sobota 27. září 2014

The filming of 'Equals' officially ended


Ahoj lidi, jak se máte? Dneska se mi zdálo o tom, že jsem potkala Sophie Turner a byl to poměrně pěknej sen. Pamatuju si ještě část jednoho dalšího (člověku se zdá průměrně za noc 10 snů, ale málokdo si pamatuje víc, než jeden, já si mnohdy pamatuju třeba i 6. Dobře, 6 je můj rekord :D) a ten fakt nebyl pěknej, takže mi ten se Sophie zvednul náladu. A sákryš, musím něco dělat s tím svým druhým blogem, ten ten můj hiatus a prázdniny odnesl nehezky. No, ale nejsem tu proto, abych řešila Sophie, a dokonce ani proto, abych vám vykládala, jak moc miluju Justina Rose, protože stejně nikdo z vás neví, kdo to je :D Jsem tu proto, abych mluvila o Equals. Jak už vám asi došlo z nadpisu, tak natáčení skončilo. Oficiálně skončilo včera a to nejen v Singapuru, ale zřejmě úplně. Samozřejmě pokud nebudou potřeba nějaké dotáčky. A Kristen už také odletěla ze Singapuru zpět domů do LA. Nejspíš. Prostě už není v Singapuru :D Momentálně nemá v rozvrhu žádné naplánované natáčení, o kterém bychom věděli, vzhledem k tomu, že The Big Shoe padl... takže uvidíme, co si na nás Kristen zase vymyslí, ale dává nám to naději, že dorazí do New Yorku na premiéru Clouds of Sils Maria. Pevně v to věřím. Ta se koná 8. října 2014. Zrovna ten den, co půjdu na tenhle film do kina, to mi přijde docela vtipný :D Každopádně jsou i určité hlasy, ptáčci cvrlikají, že by premiéra Equals mohla teoreticky být už v září příštího roku, ale samozřejmě nechci předbíhat, nic není potvrzené. Co je potvrzené je informace o premiéře Still Alice :D ale o tom až v jiném článku. Prozatím se s vámi loučím, ale záhy přinesu další úchvatnou novinku ze světa Equals :)
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I dreamed about meeting Sophie Turner and it was quite nice dream. I have to do something with my second blog, I don't want it to end, I just didn't have time and then Spain and the surgery, it's just kind of dead there. Anyway. I am not hear to talk about my dreams, not even about how much I love Justin Rose, because you have probably know idea who he is, but I am here to talk about Equals. I am mad at myself, that I didn't write about the filming more... bad timing. Couldn't do anything about that... and also, photos from the set didn't show up very often, but I will probably add some of them later. Together with all those fan photos of Kristen... That will be kind of big gallery update. I am hungry, god... but I lost 3 kilos, during the time I couldn't eat nothing but yogurts :D Anyway. I have for you very important information about the Equals filming. It's over. It officially ended yesterday and Kristen also already left Singapur and went home. I hope that she will surprise us by something unexpectable :D as she always does, but for now, she doesn't have any plans of shooting a movie in her schedule, no official project we would know about. Which actually make us believe, that we can hope for her to attend Clouds of Sils Maria premiere on October 8, 2014. Some birds are whispering, that we could expect Equals premiere in September 2015, but I don't want to anticipate anything. We will see. I have for you another exciting thing, but that needs a special article :D

1 komentář:

  1. Mně to přijde jako by se Equals natáčelo tak tři dny... Hrozně rychle to uteklo! Každopádně na tenhle film se už moc těším :) Tak uvidíme, co si pro nás teď Kristen přichystá. Já si myslím, že si dá od natáčení na chvíli pauzu, protože toho v poslední době měla docela dost, ale třeba nás překvapí :) Jinak budu držet palce, aby se na premiéře Sils Maria objevila. Bylo by super mít zase nějaké fotky :)

    OdpovědětVymazat