neděle 2. listopadu 2014

Kristen will attend the Hollywood Film Awards 2014 & AFI Fest

Měla jsem blbý pocit, že jsem nenapsala žádný článek o Kristen dneska, a tak jsem se to rozhodla udělat teď. A nejspíš potom půjdu spát, protože musím ráno vstávat do práce. Mám debilní rozvrh, takže se mi to musí nějak vejít do mezičasů. Takže nemůžu spinkat do desíti, jako každé jiné pondělí :D Kdybych nebyla líná a šla tam už v pátek, mohla jsem. Ách jo :D Ale lenost vyhrála a musela jsem se připravit na Halloween. Každopádně mám pro vás dvě zprávy, sice kratší, ale zase jsou dvě. A jsou skvělé, cítím v kostech, že listopad bude dobrý měsíc :) Kristen se totiž zúčastní hned několia akcí. Nejdřív bych zmínila, že Kristen se zúčastní letošního ročníku Hollywood Film Awards, které se koná 14. listopadu 2014, na což se neskutečně moc těším. A druhou zprávou je to, že kromě 9. listopadu, kdy bude Kristen hostem na panelu v rámci AFI Festu, se na této události objeví ještě 12. listopadu na promítání filmu Still Alice spolu s Julianne Moore a obě se pak další den zúčastní ještě jednoho speciálního promítaní pro členy SAG, po kterém bude následovat Q&A. Tohle všechno znamená (kromě mého nadšení), že nás čeká (aspoň doufám) poměrně dost fotek z akcí, což je skvělá zpráva. Hlavně to s tou propagací Still Alice rozjíždějí vážně ve velkém a dobře, takže doufám, že to takhle půjde i nadále :)
* * * * * * * * *
I felt bad that I didn't write any article about Kristen, so I am doing it now. I will go to sleep after it, because I am tired and I have to go to work in the morning, so I can't sleep till 10 a.m. as every Monday. Anyway. I have for you just short news about Kristen. But actually very exciting news, because it's about one event and that usually means lot of photos. Which I hope it does also this time. Kristen will attend this yeards Hollywood Film Awards on November 14, 2014. I am sooo excited about that, it's amazing! She will be also at AFI Fest, but I wrote about that earlier. Now it's known that except that Panel on November 9, she will also attend a screening of Still Alice on November 12, 2014 with Julianne Moore and both of them will also attend Q&A the other day. Sooo... I feel like this is going to be an epic month and I can't wait for it. Sony Pictures are doing it great, the propagation of Still Alice, which is absolutely awesome and I hope it's going to be for something. It's at least great thing for us, for fans.

2 komentáře:

  1. Tak to jsou skvělé zprávy :), těším se na další zprávy ohledně těchto akcí a a budu držet palce aby si i něco odnesla :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda, že se teď Kristen tak často objevuje na veřejnosti. A listopad bude určitě super měsíc :) Těším se na všechny ty nové fotky a rozhovory!

    OdpovědětVymazat