pondělí 24. listopadu 2014

Gallery update 37.4: 11 stills + 1 BTS photo from 'Still Alice'

Před pár dny jsem si prakticky vycucala z prstu jednu stillsku z tohohle filmu, protože mi zkrátka chyběly novinky o tomhle snímku. A bum. Jakobych to přivolala, jen o pár dní později se objeví celá kupa nových stillsek ze Still Alice, které nejsou z žádných screencaps, ale oficiální, z filmu, na který se tolik těším. Tři jsou s Kristen v roli Lydie, jedné z dcer hlavní postavy Alice, v roli, za kterou je opěvována všude možně a má dost možná i šanci na Oscarovou nominaci (bojím se doufat, ale i tak to dělám). Zbylých 8 fotek je potom právě se zmiňovanou Alice v podání Julianne Moore, ale rozhodla jsem se, že budu přidávat všechny novinky ohledně tohohle filmu, tím pádem i fotky, na kterých je někdo jiný, než Kristen. Na dvou z nich (tuším, že dvou) je potom i Alec Baldwin. No... ta první fotka, tu už jsme měli to štěstí kdysi vidět, ale jen ve velmi špatné kvalitě. Jsem proto ráda, že ji konečně můžu zveřejnit neořízlou a v docela dobrém rozlišení. Musím teda říct, že je všechny zbožňuju a zopakovat, už asi po sto padesáté, že se tohohle filmu zkrátka nemůžu dočkat. Teď už si jdu ale lehnout, takže zase zítra, ale nemohla jsem jít spát bez toho, abych vám tyhle fotky nepřidala. Jinak ještě ta fotka z natáčení je taky pouze s Julianne, ale to doufám, nevadí :D
* * * * * * * * *
Few days ago I just made up one still from screen capture, because I missed articles about this movie. Just few days after, I am sitting here, looking at whole bunch of new OFFICIAL stills from this movie, Still Alice, as you all probably recognized. Three of them with Kristen as Lydia and other 8 from other parts of movie, all with Alice, the main character of this movie. So with Julianne Moore. As same as the one from behind the scenes, just with Julianne, but I decided to publish everything new about this movie, because I support it very much and I can't wait for it. The first photo with Kristen was already published once in very, very low quality, so I am very happy that I can finally publish it in uncropped and in kind of a high quality. I love them all, I have to admit that, I can't wait to se this movie, I truly can't!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
ImageBam image upload

3 komentáře:

  1. Ty stillsky vypadají skvěle! Kristen se mi hrozně líbí na té třetí, co tu máš - vypadá tam hrozně pěkně :) A na Still Alice se už hrozně moc těším! Doufám, že se dostane i k nám do kina :)

    OdpovědětVymazat
  2. wow, pro mě je teď nezvyk vidět Kris s dlouhými vlasy jsem si zvykla na ty krátké a jsem na film zvědavá, musím si ještě doplnit zbylé filmy od ní, takže díky za typ :)
    a k tvému komentáři, já také miluji osobní fotky a videa, herci jsou tam prostě sví a nic nepředstírají :) a pak miluji fotky a videa z natáčení jakéhokoli filmu či seriálu

    OdpovědětVymazat
  3. Jen sem Angie. všechno pěkně hezky přidávej, pěkně prosím!:)) Tenhle film s naprostým nadšením sleduji, každou novinku, co se objeví a vyhlížím, kdy se sakra objeví termín, kdy bude u nás v kinech!:) Miluji knižní předlohu a nepochybuji, že mě film nezklame. A navíc Julianne a Kristen v jednom filmu je splněný sen,ale nesmím zapomenout i na ostatní velmi lákavé herecké obsazení, jenže ty dvě mám prostě nejraději!:) Pevně věřím, že film bude na Oscarech válet, Jul si už konečně nějakou tu sošku zaslouží, tak doufám, že to bude zrovna za tohle!:)

    OdpovědětVymazat