středa 20. února 2013

The Twilight saga: Breaking Dawn - part two: Behind the scenes videos from official DVD

Ahoj lidi, ja se máte? Mám pro vás špatné zprávy. Mám hrozně moc práce. S vejškama, a tak, a musím psát seminárku na děják. Sotva jsem začala, nějak nejsem schopná si představit, že napíšu 15 stran... docela mě to děsí, ale furt to odkládám. Jsem fakt totálně v háji :D ale to nic... nějak to půjde :D každopádně je toho teď hodně, takže nebudu mít čas psát každý den. No zítra konečně pořádně důkladně oběhnu, ještě jsem to od návratu neudělala, takže za to se omlouvám. Poprosila jsem kamarádku, jestli by mi neudělala nový design, protože nemám čas ho patlat sama a tenhle už mě nebaví, tak doufám, že to udělá :D už jsem viděla úvodní pngčko a hrozně se mi líbilo, tak jsem zvědavá :D každopádně dneska mám pro vás něco úchvatného, jsou to dvě videa z DVD Breaking Dawn 2. části. Video z natáčení o Belle po té, co se stala upírkou. A druhé je o Renesmeé, taky perfektní, tak snad budou fungovat:) musíte to vidět:)
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I have bad news for you. I have too much work for writing articles everyday. I have a huge homework from history, it's actually semestral work, so it's gonna be bad, bad, bad, because I just tried and I found out that I have no idea what to write... :D so that's not good:D Well, I asked my friend for new design because I don't have time and I don't like this one anymore :D so I hope she'll do it :D for now, I have for you two amazing videos which I hope will work. Two behind the scenes videos from an official Breaking Dawn part two DVD. They are absolutely amazing and I totally love them! :) So enjoy, you HAVE to see that.

3 komentáře:

  1. To video je bezva, jinak já teď taky vůbec nestíhám! Do školy je toho strašně moc:(:(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti ve škole nezávidím, ale ono mě to čeká taky no Jinak ty videa z natáčení jsou naprosto dokonalá ♥ Miluju je A na nový layout se moc těším :)

    OdpovědětVymazat