čtvrtek 9. března 2017

Gallery update 63.6: TODAY show + personal pics + Come Swim bts


Hlavní novinka dnešního dne přijde po tomhle článku, ale rozhodla jsem se, že nejdřív přidám nějaké ty fotky, než sem hodím rozhovor. Kristen se dnes objevila v TODAY Show v rámci propagace filmu Personal Shopper a z toho pochází ta první fotografie, ale nechci dávat už fotky a videa do jednoho článku, protože potom něco hledám a nevím, do jaké kategorie jsem to zařadila, nebo to napíšu a pak nevím, kam to hodit, takže jsem se rozhodla to oddělit a přidat k tomu ještě nějaké další fotky. Z TODAY show se totiž zatím objevila jen jedna a to mi přišlo na článek trochu málo. Vsadím se, že hned jak tenhle článek zveřejním, objeví se jich dalších 10 :D No můžeme se tu pokochat Kristeniným novým sestřihem :D Začínám si na to pomalu zvykat, jí to prostě sluší, i když je to hrozný nezvyk. Upřímně jsem po delší době začala uvažovat o tom, že si oholím vlasy. Ne proto, abych se podobala Kristen. Souvisí to s mým OCD. Když jsem viděla Kristen, že to opravdu udělala, tak trochu mi to dodalo odvahu o tom zase začít přemýšlet. Ale je to něco, co moji rodiče nikdy nepochopí a já to nejspíš i proto neudělám, dokud budu bydlet pod jejich střechou. No nic. Kromě fotky z TODAY show mám pro vás ještě jednu fotku s fanynkou ze včerejší premiéry v LA a potom jednu osobní fotku, kterou dal Kristenin kamarád CJ Romero na svůj instagram s moc hezkým popiskem o tom, jak je to inspirativní a že si Kris splnila přání. Poslední fotka je potom z natáčení krátkého filmu 'Come Swim', který Kristen režírovala.
* * * * * *
The main news today comes right after this article, but I don't want to put the video together with gallery update, because then I don't know, to which category put it. I have for you now some new photos, the first one is the newest one, it is from today's appearance on the TODAY show in New York. Kristen looks gorgeous there, you can see more of her shaved head. I kind of started to think about shaving my head too. It has something to do with my obsessive compulsive disorder, nothing to do with trying to be like Kristen, but it kind of gave me courage to start to think about it again. It is something that might help me, but something my mom would never ever understand... it is really hard decision to make. I know hair grows back, but still, it's radical. And I am certainly not going to look as good as Kristen, I think I will look like a total idiot, if I do it. Well, whatever. The other picture is photo with a fan from yesterdays Los Angeles premiere of Personal Shopper, very nice picture too. CJ Romero, Kristen's best friend posted a picture of Kristen right after she shaved her head writing a very nice message about how inspiring that was. And the last photo is another behind the scenes picture from making of Kristen's short movie 'Come Swim'. I love that picture, it's great.

imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

1 komentář:

  1. Tak ta první fotka je vážně parádní! Mně se moc líbí :) Taky si na ten její nový sestřih ještě trochu zvykám, ale mně přijde tak prďácký a odvážný (+ Kristen fakt sedí), že mi velká změna zase tolik nevadí. Hele já taky někdy přemýšlím o tom, že bych si oholila hlavu nebo zkusila nějaký kratší sestřih, ačkoliv nevím, jestli by mi to slušelo. Přepadne mě to hlavně ve chvíli, kdy si snažím udělat culík a vlasy mi trčí všude možně. To jsem vždycky strašně naštvaná -_- K tomu oholení bych se asi moc neměla, ale jak jsem říkala, myslím si, že pro ty vlasy to není úplně špatné ;) Ale já mám takový blbý tvar hlavy Nicméně dost uvažuju o tom krátkém sestřihu, protože vlasy stejně nosím jen v culíku, tak uvidím, jestli se k tomu někdy odhodlám

    OdpovědětVymazat