sobota 9. února 2013

New project: Kristen joins the cast of "The Big Shoe" movie!

Ahoj lidi, jak se máte? Já už jsem pryč, ale tenhle článek jsem přednastavila včera, aby se zveřejnil, takže je tady:D A doufám, že vám udělá radost tak, jako mně. Jsem nesmírně nadšená z toho, že vám můžu oznámit, že má Kristen novou roli! Ano, je to tak a já jsem fakt ráda :) Přidala se ke castu ve film "The Big Shoe" což bude komediální drama, které režíruje Steven Shainberg. Jak víte, tak bude hrát ve filmu s Benem Affleckem - ten se jmenuje "Focus" a natáčet ho začínají snad někdy na jaře, no to, že bude natáčet i tohle je rozhodně skvělá zpráva:) Natáčení má začít 17. června 2013. Hrozně jsem jí novou roli přála, takže mě tahle zpráva nadchla.

"The Big Shoe" vypráví o asi módním návrháři (kterého hraje Jim Sturgess - žeru ho!:D), jehož rodina chce použít jeho návrhy, aby se začly masově vyrábět a oni rychle a snadno vydělali peníze. Takže si pozvou nějakou psychoterapeutku Mary Kay (Elizabeth Banks) a "múzu" Delphi (Kristen Stewart), které mají jeho rodině pomoct donutit ho vrátit se do práce. To ovšem vede k tomu, že se musí oprostit od své rodiny a tak nějak nevím moc, co bych víc řekla, ani toho zatím moc známého není, každopádně jsem zvědavá:) prý to bude kombinace erotiky a humoru, steně jako v režisérově komedii Sekretářka, tak to moc nevím, co si pod tím máme představit :D Ale stejně, jsem nadšená, že má Kris novou roli, to je parádní:)

* * * * * * * * *
Hi guys, I have amazing news. I am already gone, but I prewrote this article yesterday. Back to the topic, I have amazing news. Kristen joined cast of Steven Shainberg's comedy drama "The Big Shoe." I am so excited about that, It's awesome, I hoped for new roles for her. As you know, she'll play with Ben Affleck in movie called Focus, the filming starts in spring, I guess. Lensing... did you ever heard a word "lensing"? I did not... I just found everywhere, that Lensing is set to begin on June 17. That means, that the filming starts on that day probably :D Which is far far away but still it's great.

"The Big Shoe" tells us story about show designer (Jim Sturgess - oh, god, I love him so much:D) whose family want to use his designs to make mass-produced knock-offs for fast profit. Well, he probably does not, so they hire a muse Delphi (Kristen Stewart) and a psychotherapist Mary Kay (Elizabeth Banks) to lure him back to work when he breaks free from the family. The director Shainberg says the film will combine eroticism and humor in a similar way to dark comedy Secretary.

Jeeez, I am so excited about that, isn't it great?

8 komentářů:

  1. To je super!! Taky jsem si přála, aby zase někde hrála!!

    OdpovědětVymazat
  2. super, teď se na ten film moc těším, hlavně na ni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bude si to s někým rozdávat, třeba s tím týpkem, haha

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj som späť na blogu a mám tam kontrolu affiliates, ak ním chceš ostatť tak sa zapíš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si úplně nejsem schopna pod tou synopsí něco představit, ale jsem ráda, že se Kristen zase vrací do své práce herečky :)

    OdpovědětVymazat