čtvrtek 9. března 2017

Kristen on the 'TODAY' Show - interview


A jsem tady znova :D Dneska jsem napsala hned tři články. To má dva důvody. Prvním z nich je to, že zkrátka je o čem psát. Propagace filmu 'Personal Shopper' je upřímně větší, než jsem čekala. Je taková komornější, jak to bývá, ale poměrně dost akcí se děje, Kristen už byla u Fallona, dneska v TODAY Show a u Stephena Colberta, nějaká ta promítání a premiéry, je toho dost. A k tomu si ještě oholí hlavu, no zkrátka jedno překvapení za druhým. Druhým důvodem je to, že jsem tak trochu nemocná a dnešek jsem strávila doma, takže jsem neměla moc co dělat. Koukala jsem se na film a jinak jsem tak vegetila. Koukla jsem se konečně na film "Nic nás nerozdělí", v originále The Impossible, s Ewanem McGregorem a Naomi Watts a také Tomem Hollandem, jak mi došlo asi v půlce filmu. Je to hodně silný film, hodně silný příběh, ale upřímně ve mně nevyvolal to, co jsem čekala. Je to vážně skvělý film, ale myslím, že jsem nebyla úplně v dobrém rozpoložení. V poslední době jsem viděla hrozně moc takových dojemných filmů se silnými příběhy a přestože mám tyhle druhy filmů ráda, tak už bych docela koukla na nějakou tu komedii :D Nějaké tipy? Přivítám je s otevřenou náručí. No, ale zpět ke Kristen.

Kristen se tedy dnes ukázala v TODAY Show a vypadala naprosto skvěle. Moc jí to slušelo a ten rozhovor sice nemá moc přes 5 minut, ale je moc pěkný, líbí se mi. Kristen je samozřejmě dotázána na tu svou radikální změnu vzhledu a konečně se nám dostalo 100% pravdivé informace. Nikdy to není na 100%, dokud to nevypustí z úst Kristen. Tak skutečně si Kristen oholila hlavu kvůli filmu Underwater. Mluví tam o něj a o postavě, kterou má hrát, že to je inženýrka, která pracuje na dně oceánu a že se zaradovala, že nebude muset řešit vlasy, že bude mít helmu a bude hotovo. Říká, že si už chtěla nechat oholit hlavu dřív, takže když s tím režisér filmu přišel, tak jí nedělalo žádný problém s tím souhlasit. Také říká, že je to skvělý pocit. Myslím, že to může mít něco do sebe, když se člověk zbaví tak nějak té tíhy vlasů. No a potom už se tedy věnují filmu Personal Shopper, Kristen mluví o své postavě, o filmu obecně. Mluví o Maureen, že je to cizinka v pravém slova smyslu, nejen proto, že je Američanka, ale i kvůli tomu, co prožívá a jak se s tím snaží vyrovnat. Kristen také zmiňuje, že byla docela výzva skočit z postavy Vonnie v Café Society do role Maureen, protože měla mezi natáčením asi 3 dny. Kristen prozrazuje, že Olivier je velkým fanouškem Alfreda Hitchcocka a i ten reportér říká, že mu film Hitchcockovy filmy připomněl. Reportérka se potom Kristen zeptá i na to, jak uváděla SNL, jaké to bylo a jestli byla nervozní. Kris říká, že si celý týden říkala, proč něco takového sama sobě udělala :D Ale že to byla největší zábava, jakou v poslední době zažila. A to je tak v podstatě shrnutí toho, o čem se mluví v rozhovoru, no určitě se koukněte :)
* * * * * * *
So I am here again. Three articles today, that's because I have things to publish and also because I was home whole day and I didn't have much to do, I am kind of sick, so I watched a movie, The Impossible with Ewan McGregor and Naomi Watts, it was very strong movie. But I think I wasn't in the right mood for watching it. I watched a lot of strong movies during last couple of weeks and I think I could use some comedy. Don't you know any good comedies that you would recommend? Well, back to Kristen. I have for you full interview from the TODAY show. Kristen appeared there this morning to promote Personal Shopper. It has something more than 5 minutes, it is not a long interview but it is nice, I like it. Well... the question was officially answered. Kristen really did shave her head because of the Underwater movie. This is the only confirmation I take as a 100% true one :D When it comes from Kristen's mouth. So check out, it's really nice interview and Kristen looks gorgeous :)

1 komentář:

  1. The Impossible jsem taky nedávno viděla a musím říct, že mě ten film docela zasáhl a moc mile překvapil! Sice to nebylo na plných 5*, ale fakt to byla skvělá podívaná! Co se týče komedií, tak to bych taky potřebovala poradit Já budu zítra koukat na tu pohádku Sing Super byla i Moana - to by bylo z těch pohádek Nedávno jsem viděla docela povedený film s Julii Robets - Mona Lisa Smile nebo 27 Dresses je taky super (nevím, jestli jsi ty filmy viděla, tak když tak promiň ). Ale jeden film, co bych ti hodně doporučila je The Man From UNCLE. Ten jsem viděla vloni v srpnu a naprosto jsem se do něho zabouchla ♥ Tak to jen tak na okraj
    Co se týče interview, tak musím říct, že bylo hodně příjemné! Líbí se mi, že v něm Kristen byl a tak klidná a skoro na ní nebylo vidět, že by byla nějak nervózní! Líbí se mi, jak mluvila o svém novém účesu a pak zakroutila tou hlavou, jak to máš v té animaci! A zaujalo mě, že Olivier je velký fanda Hitchcocka. To jsem vůbec nevěděla. No už se na ten film fakt hodně těším a doufám, že Kristen bude někdy v blízké budoucnosti opět moderovat SNL! :)

    OdpovědětVymazat