sobota 15. listopadu 2014

Gallery update 37.0: Hollywood Film Awards 2014

Nejdřív mám pro vás jednu osobní fotku Kristen, kterou zveřejnil Adir Abergel na svém oficiálním Instagramu. Adir je Kristenin dlouholetý vlasový stylista a zároveň její velký kamarád. Dělal jí účes na včerejší akci, které se Kristen zúčastnila. Kris měla být hostem i Q&A pro SAG spolu s Julianne Moore, ale nakonec nedorazila, protože jí nebylo dobře. Zřejmě se chtěla šetřit na včerejšek. Jillian Dempsey pak Kristen nalíčila a Tara Swennen jí pomohla s celkovým outfitem a myslím, že odvedli vážně skvělou práci. Adir k tomu napsal na svůj instáčgram moc krásný popisek: "Miluji tvořit umění s touto speciální osobou."
* * * * * *
First of all, I have for you one personal photo of Kristen which was published by Adir Abergel on his official Instagram. Adir is Kristen's hairstylist, but also a great friend. He made her hair for yesterday's event. Jillian Dempsey made her make-up and Tara Swennen helped her with her dress and the complete look. And I have to say, that they made an amazing job! Adir also wrote shor description on his Instagram and her words are really beautiful.

@hairbyadir: I love creating art with this special being. #kristenstewart attended the #HFA #HollywoodFilmAwards with Flawless Makeup @jilliandempsey styling @taraswennenlifeinstyle. @chanelofficial #chanel #hair #makeup

imagebam.com


A samozřejmě mám pro vás víc fotek, než jen tu jednu od Adira. Není jich tolik, jako z červeného koberce před promítáním Still Alice, ale myslím, že to nevadí. Většina lidí si stejně neprojede úplně všechny. Já teda ano, protože je ukládám, ale jinak... jsou samozřejmě výjimky, ale myslím, že si spíš prohlídnete 60 fotek než 300, takže asi tak. Teď se ještě objevily nějakénové, ale asi je poukládám až jestli budu mít čas a jestli se mi bude chtít až přidám všechna ta videa, na která se chystám... protože včera jsem se místo psaní na blog věnovala sjíždění Teen Wolf, tak to musím trochu napravit. Hlavně jsem chtěla oběhnout, tak možná k večeru na to skočím. Kristen vypadala naprosto úchvatně. Tuším jsem ještě nezmínila, co to bylo za akci. Hollywood Film Awards, kde Kristen předávala cenu své filmové mámě - Julianne Moore. A já nemám slov, vypadala prostě úžasně. Šaty jsou od Chanelu, což není zrovna překvapivé, ale tentokrát mi to ani nevadí, protože jsem si je zamilovala. Celkově ten outfit. Ty šaty jsou takové netradiční, ale hrozně se mi líbí ten rolák :D Video z předávání ceny vám sem přidám až přidám tenhle článek, takže o tom budu mluvit později. Doufám, že se vám fotky líbí a budu ráda, když je zkouknete. V galerii je jedna fotka Kris s PappaStew, tedy s jejím taťkou :) A na některých fotkách je opět vidět její nové tetování.
* * * * * * * *
And of course I have for you more photos. Not that much as from Still Alice screening, but it doesn't matter. They are absolutely amazing and Kristen looks awesome. Stunning. Gorgeous. I love how she looked. She attended Hollywood Film Awards and presented an awards for Julianne Moore and I believe it was a great pleasure for her to do it. About the outfit. Chanel, of course, that's what I expected. But this time I don't mind at all, because it's an amazing dress. So beautiful, I am speechless. I will add some more photos later, I found some, but I want to publish some other things before that. There are many things that I want to write about. For now enjoy these 67 photos. In gallery is also one picture (and I may add some others) with PappaStew (Kristen's father), so check out:

Red Carpet:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Inside:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Show:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Backstage:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. děkuji moc ani nevíš jak mě to potěšilo, ta výtka - k popiskům. Jak bude čas, udělám je tedy jinačí. Ještě jednou děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen vypadala opravdu skvěle! Moc jí to slušelo :) Ty šaty jsou sice takové trochu zvláštní... ta bílá část, no v podstatě ty šaty mi přijdou, že jsou oblečené hrozně nízko Já bych se bála, aby mi nespadly Ale slušely jí :) Taky se mi moc líbí její make-up a účes - zase něco úplně nového :) Jsem ráda, že Kristen přišla Julianne takhle podpořit. Je vidět, že si mezi sebou vypěstovali pěkný vztah :) (Jejich společné fotky se mi hrozně moc líbí :)) Julianne už taky konečně vypadala k světu. Na této akci jí to opravdu moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadala krásně, až moc dokonale..mrcha..

    OdpovědětVymazat
  4. Páni vypadala vážně naprosto úžasně! Moc se mi tu líbí, jak je oblečená a i účes má skvěle udělaný

    OdpovědětVymazat