úterý 9. září 2014

Gallery update 35.2: New photos for Obsession magazine

Ahoj lidi, jak se máte? Doufám, že já dobře :D Zrovna teď je pro mě totiž sobota, ale pro vás je úterý, protože tenhle článek je přednastavenej. Moje máma mě momentálně dost vysírá, protože vždycky, když někam jedeme, tak je totálně nervní a furt nadává, buď nám, že máme něco udělat nebo prostě jen tak, když se jí něco nedaří a stačí úplná maličkost, aby začla vyšilovat, což mě totálně rozčiluje, proč musí bejt tak nervní? Vždyť akorát balíme, proboha, tak to je snad moje věc, jestli si to zabalim ráno nebo až dvě hodiny před odjezdem, hlavně, že si to zabalim, ne? Ale néééé, furt musí s něčim buzerovat :D Dobře, ona normálně nikdy moc nebuzeruje, takže s timhle se to dá vydržet, jednou za rok, když jedeme na dovolenou, no nic :D Nicméně mám pro vás dva nové portréty z Cannes z photoshootu pro Obsession magazine. První je úplně nová a ta druhá je jen ta, co je na coveru, akorát bez všech těch tagů. Hrozně se mi tenhle shoot líbí, hlavně ten outfit, opět, pravděpodobně, Chanel.
* * * * * * * *
Hi guys, how are you? I hope I'm fine. Right now is Saturday, for me, but for you it's Thuesday :D my mom pisses me off, because she's always so nervous, before we go somewhere and still yells at someone or just because something is wrong from her point of view and I hate it... but we go to Spain, so I hope it's going to be fine, after we arrive there. Anyway, I have for you two new portraits from Cannes from that photoshoot for Obsession magazine. One is new and one is just the one from the cover, just withou all those tags. I love them both, this shoot is cool, I like it, I love that outfit she had :) (I guess Chanel again, of course...). Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Tak to mají naše mamky úplně stejnou cestovní horečku:) Nás taky vždycky všechny seřve a šílí kvůli každé blbosti! Fotky jsou vážně krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že to s balením bude skoro všude podobné =)) A fotky s Kristen jsou nádherné =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ha balení, to znám. Doufám, že to vyšilování tvý mámy nebylo až tak intenzivní!
    Kristen! A kurva! Tohle jsou mega nádherné fotky, ta druhá portrétovka mě úplně vysává mozek. Jasně, že poslední photoshooty s novým božím účesem, jsem rozdýchávala mnohem déle, ale tenhle shoot jsem si opravdu oblíbila. Prostě láska na první pohled!

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že všechny mámy jsou stejné.. Hlavně stejně nervní -_- Co se týče balení je na tom moje máma stejně -_-
    Fotky jsou naprosto úchvatné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu druhou fotku mám snad úplně všude.. Ty její oči.. ten pohled.. zbožňuju jí! Tu fotku i Kristen !

    OdpovědětVymazat