pondělí 25. února 2013

Gallery update 12.7: 85th Annual Academy Awards 2013 - Show

"Cítil jsem se tak špatně. Nejradši bych ji vzal do náručí a na to jeviště odnesl. I když bych ji nejspíš upustil a jí by se akorát ta rána znovu otevřela." Ano, tohle je tak nějak přibližně to, co Daniel Radcliff řekl o zraněné Kristen na předávání prestižních Oscarových cen akademie. Také řekl, že si myslí, že jim bylo souzeno se konečně potkat: "Tohle byla perfektní chvle. A víte co? Ona je vážně milá - opravdu, opravdu milá." A i tohle je hrozně hezký:) Daniel je fakt zlatej, mám ho ráda, je skvělej :) takovej dobrosrdečnej, alespoň tak na mě působí, co na vás? No, každopádně je jasné, že to zranění asi není žádná sranda, ale zároveň to snad není ani nic tak vážného, tak doufám, že se brzy uzdraví a bude zase v pořádku :) držím palce, hlavně by teď asi měla být v klidu, jak už jsem řekla, obdivuju jí, že na těch Oscarech takhle obstála. No Dan nebyl jediný, kdo se k tomu zranění nějak vyjádřil, když nepočítáme Kris a její: Jsem idiot. Ale už se mi to nechce vyhledávat, je pozdě, vím i o dalších, i jsem to dneska někde četla, ale neulžila jsem si to a jsem líná... a Danovo vyjádření bylo stejně nejhezčí:) Jinak mám teda pro vás fotky ze show, kde jim to oběma fakt sluší :) a i teda video z toho předávání. Můžete si všimnout, že tam je Kristen bez berlí a že trošinku kulhá, ale neni to nijak hrozný, vlastně kdyby si toho člověk schválně nevšímal, tak si toho asi ani nevšimne. Předávali cenu v kategorii Best Production Design. Kristen vypadala nádherně, jak už jsem říkala asi milionkrát :D
* * * * * * * * *
"I felt so bad. I just wanted to pick her up, put her in my arms and carry her onto the stage. I probably would have dropped her and opened her wound again." Yeah, this is exactly what Daniel Radcliff said about Kristen's injury and it's so beautiful. He's sweet. Well, the first part is sweet. He also said, that he feels like they have been meant to meet. "This was the perfect way. And you know what? She is so nice-really, really nice." And this is very beautiful too and I love him for saying this. So, as you see, Kristen's injury is not fun, but hopefully it's not anything as bad too. I hope she will be fine soon:) It has to be very painfull, and like I said I really admire her. Here I have for you video and photos from their performance on the stage of 85th Annual Academy Awards 2013. They were presenting in cathegory of Best Production Design. And they both looked gorgeous, like I already said for billion times, she was amazing there and she looks beautiful:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Boli zlatý. Všimla som si nejaké komentáre, že bolo sprosté nechať ich spolu tu cenu predať, ale mne to prišlo ako dobrý nápad. Veď im to pristalo. Daniela mám celkom rada, a som rada, že o Kristen takto pekne hovoril :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na ni moc pyšná za to, že letos mluvila víc než posledně :) Vypadala skvěle a taky si myslím, že Daniel pro ni byl vhodným partnerem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nelíbí se mi, nevyhledávám ho. Ale hezky o ní mluvil :)

    OdpovědětVymazat