středa 26. listopadu 2014

Gallery update 37.5: New/Old personal photo

Všichni víte, jak moc miluju osobní fotky všeho druhu. A osobní fotky často miluju o to víc, když jsou to osobní fotky s Kristen. Protože Kristen nemá moc osobních fotek. Respektive takhle, má jich hádám vážně hordu :D ale nemá veřejný instagram nebo twitter a nesdílí je s okolním světem jako spousta jiných herců, zpěváků, atd. Takže když už se nějaká její osobní fotka objeví, tak se objeví ze dvou důvodů. 1. je zveřejněna po delší době některým z Kristeniných kamarádů, 2. nějakým způsobem unikne na veřejnost a začne se šířit. Což většinou sice neschvaluju, ale u osobních fotek to zkouším neřešit, protože je zbožňuji nadevše :D Stejně jako tuhle. Která je teda dost stará. Teda, stará... no... tipuju, že byla focena někdy v roce 2013 a to soudím podle Kristeniných vlasů, ale těžko říct, mohlo to být i na začátku roku 2014, vážně netuším, ale rozhodně už je to dýl. Každopádně ta fotka je naprosto výborná a já jí zbožňuju :)
* * * * * * * * *
You know, how I loooove personal photos. And I love even more in case that personal photos I am talking about are Kristen's personal photos... because... Kristen doesn't have many personal photos. Well, she does, I believe she has a looot of personal photos, but... she doesn't share them with people on Instagram or Twitter or anything and she probably never will. So if there is some photo published, it's usually published by some of her friends and usually long time after it was taken, in case no one stole it and published it on his own. I have no idea how was this photo published... the important part is, that it was published. And I totally love it. It is older photo, like from year 2013 or so, because of Kristen's hair. And It's amazing photo, so cute!

imagebam.com

7 komentářů:

  1. ahojky vratila jsem se na svuj blog, kde jsme byli sb tak se chci zeptat jestli chces byt opet sb :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to stejně...taky hledám fotky u jiných celebrit .
    Ta fotka nemá vážně chybu...

    OdpovědětVymazat
  3. Miláčku, Angie, zlatíčko, broučku, čudlíku můj.. Omlouvám se Ti lásko moje nebeská, že jsem si dovolila opustit Tě na tak krutou a dlouhou dobu.. Vážně mě mrzí, že jsem si nenašla chvíli dřív.. Ale já jsem teď myšlenkami opravdu někde úplně jinde.. Co se týče absťáku, tak si doufám myslela naše slohovky, které mi taky moc chyběly a které doufám, ještě pořád píšeš, i když koukám, že asi píšeš.. Miláčku neuvěříš co se mi stalo! Já našla Anděla a ten Anděl se do mě zamiloval.. :) Myslím si, že jsem v tom až pod zemí hluboko! No a co je nového u tebe lásko? Dlouho jsem tu nebyla, takže jsem ani nesledovala tvůj život.. :/ Jsem hrozná osoba co? Ale já to napravím!!.. :) :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotka vypadá vážně skvěle! Líbí se mi, že je vlastně skupinová a vyfocená v autě. Když už, tak stylově! A Kristen zde nahodila opravdu úžasný výraz :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásná!:) Já osobní fotky taky miluju a jsem moc ráda, že Demi jich naopak zveřejňuje hodně:)

    OdpovědětVymazat