sobota 6. září 2014

Spain, I am coming!


Ahoj lidi, jak se máte? Já poměrně dobře, jen mi táta málem amputoval hlavu a po té, co se mu ani tak nepovedlo rozčesat takovej obří dred, vzal nůžky a ustřihnul mi půlku vlasů, co jsem měla vzadu na hlavě... hm... asi půjdu dohola :D Bude to jednodušší :D Hrozně mi teď padaj vlasy kvůli takový divný vyrážce, takže mi beztak za chvíli vypadaj :D no nic, nevadí... přestanu fňukat kvůli vlasům :D Důvod, proč píšu, je fakt, že zítra odjíždím s rodiči na týden do Španělska. Už jsem pomalu na nervyz toho letu :D ale to se nějak zvládne :D Budu teda pryč od zítra do příští neděle, kdy se vracíme. Vzhledem k tomu, že budu doma jeden den a potom hned nastupuju do nemocnice, je poměrně možné, že můj obíhací hiatus nebude trvat jeden týden, ale celé dva týdny, tak bych vás chtěla moc poprosit, abyste mě po tu dobu omluvili. Pokusím se sem samozřejmě dostat, ale netuším, jak to bude. Na tu dobu, co budu ve Španělsku, jsem nastavila pár článků, není jich moc, ale aspoň něco... aby tu nebylo úplné ticho. Zatím se mějte.
- Angie.

Hiatus 7.9. - 14.9.2014

5 komentářů:

  1. Ty se máš!! Pořádně si to užij:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hola! Duuuuuude, ani nevieš, ako mi tu budeš počas tej doby chýbať. Teší ma však myšlienka, že si pred operáciou ešte užiješ nejakú tu dovču, oddych, slnko, more, pohodu, pláš a... Jój, tak by som sa k tebe pridala Ja som teda ešte lietadlom neletela (hmmm, lebo po svojích som už letela ), ale viem si predstaviť, že by som sa zachovala asi ako Gus vo The Fault in Our Stars Tak si vo Španielsku pekne oddýchni, naber sily, vypúsť paru. Prajem ti pekný pobyt aj cestu, drž sa. No a pred operáciou tiež pevné nervy, budem na teba myslieť. Keď tam ti budem písať aspoň v naších skrytých askových správach, keby si niekde mala wifi a rovno ti pošlem aj to moje (ešte stále nezahojené a neposlušné) tetovanie Teda, asi to neuteší, ale sľúbila som si to Maj sa krásne, anjelik :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Čo to ? Že pláš Pláž, samozrejme, neviem, kde som mala hlavu...
    Každopádne, ozvi sa nám potom, nech vieme, že si došla v poriadku. Aj po operácií :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uh, tak ten dred ti teda nezávidím. Ale to rozčesávání plně chápu, já mám se svými vlasy taky takové problémy - no říkala jsem si, že bych si pořídila ten tangle teezer, tak uvidím.
    Dovolenou Španělsku ti závidím, hned bych jela s tebou! Doufám, že si ji plně užiješ (přežiješ v klidu let tam i zpátky!) a hlavně si, co nejvíc odpočineš! A doufám, že v nemocnici všechno dopadne dobře a vrátíš se nám v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  5. No teda Angie Španělsko! Jsem úplně v šoku a blednu tu závistí! Hned bych jela s tebou, moc se těším na tvé zážitky, u kterých se tu vždycky nahlas zasměju! Doufám, že si to pořádně užiješ!

    OdpovědětVymazat