sobota 27. září 2014

Gallery update 35.5: First official stills photo from Equals

Potěš koště. Chci říct... do prdele :D Tohle je ve skutečnosti dost neuvěřitelná věc, protože mám pro vás jednu fotku. Což není ta neuvěřitelná část, jde o to, jakou fotku. Oficiální stillsku. No dobře, to taky není ta neuvěřitelná část, jde o to, že tahle fotka, tahle oficiální stillska je totiž z filmu Equals. Ano, je to oficiální stillska z Equals. Z toho filmu, kterýmu skončilo natáčení teprve včera. No a jak jinak oslavit tuhle událost, než zveřejněním stillsky z filmu s hlavníma postavama? Miluju Draka Dorema a miluju tenhle film, i když jsem zatím viděla jen jednu fotku, protože ta fotka je absolutně úchvatná, překrásná a dokonalá. Fakt DOKONALÁ! Je na ní Nia se Silasem, tudíž Kristen s Nichem Houltem a je zkrátka úžasná, hrozně mě ten film láká, ještě víc, než před tím. Dokonalost:)
* * * * * * * * *
Holy duck. I mean... holy fuck. This is actually kind of unbelievable... because... I have for you one photo. Which is not that unbelievable part... but what photo? Official stills photo, which is still not the unbelievable part, from which movie, that's the unbelievable and almost inpossible part. From Equals movie. The filming ended just yesterday and they already published first official stills photo. I can hardly believe it. I see it, but it seems so impossible. Definitely did not expect THAT. It's even more unexpectable than that American Ultra stills photo in June. Anyway, this photo is absolutely gorgeous, incredible, beautiful and stunning! With Kristen as Nia and Nicholas Hoult as Silas and it's just so amazing. I love it, I will love this movie, now I am sure of it.

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Souhlasím stebou, stillska je úchvatná, už teď se moc těším na další, snad se objeví co nejdříve. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka vypadá skvěle! Docela dost mě překvapili, že ji uveřejnili tak brzo - když vlastně film ještě není ani v post-produkci Na Equals se těším úplně maximálně :)

    OdpovědětVymazat