pondělí 10. listopadu 2014

Gallery update 36.8: AFI Fest 2014 - The Hollywood Reporter's Indie Contenders Roundtable

Ahoj lidi, jak se máte? Já fajn, jen mám docela hnusnej bolehlav celej den. A jsem na sebe naštvaná, protože jsem měla volnej den, ale neudělala jsem vůůůůbec nic :D Ale mám pro vás teď alespoň nějaké fotky. Uložila jsem je už dopoledne a už v noci jsem slídila na Twitteru, protože jsem nemohla spát a chtěla vědět, jak vypadá Kristen, takže jsem tam čekala na online fotky asi do půl druhý ráno :D ale přidávám je teda až teď. Zrovna teď probíhá v Los Angeles AFI Fest 2014 a kromě toho, že v sobotu se konalo promítání Still Alice (snad...), tak se tam Kristen zúčastnila včera jedné akce, která se nazývala The Hollywood Reporter's Indie Contenders Roundtable, takže vlastně to byl takový panel, jako bývá na Conech a kromě Kristen tam byla třeba Tilda Swinton, Jake Gyllenhall (píše se takhle?) nebo Marion Cotillard. 90 minutové video z tohoto panelu bychom měli mít k dispozici zítra, snad, alespoň to tak vypadá, tak uvidíme... ale prozatím alespoň pár fotek. Říkám pár a tentokrát to myslím bohužel vážně. Těch oficiálních moc nevzniklo, asi jen 10. Přidala jsem ještě pár vyfocených fanoušky, které byly v trochu lepší kvalitě, ale je to bohužel vše, co máme k dispozici. Kris to každopádně hrozně moc slušelo, vypadala skvěle :) Jinak tenhle týden ještě zdaleka nekončí, Kristen má v plánu dalších několik akcí a já se jich nemůžu dočkat :)
* * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am fine, I just have a terrible headache. And I am mad at myself, because I didn't do anything whole day :D But, I have for you now some photos. I saved them in the morning and I was checking twitter in night, because I couldn't go to sleep without seeing at least one picture of Kristen at this event (well, not that obsessed, I just couldn't sleep). There is AFI Fest this week in Los Angeles. On Saturday, there was first screening of Still Alice and Kristen attended one event yesterday, The Hollywood Reporter's Indie Contenders Roundtable. She looked absolutely gorgeous and I am so sorry we don't have more official photos. Just around 10 and the rest are some fan photos in better quality. We should get a full video, 90 minutes long interview, tomorrow, but we can't be sure about that, I hope we will. We'll see. Kristen is supposed to attend more events this week and I can't wait for it :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Už se těším na všechny ty fotky! Kristen vypadala skvěle! Nejvíc jsem zvědavá, co na sobě bude mít na premiéře Still Alice :)

    OdpovědětVymazat