čtvrtek 7. února 2013

Gallery update 11.9: BAFTA Awards 2010

Ahoj lidi, jak se máte? Zejtra večer odjíždíme s mámou na hory. Myslela jsem, že jedem až v sobotu, ale očividně jsem se spletla:D Mně bylo divný, pro máma tak hrotí to balení... každopádně zkusím nějakejch pár článků přednastavit a ještě oběhnout affs, ale mám toho tolik, co musím udělat, než odjedu, tak ještě uvidím, jak to budu stíhat. Nicméně jsem zkoušela ten Kristenin účes znova :D dopadlo to trochu líp... ale furt nic moc... i když se mi to docela líbí. Obohatila jsem to o růžičky, který jsem si koupila na maturák, ačkoliv jsem je nakonec nepoužila. A musím se pochlubit, vymyslela jsem svůj vlastní účes, teda, on je docela podobnej, ale dělá se trochu jinak, ten mám vyfocenej pořádně, ale jsem líná to stáhnout z foťáku :D Chtěla bych někdy vstát tak brzo, abych si to udělala do školy, ale toho já prostě nejsem schopná :D jsem ráda, že z tý postele vylezu tak akorát, abych stihla snídani, rychle učesat, vyčistit zuby a stihnout bus... tak to možná zkusim v Itálii teď někdy na véču jestli půjdem :D uvidím. No, jak jsem slíbila mám pro vás nějaké staré fotky, které jsou sice v tý galerii už docela dlouho, ale já je nechtěla zveřejňovat, než doplním všechny akce všech těch let, no vybodla jsem se na to, páč na ukládání tý hordy fotek mám náladu fakt jen zřídka kdy, takže byste se jich taky nemuseli dočkat nikdy... takže jako první z těch akcí jsou BAFTA Awards. Kristen to tam moc slušelo, byla trochu nemocná, z těch videí to bylo slyšet, aspoň já si to myslím, ale i tak vypadala krásně... a jsem moc ráda, že vyhrála tu cenu, zasloužila si ji :) Ale vypadá úplně jink než teď, nepřjde vám? Teda ne úplně, ale dost se změnila, teď je taková dospělejší, a to jsou to "jen" tři roky... holt v tomhle věku se člověk mění dost:D
* * * * * * * * * *
Hi guys. I am leaving tomorrow. I will try to prewrite some articles, but I am not sure if I will have enough time for it. I tried that Kristen's hair style again... it's better now :D but still it's not as good as hers. But I quite like it. I would love to go with it somewhere, to school or something like that, but I am not able to wake up that early to make it in the morning... :D But may try it in Italy for a dinner or something like that. Like I promised, I have for you photos from some older events, which are actually in my gallery for a long time, but I did not publish it, because I wanted to upload all photos from all years before it. Anyway, I gave up this idea :D because I have mood for updating gallery just sometimes and it's not very often, so I have for you photos from 2010 BAFTA Awards, where Kristen won a price in cathegory "Rising Star". That's amazing, isn't it? ;) Anyway, she looked lovely, she was ill a little, she sounded ill, but she still looked great. But realy different than now. She looks much more adult now, don't you think?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Jinak užij si to na horách.. Já už byla v lednu a pojedu ještě v březnu se školou..

    OdpovědětVymazat
  2. Páááni.. tolik sérií.. děkuji moc.. určitě si přečtu recenze a když mě to chytne, tak si to přečtu.. Hrozně moc bych chtěla číst zase něco jako VA... i když si začínám myslet, že nic tak dokonalýho už nikdy nebude.. Prostě v životě jsem nečetla nic tak pecka dokonalýho Ale třeba najdu něco podobně super.. Nebo lepší? Pochybuju, ale třeba jo.. Jinak to s tou maturitou, no nezávidím ti to.. ale jako docela slušně to hrotíš.. tvoje nervy bych chtěla mít.. Já panikařím už teď a to mám ještě  2 roky.. Bojím se, že tam všechno zapomenu .. stává se mi to Nebo že omdlím.. zdá se mi o tom a přitom jsem nikdy nebyla zmatkař.. ale za to můžou učitelé.. každopádně.. učím se na 2-3 ... tak snad to dám jen je blbý, že ještě v listopadu roku 2014 nebudu vědět, jak a z čeho budu maturovat.. teď je to uzákoněný ale pak to otevřou a zas se v tom budou nimrat a já budu vědět prdlačku jak a z kolika a z čeho.. Ale cájk veď.. no jinak všechno čtu na čtečkách nejdřív a až pak jak to bylo dobrý to kupuju, teď si dokoupím VA.. protože mám jen poslední díl.. a přečtu si to o jarních znova... a to pokrevní pouto si přečtu do doby než budou jarní.. a uvidím.. Ale Sydney mě moc nebere a Adrian mě bavil hoodně sem si ho zamilovala, ale jenom když byl s Rose nebo o ní měl zájem.. ale potom jak na ní řval mi ho bylo líto a místo toho než abych smutnila sem radši vynechala z hlavy a neřešila ho..
    Stejně mě nejvíc bere Dimka a Rose.. a ty další postavy mě nikdy moc nebraly... i když milovala jsem Zmeju..

    OdpovědětVymazat