čtvrtek 2. března 2017

POTM: April 2017

Ahoj ahoj ahoj. Je tak super být ve čtvrtek odpoledne doma. V minulém semestru jsem tři dny měla školu do sedmi večer a jeden den do osmi, tak to bylo takové hodně depresivní a upřímně spolu s prací jsem na tom nebyla zrovna psychicky dobře. Teď už jsem na tom ale mnohem líp a i ten rozvrh je mnohem, mnohem lepší. Ve čtvrtek a v pátek mám volná odpoledne, což je super. Akorát teda zítra jdu na brigádu a víkend mám taky takový kdovíjaký, že budu furt někde courat, ale tak aspoň dnešek mám volný. Chtěla jsem jít se psem, ale tak hrozně tam fouká, že to asi nebudu riskovat, že nám tam něco v lese spadne na palici. Poslouchám u psaní tohohle článku holandskou písničku Breng me naar het water od Marca Borsata, tak je docela těžký se soustředit na jakejkoliv jinej jazyk, než tu holanštinu :D Ale je to hrozně krásná písnička. Má i takovou napůl anglickou verzi :D Ale ta nizozemská je prostě lepší. Hlavně je hrozně návyková, poslouchám ji furt dokola.

No nic. Radši přejdu k jádru pudla. Mám pro vás první z anket pro tento měsíc. Tentokrát jako první zveřejňuju fotku měsíce duben a ne outfity, jako obvykle, protože nějak nevím, co dát do outfitů :D Musím si to ještě rozmyslet, takže nejdřív POTM. To bylo poměrně jasné. Musela jsem prostě znovu vytáhnout ty fotky z promo photoshootu k SNL. Myslím, že SNL využiju možná i příští měsíc :D Ale tentokrát ze stillsek. I když nevím. Kdo náhodou ještě neviděl Kristen v Saturday Night Live, tak se musí podívat tady. Ne, že může, prostě musí! :D Fakt to stojí za to, i když kouknete třeba jen na některé ty skeče. Moje oblíbená fotka z tohohle promo shootu je ta, co je na aktuálním designu tak nějak hlavní, ta jak je tam Kris focená ze strany. Tak tu jsem do ankety nezahrnula :D Která z těhle čtyř to vyhraje fakt netuším, ale překvapte mě :D Zase klasicky zleva do prava 1. a 2., druhý řádek zleva doprava 3. a 4. Zas jsem to tam zapomněla napsat :D
* * * * * * *
Hello hello hello. It is so great to be home at least one day. I was in school in the morning, but I have free afternoons on Thursday, which is great. Last semester, I had school 3 times a week until 7 p.m. and one time until 8 p.m., so it was very depressing and it was hard to stay in a good mood. I was still tired and I wasn't at very good place last couple of months psychically, but I am much better now, I really am. Leaving job really helped me and the schedule is also much better. Jeez, I am listening to a Dutch song and it's really hard to concertrate on English :D So I will stop talking about myself and go to the topic of this article.. This months poll was quite obvious. I had to choose photos from the SNL promo photoshoot. I am letting you choose which one you like the most. Personally, I love the most the main one at current layout, but I didn't include it in the poll. And from these four? I don't know which one would I choose, but I hope you do, so let me know. If you didn't see the SNL episode with Kristen yet, you can watch it here. And I recommend it, it's definitely worth watching, I watch some of those videos way too often! :D Especially the one with Charlie. Kristen is so cute in it.


Fotku měsíce března vyhrála fotka, která byla mou nejoblíbenější z těch čtyř a jednou z nejoblíbenějších ze Sundance, takže jste mi udělali radost :D Nakonec vyhrála rozdílem 3 hlasů, ale zezačátku to bylo docela napínavé:D Pak se to nějak přehouplo a už to bylo jasný. Fotka byla focená pro Deadline a je opravdu skvělá, tak jsem ráda, že mi bude zdobit tento měsíc menu :)
* * * * * * *
Last months poll ended with 3 vote difference in the end, but in the beginning it wasn't so obvious. My favorite picture from this poll actually won, so I am happy for that. Photo number 4 won with 6 votes from you. It is one of portraits for Deadline from Sundance Film Festival and I love it.


8 komentářů:

  1. Mně se líbí všechny ty fotky, kromě té poslední no. Ta je na mě trochu moc extravagantní Ale jinak jsem teda po delším rozmýšlení nakonec hlasovala pro jedničku :) A ty sis už našla novou brigádu?
    Jo, máš pravdu, ta scéna v Místu u moře, kde je vysvětleno, proč vlastně hlavní hrdina je takový necitelný, byl prostě mega zvrat a já si říkala "Cože?!!!" A pak ta scéna na policii, jak to tam všechno popisuje a jak pak vyjdou ven a on sebere policajtovi tu pistoli, že se chce zastřelit. Hele jako nedivím se. Já bych asi na jeho místě udělala to stejné. Jo byla to nehoda, ale člověk si to bude dávat za vinu a já nevím, jestli bych s něčím takovým mohla žít. Jo, taky mě docela štve, jak furt řeší "jsou nominovaní jenom bílí" apod.. Jako na jednu stranu to beru, oni to ti černoši neměli v minulosti moc lehké a nejspíš to nemají lehké ani teď, ale my žijeme zrovna v zemi, kde něčemu takovému moc nerozumíme, protože my to tady nemáme. Myslím si, že u nás moc černochů nežije, většina bych řekla, že tady studuje nebo tak. Takže tohle je takové téma, co bych řekla, že jde mimo nás. A stejné je to vlastně i s filmem Moonlight. Tohle téma jde prostě mimo nás. Navíc jsem teďka nedávno četla myslím na novinky.cz článek o tom, že Čechy nezajímá, jestli ten nebo onen film vyhrál Oscara - stejně na ně nechodí do kina A líbil se mi závěr, že by tu hlavní cenu musel vyhrát film jako 50 odstínů šedi, což je prostě kasovní trhák, i když je to totální kravina, co má velice nízké hodnocení. Ale my Češi na to prostě jdeme do kina (teda až na mě, já se zařekla, že se na to nikdy nepodívám ani si nepřečtu žádnou z nich!)
    Co se týče Caseyho tak se mi líbí, co jsi napsala. Pokud tedy v té době měl problémy s alkoholem, tak mohl udělat něco, co by za normálních okolností neudělal. U Bena jsem četla, že měl myslím problémy s hazardem/gamblerstvím, ale o tom taky moc nevím. A je pravda, že by si Casey zasloužil druhou šanci. Zrovna tenhle týden vyšel nějaký článek, kde o tom svém obvinění mluvil. Sice tak nepřímo, říkal, že by rozhodně nedělal něco, co by jinému člověku bylo nepříjemné nebo tak. Hele jako když mohli lidi odpustit Melu Gibsonovi (ten měl mít v minulosti nějaké anti-semitické řeči, ale o tom taky nic moc nevím), tak můžou i jemu.
    Jo o tom filmu "Hon" jsem taky slyšela a zvažovala jsem, že bych se na něj někdy podívala Je to docela zajímavé téma. Jako je hrozný, když nějakou ženskou nějaký chlap obtěžuje nebo znásilní, ale jsou i takové ženské, co si to všechno vymyslí na úkor skutečných obětí. A bohužel lidi jim věří... No možná na to někdy kouknu Ale momentálně se snažím netížit svou hlavu nějakými depresivními dramaty

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak to je dobré, že si spokojnejšia s rozvrhom na tento semester, je to určite lepšie aj na psychiku keď nemusíš tak dlho trčať v škole, jop to počasie je jteda šialené aj u nás, poriadne fúka  ale je u nás aspoň trochu teraz teplo a nemusím si dávať troje ponožky         , ale som rada, že už ten sneh nie je aj napriek tomu, že teraz prší     
    teda, teda, bolo to od teba poriadne podlé, že si vybrala tieto fotografie, ale na druhej strane som rada, sú proste skvelé      a vieš čo ? zahlasujem za poslednú fotografiu lebo je to poriadne uletené a proste sa mi tam páči

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to bylo hodně těžký rozhodování. Nemohla jsem se rozhodnout mezi první a druhou. Ty druhé dvě fotky jsou na mě moc extra. Nakonec jsem hlasovala pro 2.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak trochu jsem čekala, že do potm vybereš zrovna tyhle fotografie, a vůbec se ti nedivím, tenhle photoshoot se sakra povedl a mám ho moc ráda! Já jsem si hned osobně zamilovala tu 4 fotografii, je naprosto úžasná a mohla bych se na ní koukat pořád. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem si k tomu rozhodování pustila tebou doporučenou písničku, a tak jsem se do ní zaposlouchala, že už dohrála a já jsem se ještě vůbec nedostala k tomu, pro kterou fotku budu hlasovat No nic, je nádherná, takový ten druh písničky, který člověka absolutně pohltí a jen tak mě u ní napadlo, že se fakt máš, že umíš nizozemsky Zpátky k tomu rozhodování, já ti sakra nevím, fakt že ne...asi jednička a ani pořádně nevím proč, ale je rozhodnuto, klikla jsem na ní Noo a teď bych si mohla taky konečně pustit ten díl s Kristen, zahanbeně přiznávám, že jsem ho ještě neviděla, takže bych to v rámci mého válení se v posteli a nic nedělání mohla konečně napravit!

    OdpovědětVymazat
  6. No.. dlouho jsem se rozhodovala mezi první a druhou fotkou. Ale asi hlasuju pro fotku č.1

    OdpovědětVymazat
  7. To je těžkýýýýýý Dobře no, nakonec hlasuju pro čtyřku, ale dala bych hlas všem

    OdpovědětVymazat