středa 3. září 2014

Gallery update 35.0: Portraits from Cannes for Obsession Magazine

Byla jsem tak unavená, ale překonala jsem to a šla jsem s kamarádkou na fit box. Je to něco jako kick box, ale máte takovej vysokej měkkej totem, do kterýho mlátíte :D a je to vážně docela síla, hodně fyzicky náročný, ale rozhodně dobrý, když na sobě chcete zapracovat :D Trochu umírám :D všechno mě bolí a ráno to bude ještě miliardkrát horší, ale bylo to... vážně dobrý. Překvapivě super, fakt jsem se bála, ale byla to zábava, bavilo mě to :D Sice jsem málem zhebla, ale bavilo mě to :D Nečekala jsem, že mě to bude bavit, ale je to vážně skvělej způsob, jak ze sebe dostat určitou frustraci nebo stres či vztek. Člověk zkrátka občas potřebuje... do něčeho praštit nebo kopnout. Rozhodně chci jít znova, až se vylížu z těch mandlí a tak :D No, uvidíme, jakej názor budu mít ráno :D No ni, než půjdu spát, tak mám pro vás ještě nějaké fotky. Naprosto dokonalé fotky, kdyby nebyly tak dokonalé, tak se na to vyseru a přidám je až ráno, ale tohle jsem si zkrátka odpustit nemohla :D Jsou to portréty z Cannes... já vím, další :D ale jsou naprosto skvělé, mně se hrozně líbí :D jsou takové zvláštní tím prostředím, kde jsou focené, ale mně se hrozně líbí :) Kristen na nich totiž vypadá naprosto úchvatně :) Jsou focené pro časopis Obsession. Ta obálka se objevila už před pár dny, ale jen ve velmi špatné kvalitě, tak jsem se rozhodla počkat a čekání se vyplatilo, vuala a kromě obálky i další 4 portréty:)
* * * * * * * * *
I was so tired, but I overcame that and I went with my friend to fit box. It's something like kick box, but you have that huuuge punching bag and it's really good, if you want to work out a little bit. Actually a lot, I am dying :D Everything hurts me, it will be much worse in the morning, but it was... surprisingly good. It was fun, really. I liked it. I didn't expect me to like it, but I did. It was cool... you know... to punch something. It's a great way how to 1. lose some weight 2. work out 3. get rid of the frustration or stress. It helps, really, I have much better mood than I had whole day. Let's see what happens in the morning :D Anyway, before I go to sleep, I have for you something pretty awesome. New portraits from Cannes. I know, it's kind of riddiculous, that they were published just now, after such a long time, but I am so glad they did. They are quite unique and I love them, because Kristen looks there absolutely gorgeous. Taken for Obsession magazine and Kristen looks stunning! :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Další opravdu skvělý photoshoot! Moc se mi líbí ta cover fotka, pak ta, kde je Kristen u těch čistících potřeb a nakonec ta, kde vylízá zpoza toho chlapa

    OdpovědětVymazat
  2. No.. strach je možná někdy opravdu potřebný, ale víš kolik věcí v životě by se mi ulehčilo nemít strach? Hodně!
    Hele, určitě začni! Nebudeš litovat! Supernatural je pro mě jako lék na všechno... Prostě kluci tě zaručeně vždycky dostanou ze zasraný reality! Já vždycky před spaním myslím na to, jak s nima lovím duchy a že je Sam můj manžel... A dokonce už jsem přemýšlela i tom, že jsem s ním těhotná v jednom díle.. A vypadám trochu jako Kristen akorát jsem blond... vlastně si sama sebe představuju jako blond Kristen!

    OdpovědětVymazat
  3. btw.. ten nový vzhled je naprosto fantastický... sice ten růžový jsem fakt milovala, ale ty nové fotky jsou tak boží, že jsem ráda, že si je sem dala!! :3 I ty barvy se mi mooooc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi, jak tu má učesané vlasy..a tak prostě celkově je dokonalá, co si budeme povídat..

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že tyto fotky se opravdu skvěle povedly ♥ Kristen tam vypadá skvěle a moc se mi líbí ty šaty s těma hvězdičkama, ale nechápu, proč stojí u toho uklízečského vozíku to mi trochu kazí dojem

    OdpovědětVymazat