neděle 3. února 2013

8 komentářů:

  1. No já jsem vyla právě u babičky takže jsem nemohla na celý, protože někdy jak to začínalo tak jsme šli do cukrárny a pak jsem jela domu a to jsou dvě hodiny, takže jsem koukala někdy od 7 nebo tak.. Ale dneska snad 7 hodin né, to by nedal už asi No já je naopak miluju a to Ti druzí si určitě stáhnu! a Stáhni mě do pekla to si taky stáhnu :) Dík za dobrý tipy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pááni, teda!
    Jako jsem stejně nadšená jako ty, že to zfilmují, i když jsem vlastně doufala, že to nakonec nezfilmují, protože by to aspoň zůstalo jen jako kniha a já si tak mohla představovat ty co bych chtěla, jako obsazení...
    Ale, zároveň hrozně chci, aby to zfilmovali.. no ale když jsem se podívala na herce, co ztvární naše TRIO, tak no, budu upřímná, ale jsem nehorázně zklamaná... :/ Jako Rose bych řekla, že docela trefily.. představovala jsem si jí podobně, ale Dimitrij? Dobře, nesouhlasím, že by měl být nutně Ben Barnes, chtěla jsem, aby to byl rus, nebo alespoň uměl rusky.. ale tenhle herec se mi prostě nelíbí.. Nemá totiž ty boží dlouhé vlasy.. A Lissa se mi taky nelíbí, ale nebudu kritická, počkám si, až to bude natočené a třeba to bude skvělé.. ale prostě nejsem z herců nadšená.. Ale těším se..!!
    Ale nevím, kniha pro mě bude stejně jako ostatně vždy jedinečná a důležitější..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tady je fakt dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu jak to dělá, že jakkoliv se tváří, tak vypadá božsky!

    OdpovědětVymazat
  5. Je to krásná fotky, hrozně se mi líbí, jak je upravená!!

    OdpovědětVymazat