pocit, že každou chvíli umřu. Den ode dne jsem furt unavenější a unavenější, jenomže nemám čas spát, furt něco píšem, takže se furt něco učím. V sobotu jdu znova na OSPčka a nemám šanci to napsat líp, protože jsem prostě hloupá, jen se s tim nikdo včetně mě není schopnej smířit. Hlavně ve stavu, ve kterym jsem nemám šanci to napsat líp. Dneska jsem měla referát na děják a psali jsme výstupák z literatury. Z mluvnice mám 2, což je super, ale z tý literatury to bude hoooooodně špatný. A referát budu mít ještě nejmíň tři hodiny a stojí to za hovno. Hroutim se z toho, furt něco musim. Zajímalo by mě, jestli někdy nadejde ten slibovaný klid, abychom se mohli soustředit na maturitu. NASRAT fakt.

Vlastně nechápu, jak to, že vůbec ještě funguju.
Nechápu, jak jsem se dneska přinutila vstát, jak jsem se přinutila chodit, jak jsem se přinutila mluvit, jak jsem se přinutila smát, vůbec... funguju na čestný slovo, na baterky, a blíží se ten moment, kdy si moje tělo prostě řekne ne, takhle to dál nejde, a umřu. No dobře, neumřu, ale prostě už se ráno nezvednu, i když budu muset. Nezvednu se.
Jsem fakt ve stresu. A místo, abych z toho stresu aspoň hubla, tak furt něco žeru :D Takže ani žádnou výhodu z toho nemám... :D No nic, už půjdu, nebudu vás otravovat, jen jsem vám chtěla říct, že tenhle týden už tady tomu asi moc nedám, tak animace dne, možná nějaký video, ale žádný dlouhý články, naštěstí ono neni tolik novinek momentálně, takže je to celkem v klidu. Mimochodem jsem se koukala nedávno na Adventureland. Ještě jsem to nedodívala, ale zatím se mi to celkem líbí :) no viděla jsem s Kris už lepší filmy, ale je tam skvělá :)

7 komentářů:

  1. Ou, to je mi ľúto :/
    Aj ja sa cítim strašne unavená niekedy, tá škola dá hrozne zabrať a to učenie :/

    OdpovědětVymazat
  2. Welcome to my life.
    Dneska jsem s sebou sekla na ájině a pak se probrala pod oknem a všichni na demnou, pak sem slyšela jen mam 3 rohlíky dáš si, já mám pití chceš.. pak zas nevim pak sem si všechno uvědomila a zvedla se a šla si sednout do lavice a všichni na mě čuměli a já nechápala nic.. no a pak se mi točila hlava a tohle mám teď furt.. abych všechno zvládala.. psychicka, stres, blbě jím.. totálně v hajzlu všechno... ale je mi líto, že se to stalo i tobě..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je mi strašně moc líto, že to tam teď máš, ale vůbec se nedivím. Na člověka je toho prostě moc. Ty bys tak potřebovala jeden den prostě vypnout a relaxovat - zajít si na masáž, odpočinout si... Prostě všeho nechat. Učení si nějak rozvrhnout nebo tak a spíš se zaměřit na předměty, které pro tebe jsou důležitější... Budu držet palečky, aby se všechno co nejdřív zlepšilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je mi ľúto, musíš to mať ťažké. Poznám to, tiež som mala nedávno takéto obdobie a doteraz z toho nie som vonku, ale dusím to v sebe a snažím sa do toho nespadnúť ešte viac. Budem ti držať palce, nech sa to dá do poriadku. Buď silná...

    OdpovědětVymazat
  5. taky se na ten film strasne tesim :)takovy dny taky znam bude to lepsi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Incredible Article it its truly instructive and inventive update us as often as possible with new upgrades. its was truly important. much obliged. click here mobile phone

    OdpovědětVymazat