neděle 9. listopadu 2014

Gallery update 36.7: New portraits for USA Today

Ahoj lidi, jak se máte? Já mám trochu nasranou náladu... protože jsem měla plány, ale táta mi je zkazil tím, že mi oznámil, že jedeme ke strejdovi a jeho rodině. Fajn... to by mi na tom nevadilo, to není ta podstata. Podstatou je to, že mi to mohl říct dřív, než jsem si domluvila něco jiného... Takže jsem musela napsat kamarádce, že nemůžu jít a nejspíš ani nedorazím... což je na nic. Možná, že je to ale lepší, protože jsem zvažovala, že nepůjdu, ale myslela jsem tím to, že zůstanu doma a budu blogovat nebo si číst nebo psát... a ne, že půjdu NĚKAM JINAM. Áááá. No nic. Mám pro vás teď nějaké nové fotky, teda, už je to pár dní, co se objevily. Jsou teda s taggem, bohužel, ale i tak jsou skvělé a mně se hrozně líbí. Jsou to další portréty pro USA Today, které fotil Todd Plitt v New Yorku a Kristen to na všech hrozně sluší, neskutečně se mi líbí a doufám, že se brzy objeví bez tagů :)
* * * * * * * *
Hello guys, how are you? I have a pissed mood a little bit... because I had some plans, but my father ruined them by telling me we are going to visit his brother and his family. Right... I don't mind, I would love to visit them, but couldn't he tell me sooner? I had to write to my friend, that I can't go and that I'm probably not coming later either... I hate it. But maybe it's better, I was actually considering that I won't go... but I thought about staying HOME. Not going somewhere else. Fuck that. :D Anyway, before I go, I have for you some photos. New portraits for USA Today made in New York, taken by Todd Plitt. I love them very very much. They are all tagged, which is not a good news :D but they are still amazing, so enjoy. Kristen looks stunning, I hope they will be published without the tag soon.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. To mě mrzí,že máš zmařený plány :( Snad si je vynahradíš krásné fotky! Kristen to moc sekne

    OdpovědětVymazat
  2. To naštvání úplně chápu, taky mě to dokáže rozčílit :( Fotky jsou nádherné, líbí se mi ta jednoduchost, ta je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně toto poznám... taky mě to někdy dokáže naštvat, ještě když mám hodně věcí do školy...
    Fotky jsou naprosto úžasné, strašně moc jí to tady slušelo, jen nechápu ten vodoznak, který je skoro přes celou fotku .

    OdpovědětVymazat