úterý 16. září 2014

Camp X-Ray Featturete: On-set Interviews & BTS footage


Jedna z nejlepších částí blogování o Kristen pro mě je to, když sedím v pokoji, nečekám absolutně nic, vlastně jen tak brouzdám a ani moc nic nesháním, protože stejně nemám náladu, a něco mě praští mezi voči, absolutně nepřipravenou, stejně jako tohle. Ohledně Kristen se totiž nikdy nedá předpokládat nic. Klidně se vám objeví na druhý straně světa bez toho, abyste o tom měli tušení, dokud si najednou nevykročí na červenej koberec a k tomu s ostříhanejma vlasama. Novinky o Kristen dost často přijdou, když je nikdo nečeká. Jako tohle. Říkám si, hm, aspoň, že je docela ticho po novinkách, když budu nedostupná... a BUM. To vždycky zabere, říct si, že se nic neděje :D Mám pro vás teď totiž něco absolutně úchvatného. A to nové featturete filmu Camp X-Ray. Přes 4 minuty dlouhé s rozhovory s herci, kromě Kristen ještě s Lanem Garrisonem, Paymanem Maadim a Johnem Carolem Lynchem, a samozřejmě i s režisérem Peterem Sattlerem a zároveň se můžeme kochat záběry z natáčení tohohle úžasného snímku. Já vím, neviděla jsem ho, ale prostě vím, že je skvělý. Cítím to v kostech. A většinou mě můj instinkt neklame. By the way k nám do kin přijde film I Origins, na který jsem tolik chtěla v Karlových Varech na festivalu, ale nepodařilo se nám na něj dostat, s Michaelem Pittem, awwww!! :D No nic. Trochu odbočuju :D No v rozhovorech mluví o filmu, o tom příběhu, o tom, jak vznikal. Líbí se mi, jak Payman říká, že Peter si je naprosto jistý tím, co chce a hlavně tím, co nechce a jak to nechce :D A taky mě zaujalo, když Peter říká, že to začal psát s tím, že chce vytvořit příběh o dvou lidech v jedné místnosti a vzniklo z toho něco takového. Payman třeba říká, že když poprvé četl scénář, tak si řekl: Bože, tohle je krásný příběh, tohle chci dělat. Nevím, jestli to udělám, ale možná, že až se vrátím z nemocnice, tak vám to přeložím celý. Ještě se mi moc líbí, když Peter říká, že pracovat s Kristen byla vážně úžasná zkušenost, že byla tak oddaná té roli v tomhle filmu. Jinak na Lanea tam není záběr, ale mám pocit, že slyším jeho hlas :D ale mají s Peterem docela podobný, takže jistá si tím nejsem. Kristen říká, že miluje Paymana, že všichni jeden den skočili na hromadnej Skype a on je hned pozdravil hrozně přívětivě a že je to jeden z nejcharizmatičtějších lidí. Rozhodně se koukněte, vypadá to úchvatně, hrozně moc se na tenhle film těším.
* * * * * * * *
It's the best part about blogging about Kristen for me. When you are sitting in your room, you don't expect absolutely anything and you are hit by something like this. With Kristen, you can't expect anything, it's possible that she's going to show up on the other side of the world and you didn't even know, that there is some event happening, until she shows up there. New about Kristen come very often unexpectably. Is that even a real word? I don't know, I don't care. Anyway. I have for you now something absolutely AMAZING. Like really amazing. I love it, totally. Because I love all news about Camp X-Ray, no matter what it is. But I didn't expect video like this too soon. It's new featturete, which includes On-set interviews with Kristen, Peter Sattler, Lane Garrison, Payman Maadi and John Carol Lynch, talking about the movie, about the story, about the making and we have an opportunity to look behind the scenes of the making of this amazing movie. (I didn't see it, I know, but I just KNOW that it's amazing). When I come back from hospital, I may write a translation of what they are all saying, but I don't have time and mood for it yet. Check out, it's just great.

7 komentářů:

  1. Těším se čím dál tím víc! Camp X-Ray je jedním z těch filmů, které si rozhodně nenechám ujít! Tohle video mě jedině navnadilo. Líbí se mi, jak tam Payman říká, že je to film "o lidskosti" :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video, líbí se mi, jak o tom filmu mluví, že je hlavně tedy o lidskosti, proto se na něj tak těším..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Kriss, moc se na film těším, určitě bude stát za to a Kristen tam bude užasná! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Taky věřím, že tenhle film bude skvělý!! Zatím tomu aspoň všechno nasvědčuje a já jsem na něj moc zvědavá!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá,že si Kristen umí střežit svoje soukromý,když to nikdo nečeká Je to super novina! Kristen to moc přeju Bude skvělá :3

    OdpovědětVymazat
  6. Hello baby, I am back!!
    Teda ne úplně v tom pravým slova smyslu, ale žiju :) Každopádně s blogem to šlo do kopru, já jsem si pořád myslela, že jako ho zase rozjedu, pořád jsem s tím měla plány, měla jsem jeden cíl, každopádně ten už asi nezrealizuju a ani mě to tak netrápí, jako když už tak jsem si říkala, že bych tam napsala nějak na férovku, že jako konec nebo nevím, ale vždycky jsem měla něco lepšího na práci a nějak jsem na to postupně zapomněla ... Je to v háji, už si snad ani nepamatuju heslo ... Každopádně je mi jasné, že jsem to nejvíc nejhorší aff/sb na světě ... Ale tebe kočko miluju nade vše a jsi moc moc moc moc moc moc hodná, žes na mě nezapoměla a že jsis našla čas a napsala mi. Za to ti patří mé velké díky :* :* Jsi moc hodná! :)
    Co se týče nějakých životních událostí, tak ano letos jsem maturovala. Hned první den jako druhá Bylo to 19.května a jako mazec, ale dala jsem to s vyznamenáním, které je mi teďko tak na dvě věci, možná jako pro dobrý pocit A v pondělí mám první školní den na univerzitě Palackého v Olmu :) Takže už jako nemůžu dospat, jsem z toho docela na nervy, navíc si ještě musím doplnit rozvrh, ale domluva s některýma vyučujícíma ... To si fakt říkáš, tihle lidi mají miliardu titulů před i za jménem, ale jako někdy ani to nestačí A to prosím pěkně jsme ještě ani nezačali. Táákže to je asi tak ve zkratce co se dělo.
    V jisté chvíli jsem prostě zjistila, že ten blog už je starost a že mě ani tak nezajímá, že Ashley byla tam nebo tam. Sem tam se třeba mrknu na zimbio, jestli byla na nějaké akcičce nebo ji sleduju na instagramu, takže sem tam tam něco hodí :) Ne že by mě nezajímala nebo že bych ji už neměla ráda, ale najednou mě zajímaly jiné věci a blog už pro mě nebyla ta prioritka.
    Jinak jak se máš ty? Co máš vůbec v plánu? :) A jsiii mooooc hodná, že sis na mě vzpoměla a mám tě moc ráda :)- zprávička pro Piperku :*

    OdpovědětVymazat