středa 13. února 2013

Gallery update 12.2: MTV Movie Awards 2009

Pamatujete si na tu úchvatnou akci, kde Kristen upustila cenu, kterou vyhrála? Je to tak nějak trochu nezapomenutený no :D Bylo to MTV Movie Awards. Legendární MTV Movie Awards 2010. Miluju to video, myslím, že už vám ho sem jednou dávala, ale jistá si tím nejsem :D Když tak ho sem hodím, až se vrátím, teď už se mi nechce ho znova hledat. Takže jen ty fotky, za to jich je taky dost :D a jsou krásné, hrozně jí to tu slušelo, tohle je přesně ten styl, který na ní tak ráda vidím, ty šaty jsou perfektní :)
* * * * * * * * *
Do you remember that amazing event, where Kristen dropped her award she won? It's actually kind of unforgetable :D it was MTV Movie Awards. Legendary :D I love that video, I think I published that few months ago, I am not sure, I can do it again when I will be back. Anyway, now I have for you photos from this event, she looked amazing, I really love her dress, she looks so beautiful! :) This is that style, which I love to see on her:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com free image host free image host free image host
free image host free image host free image host free image host

7 komentářů:

  1. Tá scéna je nezabudnuteľná Kris tam bola strašne zlatá, a moc jej to pristalo. Hádam sa na MTV Movie Awards ukáže aj tento rok :)

    OdpovědětVymazat
  2. maala dokonalé šaty a vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy nezapomenu, jak tu cenu upustila:):) Ale vážně jí to hrozně slušelo!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle fotky miluju ♥ Kristen je tu taková stydliv a legrační... A na to jak upustila svou cenu se nedá zapomenout

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda koukám na to video ze show

    OdpovědětVymazat