sobota 16. února 2013

Gallery update 12.4: "Welcome To The Rileys" Screening in New York


A poslední článek. Mám jen půl hodiny na to, abych tohle napsala, oblíkla se a udělala nějaký tyhle podobný věci, jako si zabalila třeba foťák a čtečku :D takže už pomalu půjdu :D mám pro vás fotky z další z mých oblíbených akcí. :) Je to screening filmu Welcome to the Rileys v New Yorku, který se konal v roce 2011. Kromě toho, že myslím, že ten film fakt stojí za shlédnutí a je skvělej :) tak i Kristen tu vypadala úžasně :) moc jí to slušelo, ty šaty jsou perfektní :) a ty vlasy, a make-up a jak se pořád usmívá! Dokonalost:)
* * * * * * * * *
And the last one, because I have just half an hour to write this, to dress up and do this kind of stuff... :D so I have to be quick. So, I have for you photos from another one of my favorite events :) from Welcome to the Rileys Screening in New York. Except the fackt I love Welcome to the Rileys, I also love these photos :) she looks amazing, lovely, beautiful, I love that dress and I absolutelly love her hair and make-up, love it, love it, love it! Enjoy:D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. Hrozně moc jí to slušelo! Líbí se mi ty šaty ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Bola tu perfektná. Tie šaty sú úžasné, aj make-up a vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, nejprve se chci omluvit, že jsem tu týden nebyla, ale buď mi vůbec nešlo dostat se na blog, až jsem z toho šílela, nebo jsem sem nemohla kvůli škole.. Ale dneska jsem tu a něco přidám a dokonce jsem přidala i druhou část povídky.. Pokud to teda chceš číst.. myslím, že si to měla v plánu, když se objevila první část.. Jinakk ty fotky jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Kristen je tady ,jako vždy nádherná :) Ty šaty se mi strašně líbí a i ta rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kris to tu moc slušelo, krásný účes, líčení, šaty

    OdpovědětVymazat
  6. ty saty jsou skvele libi se mi, ze jsou na jedno rameno

    OdpovědětVymazat