neděle 7. září 2014

Gallery update 35.1: New fan photos from Singapore

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem zrovna ve Španělsku, doufám, pokud to letadlo nespadlo, což snad ne :D Jak už jsem psala, připravila jsem nějaké články a tohle je první z nich. Jsou to nové fotky s fanoušky, tentokrát ze Singapuru, kam Kristen odcestovala, protože tam pokračuje natáčení filmu Equals. A ty fotky jsou naprosto skvělé :) Na jedné je i Nicholas Hoult, tak jsem ráda, že spolu chodí takhle ven, protože z toho máme tyhle úžasné fotky :) Jsou z pátku, 5. září.
* * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am in Spain probably, if the plane didn't fall down, but I prepared some articles, as I said and this is the first one. I have for you new photos with fans, this time from Singapore, where continues the filming of Equals movie. I love them, I absolutely love them. All of them. They are from September 5, 2014 and at one of them is also Nichoas Hoult. I truly can't wait for this movie, I am so excited and I am so happy, that they are hang out a bit there, because then we have so many great photos :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Doufám, že si to ve Španělsku užíváš! A krásné fotky, závídím fanouškům. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Angie, užívej si Španělsko i za mě! Doufám, že ti vychází počasí, tady je to pořád takové na draka :)
    Hrozně mě těší, že si tihle dva ňufíci rozumí i mimo kameru a opravdu upřímně doufám, že si s nimi spolupráci Drake tak zamiluje, že je bude obsazovat i nadále jako to dělá s Felicity Jones a Guy Pearcem. Rozhodně bych si další spolupráci Kristen a Nicka nenechala ujít! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím, pořádně si to ve Španělsku užij =)

    OdpovědětVymazat