pondělí 13. března 2017

Gallery update 63.9: New York Times + LA Times portraits


Zase jsem začala psát hrozně dlouhé výkecy o sobě, u ž mi to nějak chybělo. Začala jsem je ale alespoň většinou oddělovat, tak koho to nezajímá, může si přečíst jen ten druhý odstavec. Jak se máte? Jsem v takové divné náladě, měla bych toho dělat haldu do školy, ale tak nějak nedělám. Klasická já. Dneska jsem byla pro změnu v kině. Kdo mě zná dobře tak ví, že já v kině v podstatě bydlím. V poslední době jsem ale viděla tolik filmů, že už jsem z toho upřímně nějaká unavená. Nikdy se mi ještě nestalo, že by se mi nechtělo do kina, ale dneska se mi fakt nehorázně nechtělo a to i přesto, že jsem šla na Logana. Ale nakonec jsem byla ráda, protože to je vážně skvělý film. A to nejen pro fanoušky komiksů nebo ostatních filmů s Wolverinem, ačkoliv samozřejmě ti z vás, kteří ty filmy znají, tak se s tím víc ztotožní, ale i bez toho je to prostě skvělej film. Jen teda hodně krve no, je to R-rated. Ale fakt už potřebuju nějakou komedii. Už jsem fakt unavená z těch dramat. Viděla jsem teď hrozně moc vážných filmů. Místo u moře, Lion, Collateral Beauty, The Impossible, A Street Cat Named Bob, to taky nebyla zrovna řachanda. Edge of Seventeen mě trochu zklamalo musím říct... čekala jsem od toho víc. A I dva jsou rodina je sice komedie, ale taky třísklá s dramatem, takže i když je to nádherný film, tak optimistickej zrovna moc ne. V sobotu jsme s mamkou koukaly na Brooklyn, tak to ještě bylo celkem v pohodě, ale u toho si člověk taky pobrečí. No a včera teda dávali Batman začíná, tak to byla trochu oddechovka v tom geekovském slova smyslu no :D Ale jinak. Asi se uchýlím k 27 šatům, ten film jsem hrozně žrala, když jsem byla mladší. Díky, Katie, žes mi ho připomněla :) Zítra jedeme s nederlandistickou sekcí do Olomouce, tak už se těším, bude to fajn :)

Ale teď už ke Kristen. Mám pro vás dva sety nejnovějších portrétů pro dva magazíny. Pro The New York Times a také pro Los Angeles Times. Oba dva jsou očividně fotceny už před nějakou dobou, ale objevily se až v posledních několika dnech. Vzhledem k outfitu, který tu Kristen má, jsou focené ve stejný den, nejsem si ale jistá, kdy přesně to tak mohlo být. Už to ale bude nějaký ten pátek. Nebo možná ani ne, těžko říct. Každopádně tu má ale Kristen stále ještě neoholené vlasy, takže to bude minimálně pár týdnů, protože tyhle věci většinou nevychází hned den po té, co je nafotí. Nedokážu vám to ale říct. Každopádně jsou ty portréty opravdu skvělé a já je miluju všechny do jednoho. Kristen tu vypadá absolutně skvěle, hrozně se mi líbí ten outfit, líčení i účes, prostě paráda. Komu chyběly vlasy, tak tohle je pro vás. Ještě mám jeden vlasatý příspěvek do galerie, ale o tom zase až jindy. Chystám se přeložit rozhovory pro oba časopisy, jak NY Times tak LA Times. Ten pro New York Times mi připadá kapánek zajímavější, ale oba jsou skvělé, no zatím na to není čas. Přeci jen předklad dvou docela dlouhých rozhovorů zabere víc času a upřímně i snahy, než uložit a zveřejnit fotky, přestože jsem tak nehorázně ukecaná. Každopádně Kris tam mluví o spoustě zajímavých věcí, o Personal Shopper, o tom, jak přišla k nápadu na natočení Come Swim, prozrazuje, že si procházela staré věci, co napsala a že stále dokola psala jednu a tu samou báseň a z toho to vlastně celé vzniklo. Také se tam více rozpovídá o své sexualitě a o tom, že sice v SNL řekla "I'm so gay, dude", ale že to především proto, že to v tom monologu nejlépe vyznělo. Říká, že nemá ráda tohle škatulkování, že je ve skutečnosti "sexually fluid", což nevím úplně, jak do češtiny přeložit, ale v podstatě to znamená, že člověk může být s mužem i s ženou, že má období, kdy k jednomu tíhne více než k druhému... není to úplně bisexualita, mám v tom bordel. No ale zkrátka, že by to tak nevyznělo, kdyby to vysvětlovala v tom SNL, ale zkrátka když už se z toho stalo takové "téma", tak že to chce objasnit. Pak se také v jednom z těch rozhovorů zmíní o filmu o JT Leroyovi, který má natáčet s Helenou Bonham Carter a Jamesem Francem. Je to poprvé, co se Kristen o tomhle filmu zmínila a já z toho měla neskutečnou radost, protože nám tím potvrdila, že bude součástí tohohle projektu, pokud se uskuteční. No a víc a přesněji se už dozvíte v těch přeložených rozhovorech, ale kdyby na to nakonec nedošlo, tak alespoň ochutnávka :D Znáte mě. Já když slíbím, že něco přeložím, tak to splním jen v polovině případů :D Užijte si fotky!
* * * * * * *
Hello everyone, how are you? I was in the cinema today. Again. You know... I basically live in the cinema, I am a crazy, crazy person. But to be honest, I kind of have enough of it right now, I've seen so many movies during last couple of weeks, I am kind of tired. I would really use some good comedy, but still searching for something really good that I haven't seen yet. Thank you, Katie, for your ideas, but I've seen all of those films you've mentioned already, so I keep looking. But maybe I will just stuck with 27 dresses, I haven't see that for a while. It was one of my stong guilty pleasures in the past. I went to see Logan today. Finally. I was actually spoiled terribly yesterday by accident, but the comment that I read and had nothing to do with the actual article I wanted to read reactions too, was kind of a lie, so I was still pissed, but at least it didn't all happened as I read it. It was incredible. It is R-rated, so there is a lot of blood, it's very raw... I would prefer less... but it was incredible end of one era. Truly. I recommend to all people who have at least some relationship to the X-Men Saga or movies based on comic books, or Hugh Jackman, or just want to see a good action movie. I am going to Olomouc tomorrow, we go there with our Dutch section. So no school tomorrow, it's going to be fun. But now to Kristen.

I have for you several new portraits. Five for The New York Times and four for LA Times. They are all brand new, they came out few days ago, but they are obviously older than those photos I wrote about yesterday. I don't know exactly when these pictures were taken, but they are freaking incredible and I love them all. Kristen still has hair here, so if you missed it, these photos are for you. I am not really planning a new layout any time soon, but I might use some of these photos on it. I really want to translate those interviews, but I have to publish all those other news first and I have also some social life and school, so... it will have to wait. It takes much more time to translate it than just write an article with photos, obviously. But I really like both of them. Kristen talks about Personal Shopper, about some other projects, like Come Swim. She for example said, that she came up with the idea when she was going through stuff, that she wrote and she found out she wrote one poem over and over again. Kristen also talks about the whole coming out issue during SNL, she reveals that she is actually sexually fluid, but it was too complicated to hit the right note during the monologue, so it was more like a symbol of something Trump is against. She also mentions the JT Leroy film she's supposed to be in, so there is lot of interesting stuff in that interview, but you'll have to wait for that, I am sorry.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Oba Portraits jsou nádherné. Kristen na nic vypadá jak nějaká významná spisovatelka nebo tak. Ale mě se to líbí víc než nějaké extra shooty co obvykle mývá.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa tá časť o tebe vždy baví a aspoň vždy pri čítaní vypnem a uvoľním sa ale zas neviem to ani nejak obkecávať, takže asi o tom nič nenapíšem :( Aj keď zas 27 šiat som nevidela už strašne dávno ale ten film bol skvelý, takže zajtra si ho asi kuknem. A čo sa týka Kristen. Mne sa tie fotky páčia a zas ju vidím z dlhšími vlasmi ♥ (ako ne že by mi vadili ti oholené ale tak som stále zástanca toho že je strašne slušali dlhé hnede) Inak som dosť zvedavá na tie preložené rozhovory a asi najviac o tom jak vznikol nápad na  Come Swim lebo to ma z tvojho rozprávania dosť zaujalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa tá časť o tebe vždy baví a aspoň vždy pri čítaní vypnem a uvoľním sa ale zas neviem to ani nejak obkecávať, takže asi o tom nič nenapíšem :( Aj keď zas 27 šiat som nevidela už strašne dávno ale ten film bol skvelý, takže zajtra si ho asi kuknem. A čo sa týka Kristen. Mne sa tie fotky páčia a zas ju vidím z dlhšími vlasmi ♥ (ako ne že by mi vadili ti oholené ale tak som stále zástanca toho že je strašne slušali dlhé hnede) Inak som dosť zvedavá na tie preložené rozhovory a asi najviac o tom jak vznikol nápad na  Come Swim lebo to ma z tvojho rozprávania dosť zaujalo.

    OdpovědětVymazat
  4. ha tak to je skvelé, že na to máš toľko času, ja do kina zájdem len ojedinele lebo samej sa mi vačšinou nechce a aj tak na to nemám čas ale niekedy je fájn si na film dojsť až do kina      ja som teda naposledy bola na Johna Wicka 2 a bolo to pre mňa dobré, ako dej trochu zaostával ale bojove scény boli teda parádne, mno ale pravda na jednotku to teda nemá     , na Logana, mno ja som trochu váhala či so ho vobec pozrieť lebo predošlí film o ňom som teda vobec neocenila a dosť som sa nudila, ale tento si zrejme pozriem a 27 šiat mám teda veľmi rada a videla som ho niekoľko krát, je to milý a úsmevný film
    mno a ke´d osm videla tieto fotgrafie tak sa mi trochu zacnelo po jej vlasoch, hlavne týchto vlasoch lebo jej pristali, nie , že by toto čo má bolo zlé, istým sposobom sa mi to páči a aj jej to pristane ale aj tak            a na fotografiách vyzerá teda parádne hlavne od LA Times kde na fotkách sedí tie sú perfektné

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo kino... Já už si ani nepamatuju, na čem jsem byla naposled... Myslím, že to byla Dívka ve vlaku, ale nejsem si jistá. Každopádně letos chci určitě zajít do kina na Strážce galaxie 2 (jsem hooodně zvědavá, jestli to trumfne jedničku) a rozhodně si nenechám ujít Wonder Woman, která vypadá fantasticky! ♥ Akorát to chudák Gal bude mít tak na těsno, protože by se jí mělo každou chvilkou narodit druhé mimčo a než si ho odnese domů z porodnice, tak jí začne propagace WW... Ale ona to určitě zvládne :) Logana jsem ještě neviděla. Už sice vyšly titulky na nějakou verzi natočenou z kina, ale já chci ještě chvilku počkat, jestli nevyjde v lepší kvalitě :) Jinak mě teda hrozně překvapilo, že ten film má tak vysoké hodnocení a je nějak v první třicítce nejlepších filmů (ono se to teda docela dost mění). No jsem na to dost zvědavá, ale zároveň se bojím, že budu mít vysoká očekávání a pak budu zklamaná. Snad k tomu nedojde A jinak 27 šatů jsem viděla teprve nedávno - asi před pár měsíci a hrozně se mi ten film líbil. Až mě to překvapilo Asi si ho budu muset v blízké době zase pustit Jinak jsem teda viděla, že si byla v Olomouci. To mě trochu překvapilo Mohly jsme se potkat, ačkoliv já mám v úterky volno. Doufám, že se ti v Olmiku líbilo :)
    Jinak se těším na ty přeložené rozhovory! Už jen z té tvé "upoutávky" se na ně moc těším! Tak nechť tě doprovází síla! Taky jsem ráda za nové photoshooty. Původně jsem chtěla říct, že se mi ten první líbí víc, ale pak jsem koukla na fotky i z toho druhého a musím říct, že obě jsou skvělé! Z toho prvního se mi moc líbí ta třetí fotka (v tomhle článku ji máš jako první) a z toho druhého zase hned ta první. Ale musím říct, že je to teď trochu nezvyk ji takhle zpětně vidět s vlasama

    OdpovědětVymazat