pondělí 20. března 2017

Gallery update 64.2: New outtakes for Variety + photos with fans


Z nějakého důvodu jsem najednou přišla o tu blogovou náladu, kterou jsem měla. Pořád bylo tolik věcí, které jsem mohla přidávat a pořád jich je halda, ale najednou to prostě bylo pryč. Přidala jsem tolik článků, uložila tolik fotek, že jsem najednou přišla o náladu psát cokoliv dalšího. Přidala jsem dva články na blog o Soph, ale sem se mi nějak nechtělo. Ani jsem o víkendu neoběhla, shame on me. Musím se trochu napravit. Vy sem všichni tak poctivě chodíte a já na to kašlu, protože se mi nic nechce. Jsem poslední dobou zase v takové té náladě, kdy nejsem schopná se k ničemu donutit. Ani k tomu, co mám ráda a co mě baví, natož k tomu, co dělat musím, jako třeba cokoliv do školy. Musím se sebou konečně něco udělat, jenomže nevím jak. Nemáte nějaký tip na to, jak se trochu víc soustředit? Já mám hrozný problém se soustředěním, vždycky začnu dělat něco jiného nebo se přistihnu, že nevnímám to, co mám dělat. Jsem hrozná. No nic, tohle není něco, co za mě můžete vyřešit vy, ale nebyla bych to já, abych si nepostěžovala :D

Dneska jsem se trochu donutila, abych napsala alespoň nějaký článek, protože nechci, aby mou špatnou náladou trpěl i blog. Hlavně ještě pořád mám spoustu věcí, které chci přidat. Je co přidávat. Mám ale trochu problém s videi na blogu, nějak mi posledních pár dní nejdou spustit na blogu, nevím, jestli máte někdo ten stejný problém, netuším, čím to je. Ale k dnešní novince. Před několika měsíci byl zveřejněn photoshoot pro Variety a když se objevil, byla jsem trochu zklamaná. Zveřejnili totiž jenom 5 oficiálních fotek a já jsem byla naštvaná, protože ten photoshoot byl vážně skvělý a přitom nakonec pustili tak málo fotek. No, moje modlitby, aby se objevilo víc fotek, byly vyslyšeny skoro rok poté, co mě ta situace roztrpčila :D Před pár dny se objevilo 19 nových fotek pro tento photoshoot. Nechápu, proč některé z nich nepatří k oficiálním, protože některé jsou opravdu úžasné. U některých chápu, že je vyřadili, protože tam Kris vypadá trošku unaveně, ale některé jsou prostě perfektní, třeba ta, co ji mám na náhledu :) Teď jsem zase začla psát komentář na ČSFD k Pátému elementu, místo abych dopsala článek, já jsem vážně magor. Žádný takový. Článek! Kromě fotek z května 2016 mám pro vás taky nějaké novější exempláře, po delší době zase nějaké ty fotky s fanoušky. Jsou celkem čtyři a vznikly v den New Yorské premiéry Personal Shopper. Mimochodem jsem teď viděla hrozně hezkou recenzi na ten film, kterou doporučuju shlédnout [kuk]. Na čsfd je ten film hodnocený hodně nízko, ale je to tím, že ještě není pořádně nikde k sehnání a hodnotilo to asi jen 10 lidí, takže bych tomu dala čas. Viděla jsem i video, kdy Kristen odložila svůj odjezd a místo toho šla pozdravit fanoušky čekající u hotelu, z toho právě pochází tyhle fotky. Je prostě skvělá, ty fotky jsou super, škoda, že se jich neobjevilo víc, ale možná se to ještě změní :)
* * * * * * *
For some reason, I kind of lost that strong blogging mood I had. I really had a lot to write about, I still have, but I was just... not into writing articles about it. I also have a problem with videos on blog right now, does anybody else has it? They are not working, for some reason. I don't understand. Whatever. I have really weird time right now, I really don't know what to do with myself. I am not able to do anything meaningful with my life, I am still tired and I am kind of depressed, I hate these moods I have, I would use a professional help I guess. I am just not able to force myself into anything. Not just things to school that I have to do, but not even those things I love, I am just so demotivated right now. But that is obviously just my problem, nothing you could change for me.

Few months ago... actually almost a year ago, this photoshoot was published and I was kind of disappointed. I really loved it, but only 5 official photos were published back then. I loved every single one of them and I really hoped some more will show up soon. Well... it wasn't soon enough, because it took almost a year for us to finally see all the other unofficial outtakes that were not published. I cannot quite believe it was such a long time ago, I have a really strange concept of time, it seems almost like yesterday, I remember this photoshoot quite well, when I found out, it is such a long time ago, I was suprised. I have for you today 19 more outtakes from this photoshoot and I love them. Most of them. Not all of them, but most of them. Kristen looks quite tired in some of these pics, but some are simply amazing. I love for example the one that is in the preview. There is much more, so check them out in the gallery. I also have for you four new photos with fans. Kristen found time to take pics with her fans in New York. I've seen one video from it, she took a lot of pics with people, I have for you just four of them for now, maybe some time in the future. I love them, Kristen just loves her fans, it's obvious in these pics, I love her. I would love to meet her one day, it must feel amazing.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že i já mám poslední dobou takové období, kdy se mi moc věcí nechce, tak snad nás to zase co nejdříve přejde, protože to je fakt na prd. :( Jinak ty fotografie jsou boží. ♥ Líbí se mi úplně všechny, jsou moc dobře vyfocené. ♥ A fotky s fanoušky jsou jako vždy skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tím soustředěním ti asi moc nepomůžu, ačkoliv tě chápu. Já mám třeba problém číst si některé kapitoly z učebnic do různých předmětů. Třeba Ladefoged do fonetiky je čiré zlo. To vždycky začnu a po stránce nebo dvou přestanu vnímat Nebo mám i problém se donutit k nějakému většímu šprtání se Ale tentokrát se hecnu, abych ve čtvrtek udělala mid-term test pokud možno na první pokus A pokud jde o to, že nemáš náladu na blog - možná je to právě kvůli tomu, že jsi v poslední době přidala fakt hodně článků... Ale nevím. Já jsem momentálně ráda za cokoliv, co se kolem Jennifer objeví Pokud jde o Personal Shopper, tak tohle je zrovna film, na který si chci udělat vlastní názor a nesoudit ho podle hodnocení ostatních. Jiným se líbit nemusí, ale mně se třeba líbit bude :)
    Pokud jde o nové fotky, tak já jsem naprosto nadšená z toho, že se objevilo tolik dalších fotek z photoshootu pro Variety, který se zařadil mezi mé oblíbené! Kristen na těch fotkách vypadá tak elegantně! Moc se mi líbí ty první čtyři nové fotky a naprosto jsem se zamilovala do té první fotky s červenými šaty ♥ Tam je Kristen tak nádherná :) Senzační jsou i ty následující fotky nebo ta, co jsi dala do úvodního obrázku! Snad jen ty černobílé fotky se mi líbí o něci míň, ale jinak se teda Variety tentokrát fakt vytáhnul! :)

    OdpovědětVymazat
  3. no tak tieto stavy má asi niekedy každý a to je naozaj na prd ale neviem čo by ti asi pomohlo, to fakt nie, ale mne sa tiež stáva, že keď toho mám na blog veľa a pridávam jedno za druhým tak sa mi to potom niekedy až protiví a musím od toho preč, to je v poriadku
    mno tak to je skvelé, že sa ich objavilo toľko aj napriek tomu, že tak neskoro, sú naozaj úžasné a neviem na ktorú sa pozerať skôr, pravda tá čo si použila ako úvodnú je dokonala , je škoda, že ich nepoužili viac , mno a to, že odložila svoj odcho tsk to je od nej veľkorisé aby sa s ňou mohli odfotiť

    OdpovědětVymazat
  4. Ten photoshoot je opravdu nádherný. Kristen tam vypadá opravdu nádherně.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, Personnal Shopper na Febiofestu! I Ulička slávy.

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Díky moc, vím o tom, vím, jen jsem neměla do dneška čas to sepsat. Dokonce i Certain Women, nejen Personal Shopper a Ulička slávy :)

    OdpovědětVymazat