úterý 30. září 2014

'Still Alice' heads to Rome


Ahoj lidi. Mám pro vás další informace týkající se filmu Still Alice podle románu Lisy Genovy. Tentokrát je to jen taková krátká zpráva, zato vážně skvělá. Mimochodem brzy sem přiletí nový design, už je hotový, tak snad se vám bude líbit :D Ale zpět ke Still Alice. Film bude mít evropskou premiéru už tento měsíc! A to na letošním Římském Filmovém Festivalu v kategorii Gala, což je označení pro výběr nejdůležitějších filmů tohoto roku... což zní docela dost hustě. A to není jediná hustá věc na tom. Kristen by totiž, podle plánu, mohla na tuto premiéru dorazit! Asi se balím a jedu do Říma :D Fajn, nebudu to přehánět :D Každopádně se ještě čeká na nějaké oficiální prohlášení nebo potvrzení, ale pokud se neobjeví něco nečekaného a nepředvídaného, tak Kristen přijede. Což by bylo úžasné. Jinak filmový festival se koná od 16. do 25. října a až budu vědět bližší informace k premiéře Still Alice, rozhodně dám vědět.
* * * * * * * * *
Hi guys. Once more some information about Still Alice movie. This time pretty short one, but also very exciting. Still Alice will have its European premiere this October! It heads to this years Rome Film Festival. It will premiere in the Gala category [= A selection of the year's most important films (which sounds pretty cool)] and there is a huge possibility, that Kristen will attend this festival. Which is pretty awesome. We are waiting for official confirmation, but if nothing comes out, she should go to this premiere! This years Rome Film Festival is from October 16 to 25. As soon as I know more information, I will tell you, but I am pretty excited.

1 komentář:

  1. Tak to zní slibně! Já myslím, že Kristen se tam na 98% objeví - to asi spíš, jak se jí bude chtít. Ale filmový festival v Římě je docela velká věc, tak snad to klapne :)
    Jinak na nový design už jsem moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat