neděle 5. března 2017

Outfit duel no. 18

Ahoj ahoj. Tak jsem tu konečně i s druhou měsíční anketou. Tentokrát jsem fakt netušila, jaké outfity pro anketu vybrat, a tak jsem nakonec zabrousila až do roku 2012, kde jsem vybrala nějaké ty už poměrně starší. Nemůžu uvěřit, že je to skoro pět let od obou akcí. První outfit pochází ze zářijového promítání filmu On the Road v New Yorku a druhý outfit potom z Ten Choice Awards téhož roku. Já osobně mám hrozně ráda oba outfity, tak jsem zvědavá, který si zvolíte. Já nevím, mám pocit, že většinou vyberu nějaké dva outfity, u kterých mi to nepřijde tak zřejmé, který vyhraje... ale většinou je to přesně naopak :D Tak uvidíme.
* * * * * * *
Hello hello. I had no idea what to choose for this months outfit duel, so in the end, I searched through some old events and I've chosen two outfits from 2012. I cannot believe it's both almost 5 years ago, that is crazy. I personally like both of these outfits very much, so I hope, that it will not be an easy choice for you. I am not good at choosing outfits so that it's not obvious from the very beginning, which one is going to win :D The first outfit is from September 2012, from On the Road screening in New York and the second one is from Teen Choice Awards 2012. If you click on the pictures, you will get to the gallery, to check the outfit out more, if you want. So which one it's going to be?


S rozdílem tří hlasů vyhrál předchozí kolo outfit č. 1 z předloňského filmového festivalu v Sundance.
* * * * *
With a three points difference, you have chosen the 1st outfit to win.


7 komentářů:

  1. Tak tohle byl opravdu hodně těžký výběr, protože oba outfity jsou fakt skvělé! Původně jsem chtěla dát hlas jedničce, ale jak jsem si ty outfity prohlížela z blízka, tak jsem si říkala, že jednička je taková lépe nakombinovaná - navíc se mi u dvojky trochu míň líbí to tričko. Takže jsem po delším váhání zvolila jedničku ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím je to teda s mým hlasem vyrovnané Angie, tak třeba to tentokrát opravdu nebude tak jasné No já dala hlas dvojce a tím i srovnala momentální skóre. Líbí se mi teda oba, oba fakt hodně, ale když budu vycházet z osobních preferencí, tak mám blíže k tomu druhému, hlavně tomu sáčku se těžko odolává, je skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je těžké, líbí se mi neskutečně oba! Jsou to mé velmi oblíbené outfity, ale o něco více se mi líbí ten první, hlavně k tomu i to líčení :)

    OdpovědětVymazat
  4. no tak ty si teda tiež zlá, že si niečo také vybrala aj keď je to staršie ale je to pomerne dosť ťažké vyberať, a keď som to videla tak som si povedala no nazdar, tak to si teda potvorka, že si vybrala tieto dva outfity ktoré sa mi na nej dosť páčia, je to ťažké ale čo u mňa rozhodlo je to, že sa mi na prvej fotke páčia viac ako je nalíčena, tak, toto u mňa rozhodlo, je to poriadná tesnotka teda   

    OdpovědětVymazat
  5. No, zase dost těžké, přiznám se, že jsem chtěla dát na první pohled hlas jedničce, ale jak se tak více dívám, tak se mi začíná hodně líbit dvojka! Tak dám hlas jí. ♥ Jinak nene není to tajné, dělám asistentku na úřadě práce a zatím jsem dost spokojená,sice je to nejspíše jenom na rok, ale i tak. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě asi jednička. Moc se mi líbí ty její boty. A ten outfit mi připadá celkově takový pohodlnější.

    OdpovědětVymazat
  7. No jo, 2012 byl před pěti lety, hm, tak já asi uvízla v roce 2014 To je strašný. No nic, outfity jsi vybrala oba moc krásný, mě se ale přece jen o něco víc líbí ten druhý, za to může to sáčko, to je prostě pecka

    OdpovědětVymazat