čtvrtek 9. března 2017

New Trailer for 'Personal Shopper'

Ahoj ahoj. Tak co, jste stále v šoku, že si Kristen oholila hlavu? Protože já docela ano :D Nemůžu se dočkat, až uvidím více fotek. Katie* měla poměrně dobrou poznámku ohledně toho, že by jí zajímalo, jak to bude vypadat, když Kris nebude mít žádný make-up a tak. Osobně se trochu obávám, že dost zvláštně a možná že ji konečně nebudou poznávat na ulici :D Ale těžko říct. No Kristen má v plánu hned několik věcí. Už včera odletěla do New Yorku a dnes se má objevit v TODAY Show, potom také v Late Show Stephena Colberta a večer se má také konat premiéra filmu Personal Shopper v New Yorku. Tudíž čekejte nějaká ta videa a nějaké ty fotky. Mám ještě v zásobě nějaké fotky, kde má Kristen vlasy :D a taky nějaká videa, protože probíhaly nějaké ty tiskovky ohledně Personal Shopper, ale než se dostanu k tomu, tak mám pro vás jednu věc, kterou jsem chtěla zveřejnit už nějakou dobu, ale pořád jsem na to neměla čas přes všechno to ostatní. Mám pro vás nový trailer k filmu Personal Shopper. Je delší, než ten první oficiální, je v něm také hodně nových scén a nových náznaků, co se ve filmu vlastně bude dít. Ten trailer ukazuje poměrně dost, no je fakt skvělý, mně se líbí, má takovou mysteriózní atmosféru, je tak trochu creepy a bojím se, že se podělám, až se na ten film budu dívat, ale i tak se ho nemůžu dočkat :) V celém článku je i překlad traileru.
* * * * * * *
Hello hello. So are you still in shock from Kristen's shaved head? I still kinda am... :D I cannot wait to see more of it. Kristen left Los Angeles and went to New York, she is supposed to appeat on TODAY show today actually... She will be there today, but it's too soon in New York. I am not sure if it's filmed in New York actually, but I think it is. As same as the Stephen Colbert's show, which is also today, but that one was maybe pre-taped yesterday, but I am not sure. She will have shaved head there already, so we will see more of it. And they will ask her, for sure. And there is also New York premiere of Personal Shopper this evening, so more photos, muhahahaaaa. But before all the other news I have for you something I wanted to publish for quite a long time, but I didn't because of the other news. It is a new trailer to Personal Shopper. This one is longer, it has more new scenes and it says quite a lot about the stoy and I kind of love it, despite the fact it looks creepy and I will be scared as fuck watching it. So chek out. I cannot wait to see this movie.


Ingo: "Co děláte v Paříži?"
Maureen: "Tohle si vezmu. A tohle taky."
Prodavačka: Nějaké nákupní věci a "2 tisíce za každou z tašek."
Maureen: "Super."
"Jsem osobní nákupčí. Kyra je hodně v centru pozornosti. Nemůže dělat normální věci, takže jí asistuju."
Ingo: "Nemáte nic lepšího na práci než ji zachraňovat?"
Maureen: "Čekám."
Ingo: "Na co čekáte?"
Maureen: "Můj bratr dvojče Louis tu zemřel. Už je to 95 dní. Dali jsme si slib, kterýkoliv z nás zemře jako první, dá tomu druhému znamení."
Ingo: "Z posmrtného života."
Maureen: "Bylo to tam vždycky?
Louisi, jsi tu?
Měla jsem znamení."
Ingo: "Jste si jistá?"
Maureen: "Cítila jsem něčí přítomnost."
Erwin: "Myslíš si, že je Louis tady?"
Maureen: "Já nevím."
"Kyro? Jen tu u tebe nechám ty tašky pro tebe, ok?"
"Kyra byla zavražděna."
Detektiv: "Co jste dělala v jejím bytě?"
Maureen: "Proč se na to ptáte?"
"Jsem ztracená. Nedokážu říct, jestli šílím nebo ne.
Louisi, jsi to ty? Nebo je to jen v mé hlavě?"

1 komentář:

  1. Děkuju za zmínku ve článku! Pořád čekám až se objeví nějaké fotky, kde nebude mít make-up. Jedny by tu nejspíš byly - tuším z letiště, ale to měla kapuci na hlavě a sluneční brýle, takže tam to člověk neuvidí Ale k traileru. Musím říct, že tohle video mě na film nalákalo ještě víc! Vypadá to na hodně zajímavou podívanou, kterou si určitě nenechám ujít :) Mně takové ty thrillery moc nevadí, pokud se to nepřežene. A tady to snad ten případ nebude Jinak si ještě říkám, že to povolání "personal shopper" musí být docela zajímavé Ačkoliv to vypadá, že se člověk tak trochu musí vzdát větší části osobního života...

    OdpovědětVymazat