středa 1. března 2017

Gallery update 63.3: New photoshoot for V Magazine by Mario Testino


Včera byl první den v měsíci březnu, ale já jsem na ankety nějak ani nevzdechla. Upřímně jsem ani neměla čas. Dopoledne se mi nechtělo, to jsem byla ráda, že jsem vůbec vstala... a večer jsem přišla v jedenáct a to už se mi zase nechtělo. Byla jsem totiž na koncertě Lindsey Stirling. Nevím, jestli ji znáte, ale je to poměrně známá youtubová hvězda, je to houslistka, která hraje moderní písně a k tomu ještě tančí. A byla to opravdu úžasná show. Lindsey se proslavila už po celém světě. Tohle bylo tuším potřetí, co byla v Praze a měla hned dva koncerty, což je úžasné. A bylo to vážně skvělý, byla to neskutečná show, ona je úžasná houslistka a obecně hudebnice, k tomu to měli vážně skvěle vymyšlené, celý ten večer, a byla to zkrátka paráda. Sotva dokážu pochopit, že se někdo naučí na housle, natož že s nimi ještě dokáže dělat takové opičárny na podiu, aniž by to nějak narušilo tu hudbu. No nic.

Ke Kristen. Překvápko, další. No jo, to už by nebyla naše Kristen, kdyby se s nějakým překvápkem nevytasila. Aktuální příval novinek mi vážně vyhovuje, tak doufám, že to vydrží, aspoň jakž takž :D Není jich moc, ale je jich tak akorát, co zvládám přidávat, v časovém rozmezí, ve kterém jsou ještě považovány za novinku :D Narozdíl od věcí ze Sundance, furt mám resty :D Kristen nafotila další photoshoot a ne, není to součást kampaně pro Chanel. Je to nový photoshoot nafocený u příležitosti rozhovoru pro V Magazine. Konkrétně pro březnové číslo, no ten photoshoot je očividně focený už před pár měsíci, jelikož tu má Kristen pořád své odbarvené blond vlasy. Muselo to být tedy někdy před natáčením Lizzie, kolem New Yorského filmového festivalu. Fotky se ale objevili až teď v tom březnovém číslu. Ještě to teda nevyšlo, nemám celý ten rozhovor, ale až bude, tak se vám ho pokusím přeložit, ale víte, jak to se mnou je. Fotky fotil slavný fotograf Mario Testino, se kterým už Kristen dříve také spolupracovala. Mario je docela známý tím, že jeho fotky nebývají obyčejné. Tenhle tedy rozhodně není. Kristen tu má hodně extravagantní a odvážné modely, stejně tak i líčení je velmi výrazné, ale jen na některých fotkách... a atmosférou to na mě působí tak nějak retro a barevně, ale zároveň to má takový melancholický nádech. No možná už je to jen tou únavou :D Je to jeden z barevnějších photoshootů, nebo jak to říct :D ale není takový vyloženě prvoplánově křiklavě barevný a pozitivní no. Musím tedy říct, že si nejsem úplně jistá, co si o tom photoshootu myslím. Některé fotky se mi líbí, některé už ne tolik. Třeba na té fotce, která je na obálce, bych ji skoro ani nepoznala. Černobílá fotka v galerii je např. zase hodně odvážná. No zkrátka některé se mi líbí a některé ne tolik. V galerii najdete 7 fotek 8 fotek plus tu obálku, tak určitě koukněte i na ty zbylé tři, co nejsou tady v náhledech, a pak mi dejte vědět, co si myslíte.
* * * * * * * *
Yesterday was a first day of March, but I didn't have time to make polls of the month and I will probably do it today or during the weekend. I didn't expect March to come so soon. February is few days shorter, but you just notice there are some days kind of... missing. I was at Lindsey Stirlings concert today. Well. Yesterday, actually. And it was just amazing, I loved it so so so much. She is incredible, I seriously cannot understand, how is she capable of dancing and being so wild with that violin, she is just so cool.

Well... surprise surprise, I have for you brand new photoshoot of Kristen and it is NOT for the Chanel campaign. It was a huge surprise for me too, I didn't expect that, I didn't know Kristen made this photoshoot, I didn't know she gave an interview, but aparently she did. This photoshoot was probably taken few months ago, you can still see Kristen's bleached blond hair. Photos and the interview are for V Magazine's March Issue and photos are taken by very famous photographer Mario Testino. Kristen worked with Mario before. His photoshoots are usually quite original. Even this one is different. Kristen is also on the cover, that I have for you too. And I have to say, that I almost didn't recognize Kristen on that cover picture. I am actually not quite sure what I think about this photoshoot. Whether I like it or not. I like some pictures. I am also not as excited about some others. It is also very... colorful. But not as shiny as that one for SNL. So check out, 7 photos 8 photos in the gallery plus the cover, and let me know, what do you think. The full interview wasn't published yet, so I will translate it later.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Mario Testino patří mezi mé nejoblíbenější fotografy, ale přiznám se, že tenhle photoshoot taky není můj šálek čaje, ačkoliv mi ty fotky přijdou velice pěkně nafocené :) Spíše mi vadí ten styl, asi to retro, jak jsi to nazvala. Že má všude Kristen ty výrazné silonky Mně to pijde trochu divné. Ale jak sama říkáš, některé fotky jsou povedené, jiné trochu míň. Asi nejméně se mi líbí fotka z obálky. Na jednu stranu se mi líbí, že tam Kristen nemá skoro žádný make-up, ale na druhou stranu bych ho tam uvítala. Jinak nejvíc se mi líbí 2. fotka - ta je krásně umělecká, líbí se mi, že se na ní Kristen kouká dolů a je taková barevná - a pak ta 6. ;) Ta pátá je teda odvážnější a taková trochu sexy, ale mně se líbí. Nepůsobí to nijak vulgárně a je to takové decentní - a zase mě dostávají ty silonky!

    OdpovědětVymazat
  2. O Lindsey jsem už párkrát slyšela, ale nějak mě to nevzalo. Možná časem :)
    Dle mého názoru jsou fotky skvělé. Mě se zase naopak takovýhle styl líbí. Ale to už je každého věc :)

    OdpovědětVymazat