čtvrtek 6. listopadu 2014

Gallery update 36.6: New portrait for MTV

Ahoj lidi, jak se máte? Já celkem fajn, trochu unavená jsem, ale fajn. Včera byl dost blbej den, takže dnešek moh bejt už jenom lepší. A taky byl. No nic. Vím, že jsem tu teď pár dní nebyla, omlouvám se, ale ono není moc co přidávat, až příští týden zase začnou velké věci. Musím se trochu polepšit, ale jak mám teď jiný režim s tou novou školou, tak jsem pořád nenašla ty správný koleje, do kterejch zajet. No, každopádně jsem neměla moc náladu na starý věci, takže jsem se rozhodla nezveřejňovat nic, no včera se objevily nové fotky, takže je pro vás mám. Nejprve fotka, která vznikla během propagace filmů před pár týdny v New Yorku. Kristen to tam neskutečně sluší :) Fotka je pro MTV a vznikla během rozhovoru s Joshem Horowitzem a já tu fotku absolutně žeru, je vážně skvělá :)
* * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am fine, a bit tired, but fine. Yesterday was a pretty bad day that today had to be better. And it was. Anyway. I know, I wasn't here, but there weren't many news, I didn't have anything to write and I didn't have mood for the old stuff. But I have for you now new stuff. Right now I have for you new portrait which was taken in New York City last month during the propagation of Kristen's movies. It is for MTV and it was taken during an interview with Josh Horowitz and I totally love that, I love it so much :) Kristen looks very beautiful :)

imagebam.com

4 komentáře:

  1. Já jsem taky měla pár dní chtěnou a i nechtěnou pauzu, takže se chci taky omluvit, snažila jsem se konečně obíhat nějak hodně a hned se mi to pokazilo, ale tak budu se snažit teď :)Ta fotka je naprosto parádní, ten úsměv Kristen <33

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to tak stejně, taky jsem nová na škole, takže se raději připravuji na každou hodinu, neboť nevím co od té školy může ještě čekat... a mám stejný pocit, taky jsem si ještě nezvykla... Každopádně ti přeji hodně štěstí na vysoké :).Fotka je naprosto úžasná :), Kristen to zde opravdu moc sluší, moc se mi líbí jak má ty krátké vlasy :), trochu mi připomíná i Emmu Watson . Celkově hodně povedená fotka, moc se mi líbí i  to jednoduché pozadí :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ta nová fotka je fantastická! Moc se mi líbí, jak zde má Kristen udělané vlasy :)Jinak Angie, ve středu jsem už konečně viděla Camp X-Ray. Musím teda říct, že to byl mimořádný film. Hned ten začátek byl úplně děsivý! Moc mě bavili scény, kdy se Cole a Ali bavili o Harry Potterovi Musím ale říct, že hercům hrající muslimy vůbec nezávidím - každej den trávit v takové mrňavé místnosti. Celé to vězení působilo dost klaustrofobicky! Vztah mezi Cole a Alim byl úžasný! Docela mě dostal ten začátek, kdy Ali na Cole vyhodil ty ehm... hovínka. To bylo docela brutální. Moc se mi líbilo, jak tam bylo vykreslené to jejich přátelství. No a ten konec! Docela jsem čekala, že to tak dopadne (já bych na místě Cole taky teda volila variantu odchodu), ale hodně mě dostala ta scéna, kdy se chtěl Ali podřezat a Cole ho přemlouvala ať to nedělá. To jsem uronila i pár slziček. Celý film byl hodně citlivý a opravdu zde byla hlavním tématem ta lidskost. Kristen zde byla skvělá! Už předtím měla úžasné filmové role (jako např. Welcome To The Rileys atd), ale tohle byla bomba. No a Peymana si nejde nezamilovat ♥ Ten se mi v celém filmu líbil asi nejvíc (btw docela mě překvapilo, že Ali byl vlastně z Německa ). Ještě si teda počkám na Sils Maria a Still Alice, abych to pak mohla srovnat, ale momentálně u mě vede Camp X-Ray. Čekala jsem hodně a zklamaná jsem rozhodně nebyla! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta fotka je vážně dokonalá! Moc se mi líbí, jak je tam oblečená, účes a jak se směje. :)

    OdpovědětVymazat