úterý 14. března 2017

Gallery update 64.0: Gabrielle Chanel Handbag Campaign - first pics + teaser


Poslední dobou vždycky napíšu ten anglický text a pak začnu být líná hned napsat i ten český :D Píšu vždycky jako první ten anglický. Proč? No, protože se znám a vím, že kdybych nejdřív napsala tu českou, tak už tu anglickou nenapíšu. Přemýšlela jsem o tom, proč vlastně pořád ještě píšu i tu anglickou verzi, já vím, že to většinou nikdo moc nečte... ale vzhledem k tomu, že v poslední době používám angličtinu stále míň a míň a jsem víc zaměřená na ty jazyky, které studuju, tak mě to tak nějak drží při smyslech. Trénuju si vyjadřování. Protože je sice super, že studuju italštinu a nizozemštinu, ale angličtinu prostě člověk potřebuje v běžném životě nejvíc. Ačkoliv dneska, když jsme jeli do Olomouce, tak jsme se snažili vysvětlit nějakým Rusům, že nám sedí na místech, že máme místenky na ta místa, kde sedí a nikdo z nás neuměl rusky a oni zas nejspíš neuměli jinak, než rusky, to byla fakt domluva. Ale tak pochopili to, to bylo hlavní. No byli jsme v té Olomouci dneska a bylo to fakt super. Jeli jsme tam na přednášku vlámského spisovatele Dimitrije (nevim, jak se to jméno skloňuje) Verhulsta. Vlámština je varianta nizozemštiny, kterou se mluví v Belgii. Spousta lidí to neví, ale nizozemská, tedy přesněji vlámská část Belgie je větší, než ta francouzská. Vlámsky v Belgii mluví 60% populace, takže vlastně ta větší část. Většina lidí si myslí, když se řekne Belgie, že se tam mluví zkrátka francouzsky. A i já jsem upřímně nevěděla, že ta vlámská část je takhle v převaze. No je to trochu jiné, než nizozemská nizozemština, ale kupodivu jsem mu rozuměla docela dobře, jsem na sebe hrdá. A Verhulst je vážně vtipálek a byla to fakt paráda. Měli jsme pak v Olomouci několik hodin čas, než nám jel vlak do Prahy, tak jsme se prošli po centru a pak jsme zapluli do kavárny, no bylo to moc fajn. Myslím, že jsme zase trochu utužili kolektiv, aspoň těch pár z nás, kteří se tak nějak víc bavíme. Já sice hrozně miluju italštinu jako jazyk, ale upřímně kulturně jsem si víc blízká s tím Nizozemskem a i mě to studium tak nějak baví o něco víc, přestože mě to studium momentálně obecně nijak zvlášť nebaví. Zase se moc vykecávám, tak přejdu ke Kristen.

Domnívala jsem se, že po té, co skončí propagace Personal Shopper, dlouho nebudu mít žádné novinky. Kristen má totiž od 20. března docela dlouho natáčet nový akční snímek 'Underwater' a tak jsem předpokládala, že mě čeká dlouhé novinkové ticho. A čekala jsem, že začne dost brzy. Ale zatím to tak teda nevypadá. Už jsem se mnohokrát naučila, že u Kristen se nedá nic předpokládat a že vždycky je něco, co člověk může přidat. Já mám v zásobě haldu rozhovorů, kterémůžu přeložit, ale zatím mám toho tolik jiného, že nevím, kdy se k těm překladům vůbec dostanu. Novinkové ticho kvůli natáčení nejspíš ještě nastane, ale zatím to tedy nenastalo. Jako vím už několik měsíců o kampani na kabelky Chanelu, pro kterou je Kristen tváří. Celá má vyjít na začátku dubna, konkrétně 4. dubna. Pak se ale jednoho dne stane, že se objeví úplně jiná kampaň na novou řadu očního make-upu a vy jenom čumíte, co to sakra má být :D No, tyhle fotky vám ale přidám až zítra nebo ve čtvrtek, protože chci nejdřív přidat to, co se objevilo jako první. Mám pro vás první oficiální fotku z té kampaně na kabelky, přestože na té fotce není žádná kabelka, ale nevadí :D Kristen je na té fotce fakt nádherná. Potom mám pro vás také 4 fotky z focení photoshootu. Hrozně se na ten shoot těším, protože už podle té první fotky to vypadá skvěle. Kromě toho mám pro vás i další krátké video, další teaser k oficiální reklamě kampaně. Těším se, až vyjde celé, protože to vypadá opravdu skvěle.
* * * * * * *
Hello everyone. I was in Olomouc today. One Flemish writer had a public lecture and reading of his book, that was just translated to Czech. Flemish is a version of Dutch language in Belgium. People usually think, that people talk French in Belgium, but in reality, Flemish part of Belgium is the biggest one, 60% of the population speaks Dutch. But whatever, the writer is called Dimitri Verhuls and I fell in love with him, kind of :D It was really great and we really enjoyed the time together, I guess. I love italian language, but to be honest, I am enjoying the Dutch studies much more than Italian. I feel like culturally, I am much more closer to it. Well, the trip was just great, Verhulst is really funny and I was really proud of myself, because I understood almost everything he said, apart from the part where he was reading from his book, that was way too difficult for us. And I like Olomouc, it is really nice city.

thought that I will not have more news after Kristen finishes the Personal Shopper promotion, but I was obviously wrong. Which I am not unhappy about. Quite the opposite actually. But there are some things that you just don't expect to happen. Like when you are expecting handbag Chanel campaign for months and you know about it and then, one day, they publish another campaign, you never heard about, for eye make-up. That was just unexpected. But I'll publish those photos tomorrow or the day before, because I want to publish first what showed up first. Right now, I have for you various photos from the Gabrielle Chanel Handbag Campaign, that is supposed to come out on April 4, 2017. I have for you first official photo for this campaign, that I truly love, Kristen looks beautiful here. And I also have for you 4 behind the scenes photos. It is not everything. I also have for you another teaser for the official commercial, I cannot wait to see it full, it looks awesome!

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Musím povedať že tá oficiálna fotka je krásna. Kris mi tam príde o pár rokou mladšia aj keď ona mladá je. A ako aj tie fotky z fotenia by mohli byť v pohode oficiálne lebo sú strašme pekné ...

    OdpovědětVymazat
  2. Fuuuu, tak ta oficiální fotografie je naprosto nádherná a povedená. ♥ Kristen má tak nádherný obličej, mohla bych se na něho dívat pořád. Na té fotce je i krásně nalíčená, snad se jich objeví více. :) A BTS fotky se mi taky moc líbí, povedly se. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta historka s Rusy mě pobavila Já bych na ně asi pak začala mluvit česky nebo bych se snažila žvatlat slovensky - tenhle jazyk by jim byl asi trochu bližší než naše čeština Každopádně je super, že jste se tak nějak domluvili a ráda slyším, že sis to v Olomouci užila :) Já teda musím říct, že v Olmik je teda přeplněný kavárnami a čajovnami. Fakt. Každý druhý barák je kavárna Až to člověka trochu děsí. Taky ráda slyším, že sis užila tu přednášku :) Já tě teda obdivuju, že se učíš zrovna tenhle jazyk. Musím říct, že Nizozemsko jde tak nějak kolem mě - ačkoliv musím říct, že svými fotkami a příběhami jsi mě docela nalákala na potenciální návštěvu Amsterdamu
    Jsem ráda, že u Kristen ještě nenastalo úplné ticho po pěšině a že tu máme nějaké novinky z nadcházející kampaně! Musím říct, že hned ta první fotka se mi okamžitě zalíbila! Je senzační :) Kristen je na ní skvěle nalíčená a strašně moc se mi líbí ten její rozcuch ♥ Jsem dost zvědavá, jak nakonec budou vypadat všechny promo fotky. I ten teaser vypadá suprově! Moc se těším na celou reklamu :)

    OdpovědětVymazat